127612
  • Doddy a düdő
    de te hímringyó vagy, a véleményed nem számít =(
  • HUmanHunter
    neten elmegy a lol meg az xd de az már gáz mikor azt mondja valamelyik oszt társam pl hogy "lol ikszdé". és egyre gyakoribb ez :S
  • Matt07
    A cicababa féle "cejetlek", "cija", "naon", "yoh" és társai kivételével általában nincs velük bajom.

De az ilyenektől az ideg basz meg...
  • 89
    Hall valami vicceset...erre annyi a reakció mosolyogva, hogy LOL :|
  • Lacee86
    De mi az a LOL élőszóban?! Esküszöm nem hallottam még. Röhögés helyett annyit mondasz h LOL?? Vagy h: "Basszus, tegnap söröztünk a haverokkal és olyan jót LOLoztunk!"
  • 89
    a LOL rohadt idegesítő élőszóban...
  • autoszimulator
    azigen, ezt még sosem hallottam így rövidítve :D legjobban nekem a sz.val rövidítése tetszik egyik ismerősömnek, ahelyett a kurva pont helyett miért nehéz egy o-t nyomni? :D
  • Lacee86
    Picit ez már más tészta, de engem pl. zavar az, ha vki a "ly"-t "j"-vel írja sms-ben vagy chaten, mert h 1 karaktert spórol... "Hüjeség" sztem.
  • OrioN the S
    bex=beszelunk :D
  • KicsiMonkey
    A cicababa féle "cejetlek", "cija", "naon", "yoh" és társai kivételével általában nincs velük bajom.
    Még élőben is használom a netes szlengeket (pl. LOL-ozok) (de csak nagyon ritkán csúszik ki a számon)
  • autoszimulator
    bex? :D
  • OrioN the S
    en attol hulyulok meg amikor kapok egy sms-t es igy kezdodik "Sya!" ilyenkor mar szoritom a telefon es amikor elolvasom a vegen, hogy pux majd bex, akkor a fulemen folyik a ver es remegek a foldon.
  • cargame
    Az ilyen "cejetlek", "cija", "naon", "yoh" es tarsait ruhellem egyenesen.
  • Ben007
    én kifejezetten ezekre a netes kocka szlengekre vagyok allergiás amikor odajön hozzám valaki és mondogatja hogy LOL XD megtudnám fojtani
  • [HUN]FaTaL
    Persze mi vagyunk hülyék. :D No comment.
  • chhaya #55501
    Erre nyomtam, de valójában nem különösebben díjazom, rövidítéseket is ritkán használok. De ezeket kifejezetten rühellem.

Előszóban szinte egyáltalán nem használok szlenget.
  • Heffi
    Helyzettöl függ, sokszor észre se veszem hogy használok ilyeneket...
    Amúgy meg a 2.-al sincs semmi gond, csak ti vagytok hülyék..
  • Motoroj
    Abszolút sehol sem használok szlengeket, aki magyar, az beszéljen arra érdemesen is!

Mondjuk szűk csoporton belül van amit használok, de ott értelme van a dolognak.
  • OrioN the S
    ismeros :D

akkor jol jon amikor valaki faraszt es csak ramondod, hogy kickbandel az meg vigyorog tovabb
  • JohnnyNapalm
    Személyesen inkább mellőzöm ezeket, esetleg valami lazább változatot használok.
  • REPS0L
    idézek.
    υάѕάянєℓчι ράℓ
    кατє∂яα
    ичомояέкfεjεѕ :D αgчоиℓαккоzотт вεмuтαтоѕнαj :D
    мεят вαяиάвв vαgчок иάℓα :DDDD [LLL]
  • Lullaby
    Picsadumát nem bírom (cejetjek, szupcsi, etc.), többivel nincs bajom, de leginkább csak neten használom ezeket.
  • Molnibalage
    És ezt miből szűrőd le mr. szerelemdoktor?
  • autoszimulator
    külön faj, velem az élen :D ők értik mi az a lol, de aki nem jártas ebben a témában, az csak nézne okosan, hogy mi van? :D
  • Bruk
    Mindig ezzel a koros baromságokkal jössz. :D
  • OrioN the S
    mert az infosok mik? :D
  • autoszimulator
    sajna néha az életben is becsúszik egy lol, de csak infósok körében, emberek közt nem :D
  • Ic3 m4n

+Még az XD-zés szoktt nagyon idegesíteni
  • Fbn Lx
    nem használok szlengeket, csak néhány borsodi szavajárást, de a múltkor a buszon tanultam egy okos dolgot.
    Egy csaj magyarázta, hogy a barátaidnak azt kell mondatni hogy szeretlek, vagy szrtlk, akiket meg igazán szeretsz, azoknak ceje
  • Fbn Lx
    te is idősebb vagy nálam, mégis tapasztalatlan és butácska vagy párkapcsolati téren :]
  • milk4
    Még élőben is használom a netes szlengeket (pl. LOL-ozok)
  • Picar77
  • Molnibalage
    "cejetlek", "cija", "naon", "yoh"

Ezek közül az elsőt és utolsót itt láttam először. Na ezek már azért fájnak...
  • Calver
    Még az ilyen "OMGLOL" és társai is idegesítenek, de a fiatalos átköltéseket (találkozunk => ütközünk) és az alap rövidítéseket szívesen használom.

valamint ha valaki a "lúzert" mint magyar szót ki meri a közelemben ejteni, több mint valószínű hogy odaállok mellé és levizelem.
  • RS

Gyakran használok szlengeket, de csak az élőszóba valókat.
  • MR ME
    nemmondok semmit :DDD
  • PesSim

• Benny04
    omgplz...
  • Benny04

Még élőben is használom a netes szlengeket (pl. LOL-ozok)
  • F1re
    Tetszenek, minden fajtáját használom.