127612
  • pista89
    tartózkodom
  • tom235
    Attól függ milyen cél, szerintem.
  • Molnibalage
    Inkább igen. Van egy pont ahol az elvileg morális és törvényes eszközök véget érnek. A forradalmak nagy része ilyen volt. A fennálló jogrend szerint azok nem helyénvaló dolgok. Pl. a király alattvalója fellázadt és az eredmény az USA lett.

Ha a cél valóban "szent", akkor bizony igen. Lásd, magyar felső vezetés elminálása.
  • byzhouse
    nem értem a kérdést
  • xxxpaulxxx
    Tedd fel a firefoxot és az figyelmeztetni fog minden aprócska hibádra, amiből mint látjuk elég sok lesz:D
  • VRSDM
    felébredek és pattanok :)
    aztán cigikávé.
    de akkor már fitt vagyok, az csak a reggeli rutin része :]
  • byzhouse
    Hosszú folyamat a felkelés, mindig visszaalszok, sokáig fetrengek.
    6:30 ébresztő +20perc döglés +5sírás=felkelek :|
  • fery02
    Kisebb koromban szundi üzemmódban keltem, de sok éve már hétköznaponként inkább azonnal kelek, mihelyst elkezd muzsikálni a telefon.
    De jól csinálom, mert tudom, hogyha pár perccel később kelek, akkor már nem érném el a buszt...én meg rendes gyerek vagyok és nem akarom lekésni. Tehát a lehető legkésőbbig kihúzom az ébresztés időpontot.
    Hétvégén meg ugye korlátlan az egész dolog.
  • BB7
  • JohnnyNapalm
    Még pár percig fekszem, aztán kimászok.
  • Tomika001
    Még pár percig fekszem vagy nyújtózom, aztán kimászok.
  • Bruk
    OFF:
    Úgy bírom hogy Magyarországon mindenki k*rva okos és még is hol tartunk...

ON:
    "Felébredek és pattanok is ki az ágyból."
  • Dick Riddick
    Miféle emberek?
  • cement
  • panther112
    Ezzel még nem találkoztam személyesen, de tényleg zavaró.
  • panther112
    Látod pont ezért kell minden esetben felhívni a figyelmet a hibákra. Neves újságok, tankönyvek is helytelen formát használnak, sőt már rám is átragadt, vagy ebbe nőttem bele, és eleve rosszul tanultam meg. Köszi a kiigazítást.
  • Győri Devi
    Felébredek és pattanok is ki az ágyból.

mert ha nem akkor visszaalszom :D
  • NEOreg3
    de ha itt beírod keresőbe, kidobja, hogy külön kell

(csak tudnám mi a francnak fárasztom magam ezzel)
  • autoszimulator
    nem, hanem A juci, A zsolti, olyan mondatkörnyezetben, ahova egyáltalán nem kell az "a". és nagyon idegesítő tud lenni.
  • immovable
    Ne égesd már magad.
  • NEOreg3
    pl ez

vagy ez

továbbá helyesírás ellenőrzők is aláhúzzák, ha egybeírom
  • panther112
    Megnyugodhatsz, mert én minden esetben szólok a -ba, -be, -ban, -ben helytelen használatáért. A pestiek "a"-zása alatt mire gondolsz? "Ö" helyett a fővárosban "a"-val nyögnek?
  • Bészf
    Még pár percig fekszem vagy nyújtózom, aztán kimászok.
  • panther112
    Tudsz linket is adni, mert a szabályzat nem tér ki rá, mint példára, plusz egyetlen szószedetben sem láttam, ellenben a napi sajtó egybeírja. És egy általam most olvasott könyvben (L'Harmattan Kiadó) is egyben szerepel.
  • HUmanHunter
    7 kor felébresztenek és csak kb 10-15 perccel később van meg bennem az erő hogy kimásszak az ágyból
  • immovable
    De nem nála. :)
  • autoszimulator
    valóban, a legnagyobb problémákat hangsúlyoztad ki a világon, amit egy fórumra író ember elkövethet OMG.

idegesítőbb a pestiek "a"-zása, a ba-be ban-ben keverése, mégse szól azért sem senki, mert tudod mire gondolt. Az, hogy ilyen tök jól nyomod fejből a helyesírás szabályait, légy vele boldog, remélem sok örömödet leled benne, hogy oktathatsz ki más fórumozókat. A net sosem volt és nem is lesz a nyelvművelés aranybányája, majd talán erre te is rájössz.
  • NEOreg3
    "végül is" a helyes írásmód, nem pedig "végülis"
  • autoszimulator

óra csörgés 7.20 vagy 9.20, 10 kor óra. Gondolkodás 10 percig, hogy kell-e mennem órára, mi értelme van, mit veszíthetek. Általában semmit, ezért ébresztő átállít következő kezdésre, alvás.
    aztán módosító tényező az eső, hó. visszafekvésre serkent hamarjában.
  • panther112
    Végülis ez vicces, ma már sokadjára kapom meg ezt a jelzőt. Pedig jellemzően kommunista, zsidóbérenc, vagy egyéb szavakat vágnak a fejemhez.

Amúgy semmiféle nyelvi gazdagodást nem jelent az, hogy az emberek képtelenek normálisan írni/beszélni.
  • kastil
  • Dean Winchester
    A biztonság kedvéért ideírom: aki nem dohányzik / kávézik, de mégis nagyon sokáig álmos kelés után, az is szavazzon az utolsóra.

akkkor lehetett volna egy ilyen válaszlehetőség is :)
    de én a 2.ra voksoltam
  • Dick Riddick
    A szexéhség tényleg nem elhanyagolható. A stresszmentes reggeleken sajnálom leginkább hogy nincs mellettem senki, de hát valamit valamiért.
  • CoolX
    Felébredek és pattanok is ki az ágyból.
    teló ahogy ébreszt már ugrok ki az ágyból :D különbe elkések,mondjuk mindig elkések suliból :D
  • Benny04
    változó...
    valamikor egyből kipattanok az ágyból, valamikor meg még lustálkodok egy kicsit...-.-
    tehát Még pár percig fekszem vagy nyújtózom, aztán kimászok.
  • Molnibalage
    Ne vedd sértésnek, de az fel sem merül benned, hogy ez bővülés? Mert van aki az új lazább formát is használja, de a hivatalos ügyek intézésénél, vagy komolyabb körökben meg nem. Te csak azt feltételezed, hogy az új mindent kiirt, ami régi. Elég szűklátólörű vagy.

Sajnos megint csak azt érzem, hogy egyesek nem bírnak a nagy magyarságtudatukkal.
  • immovable
    Te megint el vagy tévedve. Téged könnyű megvezetni ahogy látom. :D
  • immovable
    Remélem azért érted a szmájlit a végén. :)
  • F1re

van amikor annyira nem vok magamnál h full bemesélem magamnak h nincs iskola aztan nem megyek be :D
  • TheRock18
    változó
    attól függ,hogy mit csináltam alvás előtt,meg attól,hogy hány órát pihentem
    ha kipihentem magam,akkor 2 perc alatt magamhoz térek és kész is
    ha nem pihentem ki magam,akkor nehezen kelek...nyűgösen..és lassan térek magamhoz