127612
-
Ha úgy nézem akkor természetesen felháborító. -
Vonatkoztassatok el attól, hogy olyan rádiókról van szó amiket nem hallgattatok vagy nem is szerettetek. Nem ez a lényeg. Helyette vizsgáljátok meg a megszűnésük körülményeit is miértjeit. Meg azt, hogy milyen adók jönnek a helyükbe.... -
Néha hallgattam slágert de hidegen hagy a téma , nem vagyok egy nagy rádiós. -
#56587 Tudod a macskák (hím) van hogy 2 hétig sem mennek haza (kóborolnak). A gazdája nem kötheti pórázra.
"Nem hallgattam egyik sem, de attól még megdöbbentett/felháborított az eset."
Az túlzás hogy megdöbbentett, de azt tudom hogy sokan hallgatták így elég köcsögség. -
eddig énis így voltam, de mostár inkább úgy vagyok, h a saját életemről van szó, és ha itt nem hagyják h élj, akkor venni kell a sátorfát -
net...
ha gépközelbe vagyok hallgatom a saját zenéimet... -
Sajnos lassan én is ezen a véleményen leszek. :( Pedig én azt vallom, hogy ha minden értelmes ember elhagyja ezt az országot akkor aztán tényleg vége lesz a dalnak... -
"Az egyiket hallgattam, és nagy kár, hogy megszüntetik."
Felháborító az eset. -
mr2,fractal
-
Segfej vagy -
slágert néha hallgattam, kb egyetlen hallgatható adó volt MO-n, basszák meg h beszüntetik, mocskos korrupt fasszopó ország ez, csak húzhatnék már el innen! -
"Múlthét szombaton lőttem le hajtáson egy genyót, aki ott szaladgált a fák között :D Kutyám még megforgatta egy kicsit, aztán nyekk. "
Nem ugy tunik, hogy bannad a dolgot es nem lett volna szamodra szorakoztato. :| -
Ad1: A kóbor állatokat le KELL lőni, mert kiszorítják az őshonos állatokat az életterükről. Mivel kedves királyaink kedvelt szórakozásai közé tartozott, hogy leöldösték a medvéket, amelyek a ragadozó szerepét töltötték be, ezért mesterségesen kell fenntartani az egyensúlyt. Hogy ne szaporodjanak el pl. a vaddisznók, mert képesek tönkre vágni a mezőgazdaságot, vagy a rókák, mert képesek lennének kiirtani az összes mezei állatot, ha sokan vannak. A macskák lelövéséről nem én tehetek. Apróvadhajtás volt, jött, célratart, durr. Sajnálom, de ez a szakmám. Fenn kell tartani az egyensúlyt. Ha a gazdája nem hagyta volta, hogy az állatkája ilyen messzire elkerüljön a háztól, akkor kedvence még most is élne. A macskák elveszik a vadállatok életterét, kifosztják fészkeiket, és természetes ellenség hiányában (max. kóbor kutyák, amik szintén lelövendő állatok) korlátlanul szaporodhatnak. A veszettség, és egyéb fertőzések terjesztéséről nem is beszélve. Tehát a vadászat nem szórakozás. Az orvvadászok gyilkolnak szórakozásból, ami egy beteg dolog.
Ad2: Igen, sörétet használok. Mivel ez a KÖTELEZŐ. Legalábbis hajtáson, mert az a hatékonyabb kisállatok ellen. Ha lesen vagyok, meg nem fedem fel a pozíciómat azzal, hogy kóbor macskákra lövöldözök golyós puskával. Ha ennyire nem vagytok tisztába a vadászat szabályaival, ne is jártassátok a szátokat.
Ad3: Ez egy tesztféle akart lenni. Kíváncsi voltam, hogy hány érzékeny emo tini jár a topikba :D meglett a hatása. Egyébként, nézd, értelmes hangvételben is leírhattad volna véleményedet, mint én.
On, priviben jöhetsz a kérdéseiddel a vadászattal kapcsolatban. -
ok
Nem kockáztatok. Ledurrantom, hogy ne tegyen kárt a vadállományvan. Htxbye -
Balázs 17 #56585 profilod mindent elárul...istenemmm 
madár szívesen lennék, az jó lehet :D -
looooooooooool -
PIT BAULL -
Emlős. -
A dragon age originst emberként is leszarom. :D -
Fbn Lx #56580 ellopnák a tojásaidat, és lelőnének a vadászemberek :(
meg kijönne a dragon age origins, és nem tudnád tolni. madárként ugye. -
Madár. :)
Repülhetnék és leszarhatnám az embereket. :D -
Kemény vagy. -
Már most is az vagy, palimadár :D -
egy madár lennék. :o -
NOOOOOOOOOOO -
nem is, azt csak kyle fotosoppolta oda
-
homicarbon #56572 Emlős -
nem mert cow and chicken did it! -
de a delfineket és bálnákat kinyírják a japánok hiroshima miatt :C -
az nem gond, most is éjjeli "állat" vagyok, délután inkább aludnék :D -
Jimmyke #56568 Szintúgy!
Szemetek viszont tudnak szűznemzéssel szaporodni, asszony majd sokat fog panaszkodni fejfájásra, egyetlen hátrány :D -
Nagyon kemény lehetsz jah... söréttel lemertél lőni egy 30centis állatot?
-
tápláléklánc csúcsán levő madár -
Vardar #56565 Teknősbéke, a kb. 100 éves élettartam nem riaszt vissza:) -
#56564 Én is macska lennék, az egyéb indokok mellet azért is mert az eggyik legjobb ragadozó a földön.
Te falkon, meg ugyan olyan sekélyes és szánalomra se méltó lény vagy mint egy rühes cigány. Tudod az nem teljesítmény hogy a nálad kisseb élölénnyekkel végzel, nemhogy úgy hogy még segítséget is használsz. De ha még nem vagy igy is elég nagy lúzer, még sörétet is használsz? Tehát balfasz is vagy hogy nem tudsz lőni ezért használod a sörétet. Sose értettem a vadászokat, hogy mi a jó más elpusztításában. Nem tudnak ök is eljönni lőtérre és papírra lőni, és megállapítani hogy tudnak-e lőni vagy sem. De hogy nem is vadászás céljából lelősz egy állatot... Hát te langyi lankadtfaszú gyökér: te is ugyan olyan kártékony geci vagy mint a cigányok. Nyugodtan verheted a melled majd a hozzátartozóidnak hogy mekkora szar vagy! -
Nem lőttél te le lófaszt se... hidd el... csak idejársz trollkodni, hogy te lelőted a nyavajást. teccparaszt XD. te maximum magadat tudnád lelőni. -
Macsek lennék mindenképp!!!!!!semmi bajuk,gondjuk...macsek lennék mindenképp!....... -
Remélem majd téged is úgy lelönek -
büszke lehetsz magadra -
Múlthét szombaton lőttem le hajtáson egy genyót, aki ott szaladgált a fák között :D Kutyám még megforgatta egy kicsit, aztán nyekk.