127612
-
Inkább csak azt szabják meg,hogy miben nem lehet a diák.
Valami egyenruha kellene a tanároknak. -
És a 14 éves kislánykák úgy öltöznek, mint a ribancok. (amivel amúgy nem lenne gondom
, csak nem suliba való)
-
DIESEL DOG #54383 Ez is igaz, ahogy mondod!
-
Rundstedt17 #54382 Ezen kivül abszurd a rocker stílus,illetve a túlságosan kihívóan öltözködés is. -
Rundstedt17 #54381 Egyenruha és kész,akkor nincs vita hogy mi megengedhető és mi nem,ennyi. -
Unreal1942 #54380
-
DIESEL DOG #54379 Nem tudom hogy most csak én vagyok-e vele így, de én abszurdnak tartom az pl. EMO stílust... -
Alapvetően nem lehet beleszólni, h akár egy tanár, akár egy diák miben van. DE: azért a jóízlés határain belül legyen mindez, szóval az abszurd dolgokat természetesen megtiltanám. -
Ne szóljanak bele, hogy milyen ruhában van a diák.
Ne szóljanak bele, hogy milyen ruhában van a tanár. -
Régi szép idők...Utáltam ezerrel. -
100% műszál, utáltam. Ha kell egyenruha, akkor ahhoz bizotsítsák a megfelelőt is.
Állami iskolában nem kell, magánsuliban meg az ember tudja, hogy mit kérnek tőle. Ha egyenruhát, akkor azt. Nem kötelező oda járatni a nebulót. -
Rundstedt17 #54374 Valami egyenruha kellene a diákoknak.
Valami egyenruha kellene a tanároknak. -
DIESEL DOG #54373 Ne szóljanak bele, hogy milyen ruhában van a diák...
Ne szóljanak bele, hogy milyen ruhában van a tanár...
-
Unreal1942 #54371 Utáltuk is. Sőt még csak egységes sem volt. :)
Ennek ellenére kéne valami rend, rendszer az iskolákba mert otthon már csak nagyon kevesen tanulnak fegyelmet, jólneveltséget. -
nem tudom ki emlékszik, de régen kellett köpenyt hordani.... -
Inkább csak azt szabják meg,hogy miben nem lehet a diák.
Unreal1942 #54367 Igen jó lenne, ha rendet tanulnának az iskolában. Sajnos a liberalizmus tönkre teszi a még létező pedagógusok munkáját is.
Egyen ruha. Telefon, mp3 stb. kitiltva. -
Kimenni külföldre. -
De ez egy nelyvvizsgára persze nem elég, és vannak korlátai, szóval nem is a legjobb módszer, aki igazán meg akar egy nyelvet tanulni, vagy kimegy külföldre vagy ötvözi a módszereket. -
Filmek, sorozatok nézése, felirattal / felirat nélkül. De ugyanígy akár játékokkal is. -
nyelvtant könyvekből, kiejtést meg film+zene
mégse tudok normálisan angolul, hisz csak 15 éve tanulom :] -
megcsalsz ribanc?
-
LÁVCSIZLAK ME TOO!!!![remélikulanemolvassa] -
Kikötözlek az ágyamhoz és emmát faragok belőled. :) -
hadifogság -
myspace -
facebook -
ismer valaki vmi angol közösségi oldalt ahova lehet regelni? :D
gondolok olyanra mint itthon iwiw, myvip és társai -
Jó, de azért valljuk be, nem ez a jellemző. -
Én csak alapfokút tettem le angolból,az is valami 96%-os lett.
De csak azért volt hibám,mert van amit nem tudtak elolvasni:D -
Legjobb a különtanár, de anyagilag nem finanszírozható, akkor iskola. -
Én főleg filmekkel tartottam szinten magam. Ezenkívűl még angol nyelvű fórumozás volt, de nagyon specifikus téma körül, aminek nem sok köze volt a nyelvvizsgán. Leírtam, hogy ehhez képest egy középszintű nyelvvizsga lazán meglett rákészülés nélkül és nem éppenhogy. 82% szóbeli, 73% írásbeli. -
Egyik ismerősöm filmekből tanult meg spanyolul. Igaz Ő nem nyelvvizsgázott de viszonylag jól beszél -
nem ismétled meg amit mondanak benne, de rengeteg szót kifejezést annyiszor hallasz hogy megragad a fejedben hogy kell kimondani. -
xxxpaulxxx #54349 és ha te megnézel egy filmet akkor megismétled amit benne mondanak?
Figyelj tapasztalat... nem egy olyan ismerősöm van, akik csak filmekkel gyakoroltak és kb épp hogy átmentek vagy pedig sem:D -
Kiejtést nem fogok írásban elsajátítani, sem nyelvtanárral akinek akcentusa van.
Nézd meg a Blöfföt angolul (; -
Nem minden esetben, tudni kell elviszonyítani. Semmit sem hanyagolok el a játék miatt és vannak rendes barátaim is, párom is (: -
És hozzáteszem: véletlenül sem az középszintről beszélek. Aki már haladó, annak a komolyabb anyagok fejlesztik a tudását, aki meg nagyon kezdő, mint az átlag magyar, aki viszonylag vágja a nyelvtant a suli miatt, de megszólalni már nem tudna, annak jó még a film. Mert az tény, hogy a fogalmazókészség és a szövegértést igazán igazi emberek között válik tökéletessé (mert szerintem a filmekben így is túl szépen beszélnek), de aki még kezdő, és nem tudja igazán kifejezni magát, annak nem szar, ha benyom egy filmet felirattal, és ha lassan is (mert tényleg nem feltétlen hatékony), de idővel sok dolog ráragad. Nem olyan nehéz eljutni oda, hogy angol felirattal megértsen egy sorozatot és ha már az megy, akkor általában lassan már a feliratot is el lehet hagyni, ami azért mégiscsak előrelépés. Szerintem először értsen meg az ember egy -- akár könnyebb -- filmet, és utána menjen szkájpolni.