127612
-
minden nap be van kapcsolva, de nem vagyok kocka, se nem munka miatt, hanem mert kommunikálok azokkal az emberekkel akikkel személyesen nem tudok minden nap. -
xxxpaulxxx #57278 nem füstölt még el?XD -
xxxpaulxxx #57277 Nincs, minden nap bekapcsolom, mert kocka vagyok.
Igen, minden nap bekapcsolom és sokat ülök gép előtt... hétköznaponként általában 9től hajnal 2-3ig.
Ha másért nem is, de msn miatt bekapcsolom, mert különben kirekesztve érzem magam a világból itthon, egyedül:D -
Nálam az a cink hogy sosincs kikapcsolva :D évente 1x újra indul :D kb -
nemnagyon...
ha 2percre is, de sg-re mindig feljövök. ha olyan nap van hogy egész nap nemvoltam gépnél (pl. meló miatt vagy vmi) akkor akármilyen fáradt vagyok, este lefekvés előtt megnézem a fórumot... -
amióta laptopom van, nincs -
Nincs, minden nap bekapcsolom, de nem vagyok kocka.
Amúgy a munkám miatt hétköznaponként is be kell kapcsolnom. -
Rundstedt17 #57272 Nincs, minden nap bekapcsolom, mert kocka vagyok.
Ha nincs bekapcsolva csak azért mert nyaralok -
Rundstedt17 #57271 Persze azért vicces hogy próbálod magad mentegetni,de jó legyen:ha bekapcsolod tényleg csak a mailt nézed meg aztán kikapcs,vagy aztán órákat töltesz előtte mert "muszáj"????:DDD
-
Dean Winchester #57270 Nincs, minden nap bekapcsolom, mert kocka vagyok.
tkp ez nem igaz,mert nem érzem magam kockának,de mégis mindennap bekapcsolom :D
van,hogy nem gépezek ,csak bekapcsolom mert pl msn-en irhatnak ismerősők és ennyi xD
ugyhogy egy olyan válaszlehetőség lehetett volna,hogy mindennap bekapcsolom,mert vannak dolgok amiket megkell néznem.
-
Masakari #57269 Nincs, minden nap bekapcsolom, mert kocka vagyok.
ha nincs bekapcs akkor nem vagyok itthon(kirándulás,utazás stbstb) -
minden nap ébredés után belövöm a gépet...
ha nincs bekapcsolva az azért van mert nem vagyok itthon -
Általában mindennap használom, de persze volt már rá példa, hogy nem kapcsoltam be :) Elsőre szavaztam. -
Mindennap be van, de nem azért mert kocka vagyok. Megnézem az e-maik-eimet, hasonlók, ritkán játszok. Ha kirándulok, akkor pedig valamelyik családtagom úgyis bekapcsolja. -
lord nihilus #57265 Vannak olyan napok, amikor nem kapcsolom be. -
Minden nap bekapcsolom, kivéve ha nem vagyok itthon több napig. -
Van, amikor több napig sincs bekapcsolva.
meló miatt -
Hát vhol az 1. és 2. opció közt, de inkább 2.-ra böktem. Suli miatt sokat használom, mert neten keresgélek, tervezőprogrammal rajzolok. De persze másra is használom: minden nap msn-elek, néha játszom is vagy épp filmezek. Szóval amikor csak itthon vagyok, be van nyomva a gép, de kocka azért nem vagyok. -
Szerintem semmi köze a kockaságnak ahhoz, hogy mindenn nap be van kapcsolva. A cégnél azon dolgozok, de ha nem lenne az ember mindannaő olvas mail-t...
Mikor nyaralni megyek, akkor nincs gép, de akkor nem is nagyon hiányzik. -
Igen, minden nap bekapcsolom, mert kocka vagyok.
-
Vannak olyan napok, amikor nem kapcsolom be. -
tom235 #57258 Kérdés: Van olyan nap, amikor nem kapcsolod be a számítógépedet?
Válasz: Igen, minden nap bekapcsolom, mert kocka vagyok.
Igen helyett nincs kéne szerintem. -
Vannak olyan napok, amikor nem kapcsolom be.
-
Van, amikor több napig sincs bekapcsolva.
Amikor több napra elmegyünk nyaralni a családdal. -
Vasárnapi nyitva tartásra szükség van (akinek nincs szüksége, az maradjon csendbe és örüljön neki). De dolgozókat semmibe nézni tényleg szemétség, de ez egy ilyen munka. -
Hát a fasza kis ójrójukkal én is jönnék. :D -
-
kimentek egy magyar határ közeli hipermarketbe, a városközpontba, és tele osztrákkal
-
*vasárnap :) -
Ki mentek Ausztriába, vagy pl Németekhez elég nehéz találni vasát nyitva tartó üzletet. Ennyit a piacgazdaságról. -
Nőni nem fog a végtelenségig, mert a vasárnapi vásárlóerő azért eléggé limitált. Mint mondtam egy átlagos üzelet is jó, ha 1/3-ad gőzön meg és kényelmes tempóban, ezt csak szezonális hatások torzítják. -
Ki fogja elégíteni persze, biztosan nem fog változni a vasárnapi nyitvatartás, sőt ez a tendencia csak nőni fog egyre több boltnál. De attól még én személy szerint nem tartom jónak. -
Nehéz dönteni, mert ha azt nézem, jó, hogyha vasárnap is el tudok menni boltba ha szükségem van valami egetrengetően fontosra (amúgy vasárnap nem mennék boltba), viszont a dolgozók szempontjából nagyon nem jó. -
Ez a másik. Régen mindenki szar Trabanttal vagy azzal járt, ami volt. Akkor kövessük ezt is? A világ változik. Azt meg tényleg röhejes, hogy a piacgazdság alapjával hadakozik. Igény van rá, akkor az igényt ki fogja elégíteni valaki. -
Jó hát a pár évet úgy értettem, h nem évtizedek. De ált sulis koromban sztem nem nagyon voltak vasárnap is nyitvatartó üzletek, sem itt Csornán (igaz ez egy kisváros), de sztem pl. Győrben sem. -
Pár év? Nagyon zsenge lehetsz. Csak ahol én élek vagy 10 éve van legalább két ilyen bolt. Ez egy 30 ezres város. Ez igyek meg azóta megvan, mitóa csak az eszemet tudom. -
ne!! -
Ne mondd nekem, hogy ezeket plusz a vásárlást nem lehet hétfőtől-szombatig elintézni, mert lemegyek hídba! Hétfőtől szombatig a boltok legyenek nyitva sokáig, este 10-ig, vagy ameddig kell, ez rendben is van. De hogy vasárnap nincsenek hiper meg szupermarketek, azt MINDENKI túlélné, és meg tudná oldani, csak egy kicsi akarni kéne! -
egyenletes logisztikai és szolgáltatási terhelés - jó a 7/7 nap.
szolgáltatásnyújtás, és vásárlók érdekei szempontjából - jó a 7/7 nap
nincs ezzel semmi gond, kényelmes is és jó dolog a vasárnapi szolgáltatás, egyetértek veled.
Csak azt sajnálom hogy ezek a nagyáruházak úgy biztosítják a vasárnapi szolgáltatást, hogy közben szarba nézik a munkavállalók jogait.
Tesco, Auchan, stb.. Emberségből 0.
lenne mit fejlődniük... -
Heti 6 napot melózom, plusz egyéb elfoglaltságok (suli, edzés) így nekem bejön a vasárnapi bevásárlás, bár csak havi 1x szoktam, így ha kell, biztos találnék rá megoldást.