127612
  • Fbn Lx
    Persze, tudom miről beszélsz. Éreztem már ilyet, mivel elég fellángolós típus vagyok sokszor is, mindig rövid időre. 1-2 hét, max hónap.
    De az igazság az, hogy ilyenkor nem szereti az ember mindkettőt. Vagy szereti a régi párját, és az újban szimplán megfogta valami, nagyon bejön, megismerném, stb. de nem szerelem. Viszont ha tényleg az újba szerelmes, akkor viszont a régi kapcsolat iránt hűlnek ki az érzelmek és az új csajba vagy srácba szeret bele az ember... ilyenkor rá lehet fogni, hogy persze, a páromat is szeretem, de ez a szeretet inkább csak megbecsülés, összeszokás, kiismerés, olyan félig meddig baráti szeretet, plusz a közös élmények szeretete, mintsem szerelem.
  • fery02
    Volt amikor azt hittem, hogy igen, de utólag rájöttem, hogy nem volt igazi érzelem.
  • solo
    Nem, még soha, szerintem az illető ilyen esetben egyik fél iránt sem érez igazi szerelmet.
  • autoszimulator
    ez olyankor fordul elő, nem hosszú idő, de mikor már a régi kapcsolat nem olyan jó, de mégis vannak érzelmek, azonban közben van egy új, jó, akik iránt megint kezd kialakulni. Nem ismeretlen téma számomra sajnos, bár én az új szerepét töltö(tte)m be, elég idegőrlő szitu, de valamilyen szinten érthetők az aggályok.

Ettől függetlenül igaz "szerelemnek" nem lehet nevezni mind a kettőt, tán már/még egyiket sem. De ugye manapság nem divat az igaz szerelem, vagyis jobban szólva nem életbiztosítás.
  • Falcon87
    Egyébként: "Igen, előfordult már velem, utólag is úgy érzem, hogy egy ilyen szituáció lehetséges fals érzelmek nélkül is."
  • Falcon87
    Ja. Biztos fent van wikin, vagy guglizzatok utána.
  • Fbn Lx
    egy vegyi folyamat hogyan lehetne illúzió?
  • Fbn Lx
    szerintem ilyen nincs
    a szerelem leköti az ember agyát annyira, hogy más lány/fiú ne érdekelje, nem hogy még szerelmes is legyen még egybe. Persze lányok szemszögéből nem tudom, de biztos hasonlóan gondolkodnak
  • Scottt
    Nem, még soha, szerintem az illető ilyen esetben egyik fél iránt sem érez igazi szerelmet.
  • NEOreg3
    nem tudom
  • liverpool123
    Egyáltalán mi az hogy szerelem???
  • chhaya #57068
    Első válasz.
  • GhostR1der

24

28.57%

• morcosqtya
    Volt amikor azt hittem, hogy igen, de utólag rájöttem, hogy nem volt igazi érzelem

(mármint a másik)
  • Butterbean47
    Elírás:) Reggel volt na!
  • HöfEE
    Még nem, de nem zárnám ki ennek jövőbeli lehetőségét.
  • Rockynhooo
    Üres szavazás
  • kastil
  • Dick Riddick
    Szerelmes sem voltam még, úgyhogy fogalmam sincs.
  • somdav95
    Nem, és nem is hiszem, hogy velem előfordulhatna, de nem feltétlen kérdőjelezem meg a dolog valódiságát.

• extramagascsaj

• CUCLI
    Igen, előfordult már velem, utólag is úgy érzem, hogy egy ilyen szituáció lehetséges fals érzelmek nélkül is.
  • Katarina 60
    Volt mikor azt hittem,hogy igen,de utólag rájöttem nem volt szerelem.
  • pista89
    Még nem, de nem zárnám ki ennek jövőbeli lehetőségét.
  • kas123
  • Molnibalage
    Én? Miben. Kérlek idézzed, vagy ez így szájakarte. Ez a kijelentés a nap vicce.
  • Rundstedt17
    Ezt az opciót hiányoltam,valóban csak illúzió a természet találmánya hogy szaporodjunk
  • Rundstedt17
    te vagy turbómagyar sok kérdésben.keresztény szokás ennyi,de ha leszarod nekem az is jó mind1
  • immovable
    Üres szavazás. Buta kérdés.
  • PesSim
    Üres szavazás

Kérdés?
  • tigerbácsi
    Volt amikor azt hittem, hogy igen, de utólag rájöttem, hogy nem volt igazi érzelem.
  • tigeroo
    uh nátom
  • Molnibalage
    Nem, nem igazán.
  • Molnibalage
    Komolyan mondom ez már a zagyvaság csúcsa.

- A magyarok pogányként jöttek be ide. Aztán keresztények lettek.
    - Azt, hogy előtta hogya temettek nem tudom.

Most akkor melyik tényre turbómagyarkodsz megint? A kerszténységre, magyarságra?
  • OrioN the S
    Nincs is olyan, hogy szerelem. Illuzio.
  • Rundstedt17
    Nem, még soha, szerintem valaki ilyen esetben egyik fél iránt sem érez igazi szerelmet.
  • Rundstedt17
    Igen de a magyaroknál a temetés volt szokásban szóval én inkább azt preferálnám,persze te pogány módra elis égetheted holtested majd de engem nem érdekel,lényeg az hogy a fika a te részedről lévén már előtted leírták párszor az ókori elégetős szokást,így elég egyértelmű postolásod célja:D
  • Rundstedt17
    Érdekes poszt már-már megindító igazság.
  • cement
    téged senki nem hall ? :OOOOO néma-e vagy
  • Molnibalage
    Azért ez megint egy érdekes poszt volt. Igénytelenség a halálban? Minden nap újat tanul az ember.

Az emberi történelem korai civilizáció mégis gyakran elégették halottaikat. Görögök és rómaiak is csinálták. Ők is mind igénytelen barbárok? A kripta meg mitóa is marad meg örökké? Kripte is minden átlagpolgárnak van ugye? A sírok is csak x évig maradnak és, ha nem fizet senki, akkor bizony elbontják őket.

Egy jól megszokott, enyhén fikázó poszt...