127612
-
deriválásnál (matematikai műveletféle), ha bármilyen számot deriválsz, akkor abból 0 lesz
ha ebből származtatta ezt a szót, akkor úgy kell érteni, hogy a teljes cigány lakosság lélekszámát egyenlővé kell tenni 0-vel -
százsok hozzászólás és visszaolvasási lustaság okán kérdezem: libsi flém volt? -
Szerintem "derivalizálás",ami hülyeség mert nem rivalizálunk egymást közt:D -
Cat 02 #55108 Talán ez, passz -
Az micsoda?
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem meg a megoldás a deriváció lenne.
-
Braveheart #55105 Munkám során gyakran találkozom velük sajnos... tehát:
Igen, teljes mértékben, ez egyértelmű. -
Persze, jól tudom hogy a népcsoportok között, sőt emberenként is más és más a génkód. :)
Én arra utaltam hogy ezzel nem lehet mindent megmagyarázni, jóval több vetülete van azért ennek a kérdésnek.
"Biztos úr, hát visz a vérem." És ezzel minden meg is van magyarázva. -
a többi elolvasása nélkül rögtön az 1-re kattantam. -
A másik gond az, hogy a magyar ember birka, nem mer kiállni magáért és persze össze fogni sem... Más lenne itt a helyzet, ha néha kicsit a szart is kivernénk belőlük, mikor 14-15 éves fiukat lányokat húznak be, SOK ember szeme láttára... Olyan nehéz lenne odamenni 5-10 ember és helyben agyonverni őket? Nem kell félni a magyar nem köpne, csak fél, hogy őt verik meg :) Akiket meg agyonvertek azok ott maradnak jódarabig nem fognak felkelni és futni a rendőrségre.
Amugy 1. természetesen -
marci9507 #55100 Vannak köztük rendes emberek is, de nagyon ritka. -
Fbn Lx #55099 az, hogy a népcsoportok között semmiféle genetikai különbség nincs, valami elvetemült liberális marhaság. Igaz, hogy a földön élő két legkülönbözőbb ember között, mondjuk egy kétméteres majdnem fekete néger és egy apró sárga japán közötti is kisebb a különbség genetikai téren, mint bármelyik állatfaj random két tagja között, de ettől függetlenül ez emberi léptékben igenis nagynak számít. Tényelég azt szokták mondani, hogy a személyiség szempontjából neveltetés, környezeti hatások 80%, a genetika 20%. De az a 20% igenis eléggé meghatározó ahhoz, hogy bizonyos hajlamok alapvetően kódolva legyenek. Nem a kifejezett viselkedésformák és személyiségjegyek, de az azokra való hajlam igen. Ezt csak a tisztázás kedvéért írtam le, elsősorban én is a neveltetéssel, környezeti ingerekkel foglalkoznék, mert azok jóval nagyobb jelentőséget kapnak. -
Fbn Lx #55097 kevés embercsoportot rühellek jobban a kibaszott focihuligánoknál. Ha választani kéne, akkor már inkább a cigányok.
A huligánok súlyos mentális sérültek, akik igen nagy mértékű károkozásra képesek.
"A rohadt drogos" szintű balfasz hozzáállásból meg lassan kinőhetne már a hozzád hasonló értelmiségi ember...
Ha már itt tartunk, ennyi erővel a focihuligánok alkoholisták vagy szipusok. Na melyik okoz több kárt, ők vagy a füvesek?
-
F1re #55096 ha az lenne a tv-be akkor csak nevetnék -
Ezzel a hsz-el bebizonyítottad hogy nagyon buta vagy, azaz nem kell foglalkoznom veled.
#55077 Én most kapásból a belvárost és az avast linkeltem be. Nem volt nekem időm erre. Persze hogy vannak durvább helyek itt pl.: Tetemvár, Bábonyi-bérc, Bodó tető, Kis-hunyad, Domb utca, Békeszálló és Vasgyár, Szondi stb.. -
geo91 #55094 Igen, teljes mértékben, ez egyértelmű. -
jóhogy van... -
Vannak köztük rendes emberek is, de nagyon ritka. -
Úgy látom sokakat érdekel ez a téma, úgyhogy leírom én is a véleményemet. Lehet hogy kicsit hosszú lesz, akit nem érdekel nyugodtan ugorja át.
Szerintem a megoldás egyértelműen az integráció lenne. Egyik barátom szüleivel beszélgettem erről, ők azon a véleményen voltak hogy az összeset ki kellene penderíteni az országból (kertészkedésből élnek), és sok más embertől hallottam már ezt a véleményt. Én azt mondom hogy nem a bőrszín, hanem a neveltetés számít. Az a duma hogy például a spanyol, a brazil vagy a cigány emberek vére tüzesebb, badarság. Nem más a DNS kódjuk, nem 40° a normál testhőmérsékletük. Más a neveltetésük, a világnézetük és a történelmi hátterük. Ha egy cigány kisgyereket egy átlagos, tisztességes család nevel fel, felnőtt korában nem kezd el lopni, és nem lesz tizenkét éves korában öt gyereke. Ugyanúgy szerves és hasznos része lehet a társadalomnak mint bárki más.
