127612
-
Rundstedt17 #55396 A francokat a világ elcseszett és nem mi,ha valaminek pusztulnia vagy változnia kell az a világ 

-
Kivételesen egyetértek veled. :) -
Talán kicsit, de meg tudok barátkozni a gondolattal. -
Gyerekek még. ;) -
Miért nem? Azt csak el lehet dönteni, hogy mit nem akarok megtapasztalni -
Fbn Lx #55391 Hát persze. Tudod mit? Menjünk szipuzni, aztán vágjuk fel az ereinket és vérző csuklóval ugorjunk a vonat elé! na? :] -
Bakker!!! Tök nem ilyennek képzeltelek. :D Teljes ok ahogy kinézel, de ha nem gond maradok lányoknál. :D -
Fbn Lx #55389 Egyrészt nem tudom, mi alapján gondolod azt, hogy én tapasztalatok nélkül beszélek, másrészt kikerülted a kérdésemre való válaszadást, amiből arra lehet következtetni, hogy a logika és az egyenes beszéd helyett az elfogultság beszél belőled. -
Rundstedt17 #55388 Sajnos ez a világ ilyen ez van ezt kell elfogadni. -
Én azt mondom hogy te tapasztalatok nélkül beszélsz. Tapasztalat nélkül pedig nem lehet véleményt formálni.
-
Fbn Lx #55386 Ez alapján a három szavad alapján úgy értelmezem, hogy te is azon a véleményen vagy, hogy minden intelligens lánynak szabályszerű lenne kipróbálnia az egyéjszakás kalandot. Ugye? -
Fbn Lx #55385 Na igen, a szülőnek kötelessége megvédeni az ilyesmitől a lányát. Ilyen fiatalon sokszor nem a lány hibázik, ő csak úgy él, ahogyan felnevelték...
De mint mondtam, mindkét fél oldaláról komoly, egészséges kapcsolatot számoktól és életkoroktól függetlenül célszerű támogatni, az nem ütközik meg ilyen apróságokon, mint élektor... -
Valószínű hogy nagyobb. -
Fbn Lx #55383 Általánosságban vett elvakult tisztelet?
Úgy általánosan senkit sem tisztelek, ÉS senkit sem vetek meg. Ismeretlen ember 0-ról indul, nemi és társadalmi hovatartozástól függetlenül. Úgy általában egy idegent sem célszerű tisztelni, a tisztelet kiérdemléséhez tiszteletre méltó cselekedetek szükségesek. Én sem várom el senkitől... tiszteljen engem az, akiért valaha tettem valamit. -
Rundstedt17 #55382 Nem én állítom...Ezt tapasztaltam,sajnos normális ellenpéldáról mégcsak nem is hallottam tudok..... -
Persze, emelett az ember (elvileg) képes gondolkodni, és nem fűvel fával baszni össze-vissza ösztönből mint az állatok. Ez különböztet(ne) meg minket tőlük... -
Rundstedt17 #55380 "Egyébként ha a 30-as egy normális, kulturált, és komolyan gondolja, szereti, dugáson túli tervei vannak, akkor miért ne? Persze ilyen idősen a szexet nem támogatnám, de 1-2 év múlva természetesen igen"
Szerintem tudod hogy mit értettem járkálás alatt egy újabb strigulát a férfinak max 1-2 héten belül:D.... -
Soha nem tudhatod mit rejt egy nő szíve. -
Fbn Lx #55378 Szabályszerűség lenne az egyéjszakás kapcsolatot kipróbálni? Na EZ egy elvetemült állítás. :]
tapasztalataim is ellentmondanak ennek. Már amennyi van. De erről predatort kéne megkérdezni, ő már 25-30 között van, sokkal bölcsebben áll hozzá, és nagyobb a rálátása ezekre a dolgokra... -
Fbn Lx #55377 Járkálhat hozzá nyugodtan, ha ez csak a járkálás fogalmát meríti ki :]
Egyébként ha a 30-as egy normális, kulturált, és komolyan gondolja, szereti, dugáson túli tervei vannak, akkor miért ne? Persze ilyen idősen a szexet nem támogatnám, de 1-2 év múlva természetesen igen.
