127612
-
Lehet írták már de a jóbarátok alatti nevetéstől már egyenesen hányingerem van.
Mind a 10 évadban ugyan az a hülye nevetés van. (láttam párszor mind a 10etXD) -
Ez akkor nem jelenti azt, hogy akkor a jóbarátok egy erőltett és gyenge sorozat? -
Hasznosnak találom, jobb a hangulata is így.
-
Már úgy megszoktam, sok esetben hiányozna. Láttam például olyan Jóbarátok részt, ami alól teljesen ki voltak vágva a nevetések, hát azok a csöndek ott baromi furán hatottak, nem tetszett... Viszont az erőltetett, gyenge sorozatoknál kifejezetten zavaró. -
Zavaró, majd én eldöntöm, hogy min nevetek. -
"Azért ha nem lenne ilyen, lehet, hogy hiányozna..."
De engem kifejezetten zavar az amikor túlzásba viszik. Lásd pl. "Egy rém rendes család" és egyéb amerikai baromságok.
De pl. Mr. Bean-ben nem zavaró. -
Zavaró, majd én eldöntöm, hogy min nevetek.
nem is nézek ilyeneket -
gyűlölöm, maximum nagyon kis adagolásban és nagyon jó szitkom esetén tudom elviselni - pl. Black Books, ott sikerült jól használni. viszont az komikus, hogy ezek nagy részét még az 50-es években vették fel - ergo a rajtuk nevető emberek nagy része mára már... nos, halott. -
ezt a műfajt úgy hívják: sitcom -
Hasznosnak találom, jobb a hangulata is így. -
Hasznosnak találom, jobb a hangulata is így. -
F1re #57829 Hasznosnak találom, jobb a hangulata is így / közbe rájöttem hülyeség volt erre szavazni xd inkább ugy gondolom h engem nem zavar
sztem vicces :D pl így jártam anyátokkalba -
Majd én eldöntöm, hogy min nevetek.
de nem zavar ha van -
extramagascsaj #57827 Azért ha nem lenne ilyen, lehet, hogy hiányozna.. -
Egyéb: Sorozatfüggő, jóbarátokba illik, de pl. egy Houseba nem hinném, hogy kellene. :D -
Azért ha nem lenne ilyen, lehet, hogy hiányozna...
van aminél előnyös, van aminél nem -
Zavaró, majd én eldöntöm, hogy min nevetek -
Azért ha nem lenne ilyen, lehet, hogy hiányozna...
rém rendes családba sztem kell. amikor 1-1 poén után hirtelen nagy csönd jóaz bele. -
Hasznosnak találom, jobb a hangulata is így.
Rém rendes család
-
DIESEL DOG #57821 Zavaró, majd én eldöntöm, hogy min nevetek... -
Nem gyakran nézek ilyeneket, de sztem legtöbbször kifejezetten idegesítő. Legfeljebb nagyobb jelenetek/csattanók, rész végén elfogadható, de h állandóan az menjen, az nagyon gagyi. -
Ha nagy gáz van miattam akkor megpróbálom enyhíteni a felelősség súlyát pl. úgy hogy másokat is legalább részben felelősnek próbálok beállítani.Nem szeretem egyedül vállalni a felelősséget egy negatív dolog miatt,legfeljebb akkor vagyok hajlandó beismerni egy hibát ha az illetőt jobbnak tartom magamnál. -
Mindenért vállalom a felelősséget, az ember legyen gerinces! -
Az apróságokat néha elsumákolom, de általában felvállalom a dolgaimat. -
HUmanHunter #57813 Az apróságokat néha elsumákolom, de általában felvállalom a dolgaimat.
álltalában igen... :D -
Fbn Lx #57811 nem igazán vannak az életben olyan dolgaim, amikért felelősséget kell vállalnom, a saját életemen kívül. szóval nem tudom. ehhez nem elég változatos az életem :D -
Minden alól megpróbálok kibújni, nem érdekel a felelősségvállalás.
Politikus. -
It wasn't me
-
Néha bizony hajlamos vagyok ferdíteni a valóságon. -->vagycsak simán hallgatok :D -
Az apróságokat néha elsumákolom. -
Katarina 60 #57804 Minden tettemért vállalom a felelősséget,az ember legyen gerinces ! -
Az apróságokat hajlamos vagyok elsumákolni, de amúgy vállalom a tetteim következményét. -
pista89 #57802 Az apróságokat néha elsumákolom, de általában felvállalom a dolgaimat. -
Mentelmi jogot akarok én is, mint honatyáink. -
"Néha bizony hajlamos vagyok ferdíteni a valóságon."