127612
  • Fbn Lx
    márpedig egy tökéletes világ kétpólusú, ugyanúgy ott a rossz mint a jó, a szenvedés meg az öröm, nyilván ettől tökéletes. Nem hiszem, hogy ennél a világnál nagyobb teljességet bármelyikőtök is el tud képzelni. A legbonyolultabb dolgok is leírhatóak a természet kétpólusú mivoltával, akár a legnagyobb programok nullákkal és egyesekkel... ez a bináris tökéletes.
  • Calver
    nem, képes vagyok elfogadni a valóságot, és két térdre rogyás helyett tisztában vagyok vele, hogy a tetteim a sajátjaim, ahogy ezek következményei is. sőt, még azt is, hogy szar dolgok bizony történnek, és nincs szükségem arra, hogy pár cölibátust fogadott pedofil ezzel kapcsolatos mentségeit hallgassam.

de azért édes dolognak tartom a tagadást.
  • NEOreg3
    szerintem minden egy piros kávédarálóval kezdődött
  • tenkenorman
    többség
  • toysoldier

Valami elindította az életet, de a sorsunkat már nem befolyásolja
  • Bészf
    Hiszek benne, de szerintem nem vallással kapcsolatos.

• berlinboy6329
    Én hiszek..Zsidók.:Mindenhol ott vannak,beleássák magukat a hatalomba,megvesztegetnek,ott vannak midnenhol a gazdaságban, ők irányitanak..:O
  • Falcon87
    Látszik, hogy azt a "könyvet" nem forgattad túl sokszor. Eredetileg az ember teljesen tökéletes volt, de aztán a kígyó megzabáltatott Évával egy gyümölcsöt a tudás fájáról, ezért lettünk ilyen fogyatékos népség. Más kérdés, hogy ezt, sőt, az egész bibliát képletesen kell érteni, mondhatnánk, hogy a biblia nem szentírás :D
    Ha épp fáradt vagyok, még azt is elképzelhetőnek tartom, hogy mózes első könyve egy idegen fajról szól, aki teremtette az embereket, és különböző háborúkról, meg mindenről van szó benne, és meglepően egészen logikus átfedések vannak a biblia, és egyes ufo-sztorik között. áááááá, fáradt vagyok :D
  • Molnibalage
    Isten a maga képére alkotta az embert egy könyv szerint, már ha létezik. Innentől fogva meg nincs több kérdésem bíró úr...
  • xxxpaulxxx
    Más vélemény, leírom:
    Persze, ez a hatalom én vagyok^^
  • Falcon87
    Igen, mert vallásos vagyok.

• Falcon87
    Nem istenen múlik, hogy egyesek hogy viselkednek.
  • milk4
    Teljes képtelenségnek tartom.
  • Pepsi Twist
    bűzház, grow up and get a life dude
  • morcosqtya
    tedd azt! Te leszel a felsőbb hatalom ami irányítja az életünket.. :-DDD
  • Molnibalage
    Lecsatlakoz, felcsatlakoz módszerrel addig szavazhaték, amíg olyan IP címet nem kapok, amivel még nem szavazorr senki.
  • Motoroj
    Igen, valamilyen szinten.
  • clio1616v
    isten az amit mindenért lehet szidni és mindent lehet neki köszönni
  • 0Fritz0
    Szerintem inkább a Marsét, vagy az egy másik film? :)
  • bujcsik555

Egy program részei vagyunk amit azért készítettek hogy modellezze a Föld jövőjét.
  • chhaya #58300
    Nem a felsőbbrendű hatalom létezését zárom ki, hanem azt, hogy ezt bármilyen vallás tökéletesen le tudná írni.
  • 0Fritz0
    Két műszakban nyomják.
  • angelslie

Hogy lenne már a vallással kapcsolatos? Ez valami olyan dolog amiröl senki se tud semmit, mégis jelen van.
  • byzhouse
  • 89
    Azért szerintem érdekes, hogy szinte minden ősi kultúrában (az egymástól több ezer kilométerre élőkében is) megtalálható egy bizonyos hitvilág, ami felsőbbrendű hatalom létezésében hisz.
  • pista89
    Akkor azért vertelek meg tegnap.
  • Csbeni
    sajnos vagy nem sajnos,nem vagyok vallásos típus ...
  • chhaya #58293
    Tucatnyi vallás létezik, mi alapján választasz ki egyet, hogy EZ az isten teremtett mindent? A vallások is csak lehetőségek annak a talán létező felsőbb hatalomnak a leírására, és ezeket a lehetőségeket is csak az emberek találták ki, akik nyilván hibázhatnak is... ezért ugyanolyan bizonytalan, mintha holnap kigondolnék vagy megálmodnék egy saját felsőbb hatalmat. A vallás emberi találmány, aminek nem feltétlen van köze a valósághoz, sőt..
  • QuippeR
    aki hisz az Újszövetségben írtak egy minimális részében, az már nyugodtan bejelölhette a legfelsőt, mert a Biblia olyan mértékben befolyásolja a mindennapi életünket történelmi okok miatt, hogy azt akár irányításnak is hívhatjuk. itt szerintem nem az eleve elrendeltségre akart rákérdezni senki, csak szerencsétlen a megfogalmazás.
  • Pepsi Twist
    Más a véleményem, leírom.

Én irányítok mindenkit!
  • chhaya #58290
    Elképzelhetőnek tartom, de ehhez a vallásnak sok köze nincsen.
  • Lyukasbogrács
    -t
  • Lyukasbogrács
    Mindennek van oka, még annak is, aminek látszólag nincs, legfeljebb csak mit nem tudunk róla. Teljesen képtelenségnek tartom.
  • F1re
    nem amiatt van mert ez nem működhet csak ip alapján hisz akkor minden 1es ip változásnál ujra szavazhatnék mondjuk még nem probáltam :D de sztem ez mást is ment
  • Molnibalage
    A dinamikus IP cím osztás szépsége lehet ez.
  • PesSim
    Beléptém és máris látom az eredmény! Pedig nem szavaztam még :(

Akkor szerintetek van vagy nincs? :D
  • Lacee86
    Ezt az irányítás dolgot sztem nem úgy kell elképzelni, h Isten vezet minket egy pórázon, mint ahogy az sincs elrendelve h kinek mi lesz a sorsa. Ezért van szabad akaratunk, h döntéseket hozzunk. De biztosan az sincsen, h Isten megteremtette a világot, aztán kész, csak van. Biztos h megvan az Ő saját "programja", de ezt persze az égvilágon senki nem tudja rajta kívül.
  • 89
    Hiszem...véletlenek nincsenek
  • pista89
    Magasról leszarom.
  • kastil
    Teljes képtelenségnek tartom.