Annyi idő után úgyis kihullik a 30-as pasi, kiderülhet, hogy tényleg csak a friss hús után ment. Ha meg annyi idő után is vele marad? Na, akkor tényleg komolyan gondolja. Ezután minek a dolog útjába állni?
Ismét csak ez a számokkal való dobálózás. A számok puszta mivolta a tudományban mindent, az emberi kapcsolatokban pedig semmit nem határoz meg. Minden hozzáállás, komolyság, eltökéltség és ész kérdése itt. -
A laza kapcsolat vagy egy-két kaland nem feltétlenül jelenti azt, hogy ágyba is bújik. -
pedig nem egy olyan lány van aki többre tartja magát, mint hogy belemenjen laza kapcsolatba vagy futó kalandba.
Az én menyasszonyom is ilyen. -
Rundstedt17 #55374 Nem írtam hogy fűvel-fával de nagyon nehezen tudom elhinni hogy egyszer sem volt laza kapcsolatuk vagy egy-két kaland.... -
még irtam is hogy ha nem is engem hanem általában a nőket. de mindegy, én remélem hogy te boldog leszel, bár kétlem ilyen hozzáállásal. részemről ennyi volt a vélemény nyilvánitás, mert nem birom ha valaki osztja az észt, ész nélkül... -
Szerencsére ilyen jellegű problémák nem érintenek még. Vannak előtte elsődlegesen sokkal komolyabb gondok. -
Hatalmasat tévedsz. Nem is egy olyan lányt ismerek aki nem kettyintett fűvel-fával és még csinosak is. A titok abban rejlik, hogy magukat is többre becsülik azzal, hogy nem adják oda magukat akárkinek, akármikor. -
Fbn Lx #55370 Ha valaki felhozza egy vitában az életkorát és ezáltal az elvárt igazadást és tiszteletet, az nem más, mint szánalmas kapálózás, védekezés, vagy annak a jele, hogy valakinek értékét vesztették az állításai.
Sajnos ez is összetettebb annál, mint ahogy gondolod. A korral járnak újabb és újabb ingerek és tapasztalatok, de a tapasztalatok hasznos információvá alakításához szükséges logikát és tisztánlátást nem fogod az életkorod előrehaladtával megkapni. Úgy is fogalmazhatnék hétköznapi nyelven, hogy b*szhatod, hogy hányféle színt és formát láttál életed során, ha a piros háromszöget nem tudod megkülönböztetni a kék négyzettől. -
Rundstedt17 #55369 Értem én hogy mire gondolsz,elfogadod hogy ha volt testi kapcsolata de csak akkor ha komoly kapcsolatban?Azt meg elvetted ha egyéjszakás kalandjai voltak jól értelmeztem?
De ez megint csak álomvilág....Persze teljesülhet abban az esetben ha ronda lányról beszélünk vagy egy olyanról aki teljes elzártságban szülői szigor alatt él.De most komolyan ha ezek nem állnak fenn akkor egyszer úgyis kipróbálja.... -
én sem a 18 év alatti lányokra értettem ezt az egészet, ráadásul a kiélt fogalma nincs itt rendjén sztem. -
Egy picit belekontárkodva a vitába:
Az ember nem vesz olyan ruhát ami már szana-szét van hordva/használva mások által. Értelemszerűen ez fokozottabban igaz a partnerekre. Viszont azt sem lehet ma már reálisan elvárni, hogy 18 éves kor körül valaki szűz legyen. Vannak olyanok is azért akik 20-22 évesen is szüzek. De ritka. A lényeg sztem. nem azon van, hogy volt-e már valakivel. Hanem azon, hogy ne legyen előttem fűvel-fával. És ez azért elvárható és teljesíthető követelmény is. -
oké, én nem vitázok, bár meg van a véleményem :o
kicsit talán mind2őtöknek igazat adok, az én szememben egy nő legyen nő, ahogy az régen is volt, viszont azzal nincsen semmi baj, ha egy lány 18. életévének betöltése előtt gyűjtött némi tapasztalatot.
nem érvelek, mert tul jo kedvem van a vitázáshoz -
Fbn Lx #55365 Istenem, miért kell harmadszor is leírnom, hogy nem szűzlányokról beszélek?
