127612
-
Fbn Lx #57079 Persze, tudom miről beszélsz. Éreztem már ilyet, mivel elég fellángolós típus vagyok sokszor is, mindig rövid időre. 1-2 hét, max hónap.
De az igazság az, hogy ilyenkor nem szereti az ember mindkettőt. Vagy szereti a régi párját, és az újban szimplán megfogta valami, nagyon bejön, megismerném, stb. de nem szerelem. Viszont ha tényleg az újba szerelmes, akkor viszont a régi kapcsolat iránt hűlnek ki az érzelmek és az új csajba vagy srácba szeret bele az ember... ilyenkor rá lehet fogni, hogy persze, a páromat is szeretem, de ez a szeretet inkább csak megbecsülés, összeszokás, kiismerés, olyan félig meddig baráti szeretet, plusz a közös élmények szeretete, mintsem szerelem. -
Volt amikor azt hittem, hogy igen, de utólag rájöttem, hogy nem volt igazi érzelem. -
Nem, még soha, szerintem az illető ilyen esetben egyik fél iránt sem érez igazi szerelmet. -
ez olyankor fordul elő, nem hosszú idő, de mikor már a régi kapcsolat nem olyan jó, de mégis vannak érzelmek, azonban közben van egy új, jó, akik iránt megint kezd kialakulni. Nem ismeretlen téma számomra sajnos, bár én az új szerepét töltö(tte)m be, elég idegőrlő szitu, de valamilyen szinten érthetők az aggályok.
Ettől függetlenül igaz "szerelemnek" nem lehet nevezni mind a kettőt, tán már/még egyiket sem. De ugye manapság nem divat az igaz szerelem, vagyis jobban szólva nem életbiztosítás. -
Egyébként: "Igen, előfordult már velem, utólag is úgy érzem, hogy egy ilyen szituáció lehetséges fals érzelmek nélkül is." -
Ja. Biztos fent van wikin, vagy guglizzatok utána. -
Fbn Lx #57073 egy vegyi folyamat hogyan lehetne illúzió?
-
Fbn Lx #57072 szerintem ilyen nincs
a szerelem leköti az ember agyát annyira, hogy más lány/fiú ne érdekelje, nem hogy még szerelmes is legyen még egybe. Persze lányok szemszögéből nem tudom, de biztos hasonlóan gondolkodnak -
Nem, még soha, szerintem az illető ilyen esetben egyik fél iránt sem érez igazi szerelmet. -
nem tudom -
liverpool123 #57069 Egyáltalán mi az hogy szerelem??? -
Első válasz. -
Nem, még soha, szerintem az illető ilyen esetben egyik fél iránt sem érez igazi szerelmet.
24
28.57%
-
Volt amikor azt hittem, hogy igen, de utólag rájöttem, hogy nem volt igazi érzelem
(mármint a másik) -
Elírás:) Reggel volt na! -
Még nem, de nem zárnám ki ennek jövőbeli lehetőségét. -
Üres szavazás -
Szerelmes sem voltam még, úgyhogy fogalmam sincs. -
Nem, és nem is hiszem, hogy velem előfordulhatna, de nem feltétlen kérdőjelezem meg a dolog valódiságát.
-
extramagascsaj #57059 Nem, még soha, szerintem az illető ilyen esetben egyik fél iránt sem érez igazi szerelmet.
-
CUCLI #57058 Igen, előfordult már velem, utólag is úgy érzem, hogy egy ilyen szituáció lehetséges fals érzelmek nélkül is. -
Katarina 60 #57057 Volt mikor azt hittem,hogy igen,de utólag rájöttem nem volt szerelem. -
pista89 #57056 Még nem, de nem zárnám ki ennek jövőbeli lehetőségét. -
Én? Miben. Kérlek idézzed, vagy ez így szájakarte. Ez a kijelentés a nap vicce. -
Rundstedt17 #57053 Ezt az opciót hiányoltam,valóban csak illúzió a természet találmánya hogy szaporodjunk -
Rundstedt17 #57052 te vagy turbómagyar sok kérdésben.keresztény szokás ennyi,de ha leszarod nekem az is jó mind1 -
Üres szavazás. Buta kérdés. -
Üres szavazás
Kérdés? -
Volt amikor azt hittem, hogy igen, de utólag rájöttem, hogy nem volt igazi érzelem. -
uh nátom -
Nem, nem igazán. -
Komolyan mondom ez már a zagyvaság csúcsa.
- A magyarok pogányként jöttek be ide. Aztán keresztények lettek.
- Azt, hogy előtta hogya temettek nem tudom.
Most akkor melyik tényre turbómagyarkodsz megint? A kerszténységre, magyarságra? -
Nincs is olyan, hogy szerelem. Illuzio. -
Rundstedt17 #57044 Nem, még soha, szerintem valaki ilyen esetben egyik fél iránt sem érez igazi szerelmet. -
Rundstedt17 #57043 Igen de a magyaroknál a temetés volt szokásban szóval én inkább azt preferálnám,persze te pogány módra elis égetheted holtested majd de engem nem érdekel,lényeg az hogy a fika a te részedről lévén már előtted leírták párszor az ókori elégetős szokást,így elég egyértelmű postolásod célja:D -
Rundstedt17 #57042 Érdekes poszt már-már megindító igazság
.
-
téged senki nem hall ? :OOOOO néma-e vagy -
Azért ez megint egy érdekes poszt volt. Igénytelenség a halálban? Minden nap újat tanul az ember.
Az emberi történelem korai civilizáció mégis gyakran elégették halottaikat. Görögök és rómaiak is csinálták. Ők is mind igénytelen barbárok? A kripta meg mitóa is marad meg örökké? Kripte is minden átlagpolgárnak van ugye? A sírok is csak x évig maradnak és, ha nem fizet senki, akkor bizony elbontják őket.
Egy jól megszokott, enyhén fikázó poszt...