127612
  • Sickness
    Neked milyen van? GUCCI? VAGY D&G? vagy egy sima MAKKOS?
  • NEOreg3
    még szerencse, hogy vannak olyan emberek, mint te, akik szép cipőket is vesznek...
  • Cat 02 #53658
    Legalsó fasza ^^

Ám Puma, de lassan lesz 1 új mert lyukas az eleje.
  • tigeroo
    végre egy félcipős kollega :DDd
  • panther112
    Ennyi válogatottan ronda cipőt is régen láttam...
  • SötétBarom
    Converse & Vans all the way bitches.
  • Lacee
    félcipőből többféle márka, a sportos vonalból saját színösszeállítású és feliratozású Nike-t, mivel kicsit nagy a lábam (49.5), sajnos drágának drága de minőséggel nem volt gondom és legalább senkinek nincs ugyanolyanja :)
    (nike.id)

a kérdésből szerintem kár volt kihagyni a Tiszát, elvileg az egyik legdivatosabb/elterjedtebb márka a fiatalok között.
  • sKeezo
    adidas
  • autoszimulator
    Én is minden nap ezt hordom, és a menésem sem a legszebb, a cipők orrát hamar kivégzem, mert belerúgok a kiemelkedésekbe, mint a lépcső, küszöb, padkák :D De ettől még nem kellene szétválnia pár hónap múlva.
    Arról nem beszélve hogy a nike annyira szigetelt, hogy két óra hordás után bármilyen zokniban is voltál, az egész környék élvezhette a durva lábszagot /és én még nem vagyok izzadós talpú :D/
  • DJ RX7
    mezítláb járok
  • Doddy a düdő
    most egy supra-t
  • BaliBoy
    Szobatársam félévente vitte vissza a Tiszákat. :)
    Mondjuk az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem voltak olyan rossz állapotban csak már unta őket és valahogy mindig sikerült elintéznie a cserét. :D
  • LasDen #53648
    Ést hordok :D már lassan 3 éve
  • Sickness
    Nekem volt egy bőr osiris és szétnyúlt, vagy nem tudom mi lett vele de akkora volt mint egy kiló kenyér. D:
    Most ilyen vala:
  • ba32107
    Jézusom, az Adidas honlapja elférne a Ronda weblapok topikban...
  • ba32107
    A Nike-al nekem sincsenek túl jó tapasztalataim, azt hittem, hogy csak én fogtam ki a rosszabbakat. Bár igaz, hogy én mindennap ugyanazt a cipőt hordom, télen-nyáron, így hamarabb elhasználódik.

Most nagyon megtetszett a Tisza, akinek van írhatna róla pár sort, strapabíróság, kényelem, stb szempontból.
  • Fbn Lx
    látom rakott más is, szal: lyesmi volt az előző, szerettem
    most ilyen van
  • Timbo
    tisza, nike
  • autoszimulator
    fazonra ugyan ilyen mindkét cipőm, mint a képeken az első.
    A puma elég jól bírja, bár azt képesek voltak 21ezerért adni, de valamilyen szülinap volt a boltban, sok ember, akciók, keveredés, s a cipőt átraktam egy másik dobozba, így megkaparintottam 11ezerért, így még azt mondom megérte.

Másik egy Nike, na azt nagyon bánom hogy megvettem, többet nem veszek ilyet, az tuti. Elég hamar szétment, s gariból kiesett, mert állítólag nem rendeltetésszerűen használtam. Pedig csak sétáltam, vezettem benne, ettől még az orrának nem kellene leválni. Mindegy, most jó teniszezni, de ennyi pénzért soha többet nike cipőt.
  • Fbn Lx
    Más márkájút, mégpedig: Osiris
    szép élénkpiros, nagyon cuxy

az előző 3 mind circa volta, na olyat többet már nem.
  • NEOreg3
    Vans, de amilyen drága volt, olyan szar is

nagyon hamar elkezdett szétmenni a sarka, pedig ha valaki, akkor én nem sokat mászkálok kint és akkor sem földúton

ha már használhatatlan lesz, akkor visszatérek ahhoz a pumához, amit leváltottam vele, mert annak kb semmi baja
  • Sickness
    DC
  • tigeroo
    converse, mustang meg "románból" bőr félcipő

utóbbinak olyan a minősége hogy *csettint* >>> ilyen
  • Carlos

• DJ Skyline
    nincs miértje, nem állítottuk be. mint ahogy annak sincs miértje, hogy nincs bent a Tisza, elfelejtettük.
  • F1re
    CSAKANIKEEEEEEEEEE
  • Gabor1990
    Van 3 Adidas Superstar meg 1 Nike, szóval Adidast.

Egyébént miért nem lehet többet választani?
  • Darkon
    Munkaba: lacoste, deichmann alkalmi
    Utcara: adidas superstar
    Sport: nike,adidas
  • Csuhai G
    Hilfiger, Vagabond, Zara, Tisza
  • Rundstedt17
    nem számít a márka.A lényeg hogy jól álljon,jah és nagy marhaság a pénzt elszórni márkás cuccokra.
  • Mityu91
    Boss,Cavalli
  • acsati
    Etnies :-)

• tugyiti
    Josef Seibel
  • HUmanHunter
    nekem is ien, csak a pipa ezüst színű nem pedig fehér.
  • kas123
    Adidas, Converse, Nike
  • Szabi84
    legstrapabíróbb cipőm ez volt
  • DJ Skyline
    Adidas Superstar cipő, full fekete, a csíkok meg fehérek. ilyen, megvagyok vele elégedve, több mint egy éve rendszeresen hordom, és semmi baja sincsen, a lábam se rohad benne, szóval patent nagyon.
  • liverpool123
    csakavans:)
  • DIESEL DOG #53622
    A kedvencem mégis a Waterbay márkájú. Nagyon kényelmes...
  • somdav95
    Most például egy Circa cipőm van. De miért nincs több jelölési lehetőség? Van Wilson teniszcipőm, Converse, Adidas, Fila stb... Meg bringázáshoz most egy szakadt Noname cipőt..