Másrészről pedig e két mondatod alapján úgy néz ki nem egyezik a te régvolt elképzelésed az enyémmel, szóval innentől irreleváns, hogy kinőttél-e belőle. -
Rundstedt17 #55364 Azárt majd megnézném hogy ha lesz lányod mit szólnál ha 15 évesen egy 30-as férfihoz járkálna :D -
Rundstedt17 #55363 Itt Magyarországon legalábbis emiatt sokszor pedofilok paradicsomaként is emlegetík,környező országok többségében 16-17 év alattival testi kapcsolat kialakítása még bőven kimeriti a pedofilia fogalmát.... -
Fbn Lx #55362 Én igen.
És ha egy 50 éves (ez mondjuk eléggé túlzás, hogy az ma már tata, de ahogy gondolod...) egy 18 éves lánnyal van együtt, akkor egészségére...
Szerintem nem mondok nagy titkot azzal, hogy a férfi legyen akár 18, akár 30, akár 75 éves, bizony egy 14 fölötti, kifejlett idomokkal, nőies testtel rendelkező lány mindenképp szexuális izgalomba fogja hozni, ez természetes.
Ahogy nem hiszem el, hogy egy egészséges 60 éves asszonynak ne jönne be egy 20 éves, fiatalos, izmos, férfias test! Ez szintén természetes.
Pedofíliává teszi a szexualitás kiélését a dolog rendellenes mivolta, úgy érzem, sokan nincsenek tisztában a pedofília fogalmával. Ez annyit jelent, hogy mondjuk az illető férfi egy gyerekes testű, gyerekes arcú, gyerekesen aránytalan testfelépítésű (ugye a feje kicsi korában még nagyobb az embernek) kislány iránt szexuális vágyat érez. Pusztán helytelen agyműködés az egész. A pedofília betegség, ezek az emberek viszont már NEM izgulnak a melles, fejlett testű, nőies lánykákra. Legyen az illető pedofil bácsi akár 25, akár 60 éves, egy 13-nál idősebb lány már nem fogja felizgatni, tekintve, hogy manapság nagyon korán érnek a lányok.
Ebből eléggé nyilvánvalóan következik, hogy akit kortól függetlenül a fejlett testű lányok izgatnak, elvből nem lehet pedofil.
Szóval remélem már mindenkinek van halvány rálátása a pedofília fogalmára, mert ezt minden alkalommal el kell mondani.
Innentől már csak etikai súlya van a kérdésnek, hogy szerintem etikus-e, ha egy 50 éves férfi egy 18 éves lánnyal van.
Miért ne - ha ott szeretet, egyetértés és összhang van, ugyanannyira etikus, mintha 1, 5, vagy 10 év lenne közöttük. Mindenképp etikusabb, mint egy szexualitásának tág korlátokat szabó lányka. -
Rundstedt17 #55361 Röviden,régen én is úgy gondolkoztam ahogy te.De rá kellett jönnöm hogy álomvilágba illő elképzelések...Olyan idősen szűz lány?Nem mondom hogy lehetetlen de akkor valószínűleg nagyon csúnya...
Ha reálsian gondolkozol rá kell jönnöd hogy idióta elvárások,amik a rég múltban is annyit jelentettek hogy a férfi azt csinál amit akar de a nőnek nincs joga hozzá.... -
Miii? Mi a retardált és képmutató abban, ha valaki nem díjazza az egyéjszakás kalandokat?? -
igen, azt irtam is hogy elirtam -
értettem eddig is. te nem érted hogy még nem tapasztaltál meg az életből ezekszerint semmit se. te kezdtél el itt azzal jönni hogy igy meg úgy leirtam magam. nem tudhatod ki mit és hogyan élt meg. úgyhogy ha már ilyen szűk látokörű vagy legalább (ha nem is engem) de a nőket a mivoltukért tiszteld, arról már nem is beszélve ha egy idősebb tapasztaltabbal beszélsz. -
ha jól tudom, 14 felett nincs pedofilia