127612
  • tom235
    Van néhány csótányom erre-arra, amikkel általában elég hamar végezni szoktam, ha a szemem elé kerülnek.

pici off: Sok embert látok, akik 50 négyzetméteren tartanak 2 esetleg több oroszlánméretű kutyát. Ha esetleg van itt hasonló gondolkodású ember, az meg tudná mondani nekem, hogy mégis miért jó ez?
  • toysoldier
    nincs állatom, de szeretnék egy macskát.
  • tenkenorman
    Kutya, MAcska, Két rák, és halak
  • Benny04
    kutya csak.
    régebben volt 2 papagájom, de megdöglöttek :(
  • Eagle16
    Két macskánk van.
  • Lacee86
    Még ált. sulis koromban volt egy papagájom, de 2 év után eltávozott az örök harcmezőkre szegény. Azóta nincs, és nem is kell semmilyen állat. Kis lakásban lakunk, nem is hiányzik annyira. Kertes házban persze kutya-macska alap. Főleg a macskákat szeretem, aranyos állatok, de kizárólag lakáson kívül.
  • tigeroo
    Kutya

meg pár szunyog
  • Dick Riddick
    Kutyák és macskák. Egy rövidebb ideig volt két ékszerteknős is (megőrzésre).
  • kastil
    egér
  • N o N a m e
    2 pok fent a sarokban, mas nincs
  • Carlos
  • fery02
    Egy kutya, aki a szomszéd macskáknak az alattvalója.
  • VRSDM
    kettő spániel
    négy házimacska
    egy törpenyuszi
    kettő nimfa papagáj
  • BaliBoy
    Nincs állatom.

Kb. 1 hónapja szüntettem meg az akváriumom. 13-14 évig volt.
  • Taki29
    Nem érdekel az egész ... Egy komolyabb melegfrontba több ember meghal mint ebbe a H1N1-be .

Túl fel van fújva az ügy .
  • Metalmilitiakid
    rendben csak ne felejtsem el :D
  • Fbn Lx
    :(
    na nembaj, majd dobj egy linket ha már lesz :Ð
  • Metalmilitiakid
    guitar prod van ? mert hanganyag még nincs belőle :D (mint írtam kezdő zenekar vagyunk nem futja demo felvételre :D)
  • Fbn Lx
    linkt
  • Metalmilitiakid
    Nem érdekel ez az egész felhajtás.
    Ami a legviccesebb , hogy van egy kezdő bandánk és még írtunk is egy számot a H1N1 ről , pont ebben az egész túl van reagálva szemléletben :D
  • DJ RX7

• KicsiMonkey
    Biztos, hogy nem. Nem bízom az oltóanyagban, bár nem is érdekel ez a felhajtás (:
  • lord nihilus
  • Falcon87
    Ja. engem egyszer egy idóta orvos teletömött valami immunrendszererősítő nyavalyával. Az kiütött egy pár hétre, de azóta nem sok gondom van :D.
  • somdav95
    XDDD
  • Fbn Lx
    igen, csk te.
    molni már megmondta egyszer, hogy ez csak egy ostoba összeesküvés-elmélet. Látom te is az ilyen buta emberek közé tartozol!
  • diktius
    A madár influenzára kiadta ugyan ez a "vállalat" az oltást. Nem volt semmi, nem is oltottak. És érdekes módon jött a malacinfluenza. A kettő közötti összefüggést csak én látom?
  • Ic3 m4n
  • Broafka

Tényleg egy felhajtás! Ez egy egyszerű influenza, megkapod, és 4-5 nap múlva már jól vagy.

és hogy kik halnak meg benne? azok akiknek gyönge az immunrendszerük, mert míg ők 1 hónapon keresztül szenvednek egy normális influenzában, addig ez megöli őket.

És ha minden kis szarra beoltjuk magunkat, akkor ne csodálkozzunk, ha az immunrendszerünk ellustul, és egy egfázás is hónapokig tart...
  • Honda F1
    abszolút nem érdekel ez az egész, máskor is voltam már influenzás
  • kastil
    7 éve nem voltam dokinál, nem is volt semmi bajom, csontom egyszer volt eltörve, lábujjam, ráesett egy 15 kilós sulyzó, ennyi. kb 10 éves koromban voltam iszonyat durván beteg, sajna ha valamit elkapok, az kicsinál, de szerencsére baszott jo az immun rendszerem, asszem
  • tenkenorman
    Nem érdekel ez az egész felhajtás. Egy évben egyszer vagyok beteg (ez nem egyezik meg az iskolai hiányzásaim számával :D) Még egy normális influenzám vagy tüdőgyulladásom sem volt.
  • CopyKing92
    ez-az.. hülyeség az egész..
  • kastil

• morcosqtya
    Akkor meg má minek, arra rövid időre?...
    Fallabdázzál inkább..
  • CopyKing92
    én leszarom^^ tegnap is vérthánytam =D
  • Calver
    azt azért vedd hozzá, hogy számítógépet és internetet egydimenziós panel józsika, aki agyvérzést kapna ha a nyáladzás kontrollálásán kívül másra kéne koncentrálnia, nagy valószínűséggel nem használ - neki konzolja van. dettó távol marad ettől a topictól az ETS "rajongótábora", és az összes többi hasonlóan mély gondolatokkal megáldott véglény. szóval azért ne következtessünk az egész magyar populációra, mert bizony aki megveszi a mobiltelefonjára a "leghangosabb böfögést", az bizony csont nélkül (és alighanem nyáladzva) fog sorban állni oltásért.
  • Scottt
  • SötétBarom
  • SötétBarom