127612
  • Taki29
    Nagyon jól összefogtad mit gondolok a témáról .
  • Butterbean47
    nekem mindegy,hallhatatlan vagyok(eddig legalábbis)
  • Fbn Lx
    pont az fogalmazódott meg bennem, hogy halottként valahogy nem lennék depresszióra hajlamos. Ebből következik, hogy a szeretteim felelőssége, hogy ne erőszakolják meg meleg négerek a holttestem, ha netán valamiféle erkölcsi normájukba ütközne. Én mondjuk elég független lennék az erkölcstől és a normáktól. Azt hiszem.
  • Fbn Lx
    örök nyugalmat nem nyersz, a halálban nincs nyugalom. igényes nem leszel, mert a halálban nincs igényesség.
    Még szerencse, hogy ezek a fogalmak csak addig érvényesek, amíg élünk, hogy alkalmazhassuk őket. Ugyan olyan halott leszel, mint az életében csóró, akit elhamvasztottak.
    Az mindegy, hogy mekkora bulit csapsz neki. Ha tarkán fogsz villogni és szüzek másznak ki a mellkasodból, te már akkoris kurvára halott leszel. Így értékedet emberileg nem növelheti, maximum arra mutat rá, mennyire szomorú ember voltál, hogy ezekben az apró látványosságokban kerested az értéked.
  • cement
    ukrán influenzás-e vagy
  • bulba
    A legolcsóbb módon.
  • Tomászító
    hát nem kizárt h lassan vége
  • REPS0L
    mér, meghalsz? :o
  • Tomászító
    majdnem h aktuális a kérdés
  • DIESEL DOG #57030
    Hamvasztás, a hamvaimat pedig szórják szét egy számomra fontos helyen...

• Broafka
    arról nem is beszélve, hogy egy hangyaf***ányi gyémánt lesz belőle :D
  • Broafka
    azt hittem csak az én nővéremnek vannak ilyen nagyon beteg gondolatai :D
  • Taki29
    Szerintem ez már nem az én gondom lesz.
  • Rundstedt17
    Lehet de felénk nem :D
  • Rundstedt17
    nem olyan drága egész olcsón megcsinálják mivel a hamvaidból amúgysem lehet teljes értékű gyémántot csinálni
  • jhetedikj
    Máshogy szeretném végezni, mégpedig...

Hamvasszanak el és a hamuból csináljanak egy gyémántot.

De mivel ez marha sokba kerülne nem hiszem, hogy ez lesz. Remélem lesz olyan szervem amit valaki más még használni tud halálom után.

• Kicsikiraly
    ókori római-görög kultúrában mindig elégették a halottakat.
  • Rundstedt17
    Attól függ ha vmi elitszolgáltatást kérsz akár 100 évre is biztosítják a helyet.Amúgy én inkább egy külön házba épített családi kriptát preferálnék ahol generációk temetkezhetnének és legrosszabb esetben is a ház eladásakor érinthetetlen státuszt élvezne a kripta na ehhez már szavad sem lehet:D
  • REPS0L
    milyen szomorú lennél ott a föld alatt amikor a családtagjaid nem látogatnak meg szenteste.
  • tigeroo
    de a sírhelyet is x évre bérelni kell, nem? hogy utána milesz a sírral (+koporsóval)...

azért, hogy évente 1-2x "benézzenek" a családtagok szerintem felesleges...hány olyan sír van amit azért nem gondoznak mert a család elköltözött...hát siralmas, kösz inkább nem.
  • Rundstedt17
    "nem csoda h évezredekig így temetkeztek."LOOOOOL
    Az elföldelés volt az általános nem az elégetés.
  • Kicsikiraly
    Máshogy szeretném végezni, mégpedig...

hatalmas farakáson égessenek el szabad ég alatt, vagy vikingtemetés. Sokkal természetesebb formája szerintem, nem csoda h évezredekig így temetkeztek.
  • Falcon87
    Azt ki kéne próbálni, ha már érzem hogy meghalok, benyelek vagy hat kiló puskaport, aztán amikor hamvasztanak... flakon bá' még utoljára megviccelte a népet :D
  • Falcon87
    lol :D
  • morcosqtya
    lehetőleg ne élve...
  • tenkenorman
    legyen meglepetés...
  • tigeroo
    lehetnél trágya a bernabéu (mű)füvén
  • joshua
    Valamilyen kutatásnak adnám magam...vagy hullagyalázóknak
  • Sickness
    szeretném ha instant kakaóporként használnának fel.
  • Rundstedt17
    az most lényegtelen,nem e jobb egy gyönyörű kriptában örök nyugalmat nyerni ami örökké megmarad?hamvasztás aztán szétszórás olyan nagy igénytelenség magunkkal szemben,régen majdnem a legutolsó embernek is járt sírhely....
  • CoolX
    ha nem jósír felirat :D
  • Lyukasbogrács
    Máshogy szeretném végezni, mégpedig... Chuck Norris dobjon a napba.
  • autoszimulator
    ha már meghaltam, nekem tökmindegy
  • CoolX
    Egy sima, alap sírhelyet szeretnék.
  • NEOreg3
    égessenek el, a hamvaimat meg csempésszék be egy Nesquik gyárba, ahol szórják bele a kakaóporba mindet
  • spy803
    Szorjanak a kukába, aztán nincs velem több gond.
  • Falcon87
    Nemtom, valami vad dolgot. Vagy hamvasztás+szétszórás, vagy pedig egy alap sírhely, a fejfán a következő felirattal : Waiting to respawn (7)
    :D
    Üres szavazás
  • PesSim
    Hamvasztás, bár ahogy magamat ismerem , valahol szétrohadok.
  • [HUN]FaTaL
    Fogalmam sincs, nem foglalkozom a témával, és őszintén szerintem teljesen mindegy. Valószínű hamvasztás lesz.

Üres szavazás.
  • Rockynhooo
    Hamvasztás, a hamvaimat pedig szórják szét egy számomra fontos helyen.

ha valamit építenek a Real stadionjában akkor oda az alapba szorják bele