127612
  • Unreal1942
    Elégedett vagyok magammal.
  • OrioN the S
    Csak apróságok, amiken finomítanom kellene, pl:nagyon indulatos vagyok... 2 masodperc alatt szetver az ideg es elborul az agyam. a masik meg az, hogy szorom a penzt... ezen a ketton akarok feltetlenul valtoztatni.
  • angelslie
    Csak apróságok, amiken finomítanom kellene, pl: lustaság leginkább. De idönént irigy is tudok lenni...
  • Doddy a düdő
    rossz tulajdonságok halmaza vagyok.
  • Ic3 m4n
    Van, de semmi közötök hozzá.
  • Lacee86
    Van, de semmi közötök hozzá ti csöködtagyú szarf*szú g*cik!!
  • tigeroo
    Van, de semmi közötök hozzá.

• cargame
    Ido erzeketlenseg xD vagy is valahogy mindig elkesek mert ugy erzem h van meg ido addig es aztan meg csak kapkodas...ezen surgosen valtoztatni.
  • Rockynhooo
    Üres szavazás
  • OrioN the S
    dealerkedes 5-15, hackerkedes 20 :D
  • xxxpaulxxx
    van, leírom: lusta vagyok mint állat
  • xxxpaulxxx
    mit 20?
    sikkasztás=5
    emberölés=3
    ^^
  • NEOreg3
    *végtelen lista*
  • OrioN the S
    :DDDDD

renbo six... az van a legkozelebb. cs... lol
  • MR ME
    most képzeld milyen szar lenne ha bebasznának 20 évre érte...:D
  • xxxpaulxxx
    persze hogy engednek...
    ha már csak azt nézed, hogy új játék, mentés, nah meg a büntetlen emberölés:D
  • ba32107
    Hmm, a Mafia de jó is volt, lehet hogy felrakom.
  • tenkenorman
    nem valami jó kérdés. egy star wars-nál vagy egyébfantáziajátéknál nem várom el a teljes valóságot, de egy mafia-nál igen. mellesleg minden játékban valamellyest engednek a realitásból.
  • bardocz
    "Szimulátorok powa"

Idézet tőled.
  • Pepsi Twist
    Igyekszik a lehetőségeknek megfelelően a lehető legjobban modellezni a valóságot.

Autoszimulátor? Fogod a ladát azt uzsgyi... legjobb fizika legjobb grafika legjobb hangok, nekiszálsz a fának olyan szimulátor vazzeg hogy nincs new game :D csak new cascet (cascet = koporsó, a gyengébbek kedvéért)
  • morcosqtya
    kurva munkahely miatt estére már a manám is elfogy... :)))
  • xxxpaulxxx
    de aztán elmész egy waiponthoz, mentesz, és 8 óra elteltével a játékból újra 100 hpval jössz ki:D
  • morcosqtya
    elég nehéz questeken vagyok túl hidd el.
    Néha már 1-2 HP-m maradt csak...
  • xxxpaulxxx
    csinálni kéne egy két nehezebb questet:D
  • morcosqtya
    én meg rábasztam mert 31 éves vagyok, lassan a játék felénél tartok, és még mindig nincs egy Epic cuccom sem... :-)
  • morcosqtya
    nekem az első valahogy nem jött be, pedig megvan
  • Calver
    és szegény Baldur's Gate első részével mi lesz? legalábbis nekem az az örök favorit, egyszerűen utolérhetetlen - mind hangulatban, mind történetben.
  • Butterbean47
    és nincs retry mert lv. 70 és 80 környékén bannolnak:D
  • morcosqtya
    qrva hangulatos játék volt, órákat lehetett vele eltölteni, kisebb bugok voltak benne, de meg lehetett szokni.

Számomra az őslegenda, a játékok játéka RPG-ben 386-oson a Wizardry 7 volt... Epic game. Már aki szereti a szerepjátékokat..
    Ott még nem a grafikára mentek hanem a hangulatra, történetre, játszhatóságra. volt hogy délután négykor leültem és hajnali kettőig játszottam... csak még ezt a küldetést, csak még ezt a szörnyet, stb..
    Manapság a nagy drog a WoW lett... :-) Örülök hogy kinőttem ezekből mert ahhoz egy másik életre is szükség lenne a mostani mellett....

Évente egyszer titokban azért felrakom a warcraft3-at vagy a BG2-t, azzal elszórakozom egy ideig.. amíg a menyasszonyom ki nem rugdal a gép elől... :-)

back to real life!
    az élet is egy nagy játék, csak nincs SAVE GAME (sajnos)
    Ja, és tele van bugokkal. :-)
  • Dick Riddick
    Félelmetesen jó játék volt, a történet, a megvalósítás, minden. Keményebb szinten mennyit kellett agyalni egy-egy durva bevetésen...
    Hát tényleg, elfátyolosodik a tekintet ha rá gondolok. :)
  • Molnibalage
    Az UFO Enemy Unknown mai napig könnyeket csal a szemebe. Valamelyik nagy külföldi netes PC újságjában nem véletlenül volt a minden idők TOP100 PC játék listájának első helyén. Ha ma kiadnák nem csak grafikailag fejlesztve, mekkora ász lehetne.
  • Dick Riddick
    Nem gondoltam volna évekkel ezelőtt, hogy vissza fogom sírni az UFO első két részét, a starcraft-ot, a CS-t, a Rainbow Six korai részeit, a Hidden and Dangerous 1-2-t, és még sorolhatnám.
    Ma a játékipar olyan irányba halad ami nekem egyáltalán nem tetszik. A nyers profiton kívül semmi más nem számít.
    Félelmetesen leegyszerűsítik a játékmenetet, néha már nevetséges szintre. A grafika a fő szempont és az egyszerűség. Tudom hogy kellenek arkád játékok, de egyre inkább úgy tűnik, nincs ellentétes pólus. És nem is lesz.
    Az utóbbi időben nem is játszottam már semmivel, és azt hiszem ez így is marad.
  • xxxpaulxxx
    az azt is jelenti, hogy semmivel nem szeretek játszani:P
  • morcosqtya
    "soha nem játszottam még" 5 szavazat.. LOL
  • Rockynhooo
    Üres szavazás
  • Cat 02 #58125
    Most egy america's army még okés, de CS ?? :D
  • somdav95
    Igyekszik a lehetőségeknek megfelelően a lehető legjobban modellezni a valóságot.
  • pista89
  • tigeroo
    Milyen számodra az ideális videójáték?

ehhez a kérdéshez ezek tökéletes opciók...
  • gergobaby
    1st