127612
-
Van hogy így, van hogy úgy, de folyamatosan olvasom. -
Lemegyek a pirosvonalig, és onnan olvasom felfelé. -
Lemegyek a pirosvonalig, és onnan olvasom felfelé. -
Lemegyek a pirosvonalig, és onnan olvasom felfelé.
-
Időrendben próbálom, de egy gondolatmenetet végig követek. Tehát az időrendileg felbukkanó gondolatmenetet követem végig. -
Lemegyek a piros vonalig, és onnan olvasom felfelé.
-
Van hogy így, van hogy úgy, de folyamatosan olvasom.
Össze vissza megyek, és a válasz gombbal nézem meg az összefüggéseket.
/Ennél azért láttam értelmesebb kérdéseket is.../
-
Cat 02 #57552 Igazából nem. Ha most (sry a hasonlatért), kiválna Mo. egy része és lenne romaország, akkor te/mi nyugodtan tűrnénk ? (valszeg igen, mert nőne a közbiztonság mo-n, de az más kérdés). I -
Fbn Lx #57551 -Hallod b*zmeg, nekem lajcsi meg a bandája nagyon nem tetszik, mindig csak keverik a szart.
-Tudod mit Izsák? Bombázzuk szarrá az országot, és oszlassuk gépfegyverrel a gyerektömegeket! -
Rundstedt17 #57550 A te érveléseddel élve elmagyarázom: a zsidók nem poénból bombázzák a civil lakosságot halomra hanem mert a muszlim terroristák veszett ideológiájuk érdekében élő pajzsként használják fel a saját népüket,teljességgel érthető hogy nem hagyják magukat megzsarolni az izraliek,a muszlim fanatikusok és az arabok tömegeinek hibája hogy még most sincs béke a környéken... -
Fbn Lx #57549 Dehogy bajkeverő népség... csak szeretnék őket annak beállítani.
Másrészről nekem még nem okoztak gondot, így nincs velük bajom. -
Inkább törjenek.zúzzanak,minthogy a civil alkosságok lőjjék/bombűzzűk halomra..(Gáza)A rendőrök meg azé vannak,h a vanádlokat megfékezzék..Az meg h mexset épül..Nem az arabok épitik maguknak csak ugy h poénból,mer nekik kell,kapnak rája egnedélyt..Ha a politikusok aszondanák,h kapjáok be a faszt,nem lesz mecset,akkor nem lesz mecset,akkor törnek zuznak megint,akkor jönnek a komandósok... -
Egyéb Nem érdekelnek a kultúrák -
Rundstedt17 #57546 A magyarkodók általában vmi hihetetlen nagy sorsközösséget éreznek a palesztinokkal szemben bár a valódi okuk inkább hogy ezért is szidhassák a zsidókat,mondjuk szegény hülyéknek azért nem esik le hogy nem a zsidók voltak Dániában akik egy szaros karikatúra miatt zúztak,vagy Svédországban a közbiztonságot lehúzzák,vagy Olaszországban a kereszténység ellen harcolnak....nem zsidók műve hanem az olyananyira védett és sajnált muszlim pestis.Jah és Európa szerte nem zsinagógák épülnek hanem mecsetek.... -
Szerintem rosszul csinálod. Én alapból utálok mindenkit. Innen már csak jobb lehet.
-
Rundstedt17 #57544 
-
xxxpaulxxx #57543 Vannak szokások amikkel nem tudok kibékülni, de valamilyen szinten érdekelnek az idegen kultúrák
Érdekesek, de nem tudnék ilyen jellegű helyeken élni:D -
mer temeg zsici?:D
bírom, az előző hsz-edben meg az arabokat űzögetted..váh..
shalommal köszön már egész sashalom??!
-
loál
szűklátókörűség rulz, + tökmenő. énis ilyen akarok lenni :( -
F1re #57540 leszarom -
KÁMMON MOSH!!! xddd -
Rundstedt17 #57538 nem mind1 bajkeverő népség -
Rundstedt17 #57537 mert magyarkodó vagy :D -
mellesleg muszlimoknak hívják őket
-
én a zsidókat is -
HUmanHunter #57534 Vannak szokások amikkel nem tudok kibékülni, de valamilyen szinten érdekelnek az idegen kultúrák. -
teljes a kép számomra is -
Rundstedt17 #57532 "Sok nyomorult fanatikus iszlámot ütném mind. Úgy általában az arabokat is. "
Ebben egyetértünk.
Illetve én még a seggfej amerikaikat is. -
Tetszik hogy változatos a világ.
nem mondom hogy be akarok helyezkedni oda, de tény hogy érdekel és szívesen megismerem az új kultúrákat -
Fbn Lx #57530 kihagytad a felsorolásból a gyerekgyilkos atomhatalmat. -
Vannak szokások amikkel nem tudok kibékülni, de valamilyen szinten érdekelnek az idegen kultúrák. -
és ott az emberek a hibásak nem a hatalom mi?
(bár valamilyen szinten...na ne menjünk bele)
amúgy tetszik az hogy az ázsiai országokban hogy vendégség közben a böfögés annak a jele hogy ízlett a kaja
-
de náluk legalább van látszatja a 16 órás melónak
azokat az országokat elítélem ahol a 0-val egyenlőek az emberi jogok, kina, észak korea, afrikai országok stb -
A miénkhez hasonló nyugati szokásokkal semmi bajom, de másokat vagy elítélek, vagy nem tudok megérteni.
-
a világ az amivel BAJ-VAN.
.D -
A miénkhez hasonló nyugati szokásokkal semmi bajom, de másokat vagy elítélek, vagy nem tudok megérteni.
Sok nyomorult fanatikus iszlámot ütném mind. Úgy általában az arabokat is. Meg az egymást egyfolytában mészárló afrikaiakat. Meg a hülye 16 órát dolgozó japánokat. Meg a sutyerák kínaiakat.
Irritál a világ
-
Kifejezetten érdekelnek, be tudnék illeszkedni sok helyen / tetszik, hogy változatos a világ.
De van azért sok ami eléggé nagy hülyeség és felesleges/szánalmas. -
Narusco #57522 A miénkhez hasonló nyugati szokásokkal semmi bajom, de másokat vagy elítélek, vagy nem tudok megérteni.
pl a japánokat.
-
DIESEL DOG #57521 Kifejezetten érdekelnek, be tudnék illeszkedni sok helyen / tetszik, hogy változatos a világ...
Pl: az ősi indián kultúra nagyon mozgatja a fantáziámat... -
Fbn Lx #57520 felhívom mindenki figyelmét, hogy a be tudnék illeszkedni sok helyen, az nem azt jelenti, hogy mindenütt. Mindannyiunkkal vannak nem összeegyeztethető dolgok...