127612
  • Rockynhooo
    Japánban elvonulnék szamurájnak :D
  • Rockynhooo
    Kifejezetten érdekelnek, be tudnék illeszkedni sok helyen / tetszik, hogy változatos a világ.
  • Fbn Lx
    az első a véleményem, de most jobban belegondolva vannak szokások, amiket idiótának, elfogadhatatlannak tartok saját magam számára. Ennek ellenére nem akarnám kiirtani őket, megfékezni őket vagy eltörölni a szokásaikat, mert tetszik, hogy iylen is van, csak nem kérem belőle a részem.
  • Motoroj
    Egyéb:
    Nem tudnék, és nem is akarnék beilleszkedni, de ettől még kifejezetten érdekelnek, tetszik, hogy változatos a világ. És ez így van rendjén.
  • Scottt
    Vannak szokások amikkel nem tudok kibékülni, de valamilyen szinten érdekelnek az idegen kultúrák.
  • NEOreg3
    nem szavazok, hülye kérdés
  • RS
    "Egyéb, kommentben leírom...": Nem érdekel.
  • chhaya #57512
    Tetszik, hogy ilyen változatos a világ és érdekelnek az idegen kultúrák.
    Odaköltözni, beilleszkedni, vagy a saját szokásaimat elhagyni viszont nem akarom.
  • pista89
    NEM
  • pista89
    A miénkhez hasonló nyugati szokásokkal semmi bajom, de másokat tudok megérteni.
  • [HUN]FaTaL
    Egyéb, kommentben leírom:

Érdekelnek, el kell fogadni az idegen kultúrákat is. Persze van, amivel nem értek egyet. Viszont beilleszkedni egyáltalán nem akarok. :)
  • tigeroo
    np, majd este leháljuk
  • clio1616v
    mindenki azt csinál amit akar... ami tetszik azt csinálom, ami nem az nem érdekel...

egészen addig amíg velem be nem akarják tartatni, rámerőltetni a hülyeségeiket..
  • CopyKing92
    "nem vagyok rasszista... de az ember színe fehér" :/ XDDD "idéztem" amúgy seemmi, közömbös.. csinálják ha jó nekik. :D
  • autoszimulator
  • N1ggA
    Egyéb: Nem érdekelnek más kultúrák, és nem is tudnék beilleszkedni, de nem ítélem el őket.
  • Rundstedt17
    üres szavazás
  • immovable
    Üres szavazás. Csak az eredmény érdekel.

De tigeroo kedvéért. Hülye kérdés!
  • Carlos
    Üres szavazás: Nem érdekel.
  • PesSim
    Egyéb, kommentben leírom...

nincs is bajom más hagyományokkal ameddig nem kell nekem is csinálni, ők így szokták meg, nekem meg saját hagyományaim vannak :D lehet hogy találnék olyat ami tetszik, pl a thai chi, de és? nem élem másképp az életem :)
  • BaliBoy
    Akkor sem jár érte szegfű. :D
  • efti
    Vannak szokások amikkel nem tudok kibékülni, de valamilyen szinten érdekelnek az idegen kultúrák
  • somdav95
    Kifejezetten érdekelnek, be tudnék illeszkedni sok helyen / tetszik, hogy változatos a világ.

• Katarina 60
    Érdekel más népek kultúrája,van amelyikben élni is tudnék.
    Viszont vannak olyan országok ahol irtózok a különböző csonkítós szertartásoktól.
  • Dick Riddick
  • zsutyesz
    Vannak szokások amikkel nem tudok kibékülni, de valamilyen szinten érdekelnek az idegen kultúrák.
  • Molnibalage
    Vannak dolgok amik eltérnek a mi hagyományos értékrendünktől. Ők sem értenmek minket, mi sem őket. Viszony nekik megfelelhet az, nekünk meg a miénk. A változatosság meg gyönyörködtet. Ettől függetlenül vannak olyan "kulturális" vonások egyes kultúrákban, amik számomra nem szimpatikusak.
  • jhetedikj
    Első szavazó!:D

3.
  • zsutyesz
    ez az ember nem normális...
  • Butterbean47
    A számból vetted ki a szót
  • Motoroj
    Mi a különbség?
  • Rundstedt17
    mind2nek megvan a maga szépsége.
  • Scottt
    Sötétet
  • F1re
    65
    56
    56
    :D
    am mind2
  • Bészf
    Mindkettőt

• clio1616v
    a videót nem néztem meg...
  • Fbn Lx
    hm
  • clio1616v
    legyen... nekem mindegy... úgyis mindenki maszturbál, aki pár napnál tovább van a párja nélkül
  • morcosqtya
    mikó melyik..
    hangulattól függ
  • Bandee1987
    Elöször sörre gondoltam. Gondoltam a világosat jelölöm, aztán megnéztem a kérdést részletesebben :)