Magyarországon sem a cigányokkal van a fő probléma, hanem a politikával, ami hagyja hogy úgy éljék az életüket ahogy (sőt úgy látom hogy még segítik is őket ebben). Egy népcsoportot nem így kell integrálni. Miért is akarnának egyáltalán változtatni az életvitelükön és a viselkedésükön, amikor van pár millió buta ember aki eltartja őket.
Ha valaki figyeli a médiát, láthatja hogy a pártok egymással versengenek a cigányság szavazatáért, ami érthető, hiszen nem kevés voksról van szó (és csak egyre több lesz). És sajnos minden költséget a magyar emberek állnak (ahogy általában lenni szokott). Csinálnak tíz gyereket, lopnak-csalnak büntetlenül, állítom hogy több joguk van ebben az országban mint az átlag magyar embereknek. Egyfajta védettséget élveznek. A rendőrség tehetetlen velük szemben (kiskorú, fiatalkorú, hátrányos helyzetű, nagycsaládos stb...), még komoly bűncselekmények esetében is sokszor megússzák egy látszatítélettel. Ha valakit sérelem ér, vagy feljelenti őket, ami után összeverik vagy megkéselik, vagy a saját kezébe veszi a dolgot, és akkor bizony nagyon csúnya büntetésekre számíthat (ráadásul még a lakását is felgyújtják utána). A polgári peres út sem jobb, ha rosszul sül el a dolog még a perköltség is az övé lesz, az ügy évekig húzódik, és közben vagyonok vándorolnak át a hivatalokhoz és az ügyvédekhez.
Közben az embereket természetesen bőszíti a kialakult helyzet, kipakolják a garázst, feltörik a lakást, megverik, megkéselik az utcán, mindent elvisznek a kertből, következmények nélkül. Közben a pénzünkből etetik őket, a költségeiket mi fizetjük. Nincs még egy másik olyan ostoba ország ahol ilyet megengedne az állam. Legutoljára az verte ki nálam a biztosítékot, amikor a DÉMÁSZ kecskeméti központjában megtudtam hogy az esetleges túlfizetéseimet nem számolják el a következő számlákon, hanem a hátrányos helyzetű családok hátralékait!!! csökkentik belőle. Ezt felénk lopásnak hívják. Arról nem is beszélve hogy egy gazdasági válság kellős közepén jelentik be, hogy hány száz új munkahelyet teremtenek a cigányság számára. Talán nem akkor kellene ezt tenni amikor emberek tízezrei kerülnek egyik napról a másikra az utcára.
Nem tudom mi lesz ennek a vége, de ha továbbra is ilyen vérlázító módon kezelik a magyar cigányság integrálásának kérdését, nem lesz jó vége a történetnek. Egyik oldalon biztatják őket hogy csatlakozzanak a magyar társadalomhoz, a másik oldalon pedig lehetőséget biztosítanak hogy nyugodtan éljék tovább az eddigi életüket, a többi ember kontójára. Közben a rendes életet élő cigány családok (mert vannak ilyenek), isszák meg a levét az egésznek. -
-
tilcsák be! -
Nagyon rászistá ez a fórum, úgylátom
-
Értelmiségiektől menne, hogy mindenki dögöljön meg, mert mindenki bűnöző :-D -
Rundstedt17 #55084 igen.Ez olyan mintha megkérdeznék hogy létezik e bünőzés?aztán ott lenne a válaszok között igen van,de nem mindenki bünöző :D... -
Rundstedt17 #55083 Az a utolsó csőcselék akik ha csapat elér valamit részegre isszák magukat aztán pusztítanak,meg ordibálják közben hogy magyarok magyarok magyarok? -
Miért is állnak ki? Azért hogy szétzúzzanak mindent és másnak okozzanak kárt? Marha jó cél...
Szánalmas -
amúgy NINCS
-
ezt kár volt ide írnod úgysem fogja megérteni senki. -
Aki meg azt mondja, hogy nincsen cigánybűnözés, az véleményem szerint egy barom, aki valami rózsaszín világban él. -
Akkor a kérdésnek úgy kéne hangoznia, hogy mi a véleményed a cigányokról. De akkor megint más válaszok kellenek. -
nem értem miért pont az avast emlegetik mindenhol. Sokkal durvább helyek vannak Miskolcon. Azt a helyet tényleg csak a média fújta fel (sajnos), megint lejáratva a várost. -
miert? -
de magukban tesznek kárt nem másokban te kibaszott magyar... -
elég sötét vagy, már bocsánat. -
azért a füveseket szidják mert rohadt drogosok, a focihuligánok legalább kiállnak valamiért -
Erről beszéltünk az admin üzenőfalon is. Na most hogy a kérdés és opciói mennyire jók, abba nem megyek bele. De én voltam az, aki érvelt az igen|nem ellen. Mert bármennyire is tabutéma a politikában és a médiában, mindenki tudja, hogy létezik a jelenség. Van és kész, pont. Erről nincs értelme szavazni, kaptunk volna egy minimum 90% feletti igen eredményt. Az arányokról pedig van értelme szavazni. Arról, hogy maga ez a népcsoport mennyire hajlamos a bűnözői életvitelre. Milyen arányban és milyen körlmények között alakul ki náluk ez a fajta mentalitás. Az átszerkesztett opciókba nem néztem bele, és talán nem is túlságosan kifejező, de az igen|nem-nél még biztos hogy jobb.