127612
  • xxxpaulxxx
    üres szavi

azt nem értem... leírás: Politizálásért büntetőpont jár.

Akkor a fasznak kell feltenni ilyen kérdést?
  • chhaya #57879
    Üres szavazás. A legkevésbé sem érdekel a dolog.
  • 0Fritz0

• F1re
    :D:D:D:D:D:D: ez annyira szar h már joh :D:D:D:D:d de azér ez már qrván elvan tulozva
  • dieselG
    Egyetértek a törekvéseikkel, de azért nem állnék be gárdistának.

(más országokban vajon miért ellenzik jóval kevesebben a gárdaszervezeteket, ahol még pisztolyokkal is felruházzák őket. Lásd pl. a spanyol Civil Gárda.)
  • efti
    Szanalmasnak tartom, mint minden mas politikai/vallasi aktivkodast
  • immovable
    Üres szavazás.
  • NEOreg3
    leszarom a magyar gárdát
  • clio1616v
    irigy emberek, akik ugyanúgy semmittevéssel töltik az idejüket, mint azok akik ellen vonulnak, csak irigylik tőlük a szociális segélyeket, mert hogy ők bezzeg nem kapnak semmit a semmittevésért akkor más se...
  • Rundstedt17
    Gyűlöletkeltő szélsőségesek, szerintem nincs rájuk szükség.
    Többségük elmebeteg és éheznek a hatalomra,a fő támogatóik kocsmatöltelékek,fradis futtbalhulligánok,munkakerülő csövesek.
  • DIESEL DOG #57870
    Tisztelem őket a szókimondásukért, esetleg hazafinak tartom őket, de néha túlzottan provokatívak...

• QuippeR
    nem róluk van meg a véleményem, hanem arról a helyzetről, amiben embereknek eszébe jut ilyen szervezet létrehozása. a gárda léte reakció egy olyan folyamatra, ami több ponton megszakítható lett volna, ha a megfelelő pozíciókban jó döntéseket hoznak a fejesek (vagy mondjuk, ha egyáltalán bármilyen felelős döntést hoznak, még jónak se kellett volna lennie).

a lehetőségek közül nem igazán tudok választani. gyűlöletkeltő szélsőségesek, akiket néha tisztelek a szókimondásukért, habár provokálnak is, és egyetértek a törekvéseikkel, de jobban tennék, ha visszafognák magukat, és hagynák a rendőrséget dolgozni. ehhez már csak az kéne, hogy a rendőrség dolgozzon is, csak ehhez nincs meg a politikai akarat és az anyagi háttér.
  • Unreal1942
    Igazából egy szerencsétlen csapat akik ártani nem nagyon tudnak és nem is akarnak senkinek sem. Akikben viszont valós félelmet ébresztenek azok tényleg szánalmasak.
    Igazából szükség volna egy hasonló szervezetre. Az alap gondolat nem volt ördögtől való.
  • clio1616v
    jó hogy vannak, így lehet tudni mikor gondolták úgy, hogy rohadtul vicces, amit alkottak a rendezők

útálom amikor valaki szándékosan csinál vicceset... amikor meg még meg is mondják, hogy na most kell nevetni hát az szar...

olyan mint amikor egy előadó tapsra buzdítja a nézőket hányingerem van ilyesmitől

a legőszintébb amikor valaki nem szándékosan csinál valamit
  • FZoleee
    "Hasznosnak találom, jobb a hangulata is így."
    HIMYM-t el se tudom már nélküle képzelni :D
  • Falcon87
    Kár hogy nem volt olyan lehetőség, hogy néhol jó helyen van elsütve, némelyik sorozatban pedig borzasztóan erőltetett, gagyi.
  • Kicsikiraly
    akik a zavaróra nyomtak, azok azért gondolkozzanak el h biztos jó-e az amiben ők látták :D vagy nem nézték-e szinkronosan az adott dolgot, ahol egy szóvicc nem jött át rendesen a háttérröhögés mégis ott volt. Nagyon sok nagyon jó ilyen van, néha ezek miatt nem vennél észre egy poént, a röhögéstől eszedbe jut h keresd, és leesik és rájössz h tényleg olyan vicces volt :D
  • xxxpaulxxx
    Azért ha nem lenne ilyen, lehet, hogy hiányozna...

Utálom... de jellegzetes:D
  • balee4
    Zavaró, majd én eldöntöm, hogy min nevetek.

• Kicsikiraly
    Hasznosnak találom, jobb a hangulata is így.

HIMYM, TBBT, Friends elképzelhetetlen lenne ezek nélkül.
  • Falcon87

(kövi kérdésnél mekkora flém lesz, te jó ég :D)
  • Rundstedt17
  • Lacee86
    Baszki, nem vagyok híve a beépített nevetésnek, de ezt a sorozatot feldobná, az sicher!
  • Magic Boy
    Tök idegesítő így.
  • Motoroj

Nagyon jó.
  • NEOreg3
    sokkal jobb így
  • CopyKing92
    kell az olyan részek alá ami nem nevetséges hogy fenn tartsa a látszatot mintha egy "vígjáték"-ot néznél :)
  • Bulykin
    már megszoktam ,nem zavar
  • morcosqtya
    Asszem Mikola István a való élettel is így van...
  • pista89
  • angelslie
    Azért ha nem lenne ilyen, lehet, hogy hiányozna...
  • Cat 02 #57849
    Igazából jó ha van ^^ De pl Family Guy alatt nem hiányzik. Heroes-ban meg Dexterben meg hasonló sorikban meg nincs is annyi vicces jelenet, h bele lehessen rakni
  • 89
    van amelyiknél szükséges és van amelyiknél nem...
  • elitehun
    Hasznosnak találom, jobb a hangulata is így.
  • somdav95
    Zavaró, majd én eldöntöm, hogy min nevetek
  • ba32107
    Most így eszembe jutott egy pár rész, és az értelmes jelző kicsit erős :D
  • [HUN]FaTaL
    Nem, jóféle sorozat. :)
  • chhaya #57843
    Kinek mi, nálam a favorit.
    Mondjuk nem is nézek semmi más sorozatot.
  • Vlala #57842
    Family Guyt kell nézni, az legalább értelmes.
  • tenkenorman
    igen látom többen is említették. valószínűleg azért idegesítő mert a szereplők tudták hogy lessz nevetés, és hagytak egy kis időt neki. de valóban hozzá tartozik és így jó a sorozat.