127612
-
clio1616v #58361 szerintem büszkébb mintha négykézláb mennék haza a kocsmából minden este :D de különösebben nem azért teszek dolgokat, hogy anyám büszke legyen rám
lehet téged anyád motivál... én már kinőttem a megfelelési kényszerből -
meg a hangos szisszeneseket... pl. amikor valamilyen palackbol valamilyen gaz tavozik nagy erovel. -
Könnyen megijedek, akár apró, nem várt hangoktól, érintéstől, mozdulattól is.
Bevállalom, nekem rossz a lelkiismeretem. :\ -
Anyád büszke rád? -
clio1616v #58357 amúgy nem szoktam, de tényleg van, hogy úgy sikerül a motorfékezés főleg amíg még nem éri el a motor az üzemi hőmérsékletét...
azt se tudom mi az a kertváros és pesten egyszer battyogtam át motorral.. -

kitiltanám az összes motorost a kertvárosból, menjetek a sztrádára :D -
clio1616v #58355 jólvan én legalább őszintén kárörvendek rajta :\, szinte magamelőtt látom ahogy a kis tested összerándul a hanghatásra :DDD -
énmeg a hozzád hasonlókat lőném fejbe -
clio1616v #58353 Annyira forróvérű vagyok, hogy nagyon... :'D
de imádom megijeszteni a nyomikat a 2hengeres motorommal, amikor második sebességben motorfékezek ráengedve a gázt és visszadurrog berobbanva az el nem égett benzint tartalmazó kipufogógáz a sportkipufogómban >:) -
clio1616v #58352 nagyon ijedős vagyok...
jobb megijedni mint félni... ehhez tartom magam -
Váratlan, hangos hanghatásoktól, nagyobb zajoktól képes vagyok megijedni.
rühellem a balfasz motorosokat pl akik az ember mellett húznak rá és "felrobban" a motor a seggük alatt... -
extramagascsaj #58350 na most kár,h nincs egyéb :D mert nekem pl. vhogy mindig más :D van amikor kb. semmitől nem ijedek meg máskor meg minden apró szartól :D -
Szinte csak a mesterien megtervezett, direkt ijesztésekkel lehet rámhozni a frászt. -
Váratlan, hangos hanghatásoktól, nagyobb zajoktól képes vagyok megijedni.:) -
Szinte csak a mesterien megtervezett, direkt ijesztésekkel lehet rámhozni a frászt. -
-
én nem annyira vagyok ijedős, de viszont a koppanásoktól meg hangos dolgoktól reflexszerűen becsukódik a szemem:S kurva zavaró....
pl. ha más kalapál, vagy bebassza a szekrényajtót... -
Váratlan, hangos hanghatásoktól, nagyobb zajoktól képes vagyok megijedni -
Annyira hidegvérű vagyok, hogy engem képtelenség megijeszteni.
na jó nem, de nagyon nehéz. pl este mentem vissza a koleszba egy sötét sikátoron keresztül, s pár kolesztárs meg akart ijeszteni, hogy hátam mögé settenkedtek, s ráüvöltöttek, hát az egyiket orrba nyomtam a másikat meg gyomron rúgtam.
megijedni már én is ijedtem meg, pl amikor létrán, s féllábbal az erkély korlátján álltam a 8. on, mert villanyt szereltem, s a szél kibillentett az egyensúlyomból s majdnem leestem, na akkor majd össze szartam magam :-D akkor le kellett másznom a létráról s meg kellett várni még a kézremegésem elállt. s bevallom férfiasan utána féltem ugyanabban a pózban szerelni tovább, de megcsináltam :-) -
Váratlan, hangos hanghatásoktól, nagyobb zajoktól képes vagyok megijedni. -
Kedvenceim a kerítés mögött sunnyogó kutyákok. -
-
horrorfilmek nagy részét unott pofával nézem végig, viszont ha a sötét utcában estefelé hirtelen elkezd ugatni rám egy kutya, vagy gyorsan leengednek egy redőnyt, akkor az ütőér egy pillanatra megáll bennem -
Allitolag Evanak volt egy ex-neje is csak lelepett.
Am nezzetek meg az "Ami a bibliabol kimaradt" cimu dokcsy filmet. Erdekes dolgok vannak benne.
-
megcsináltam pár instát hétvégén... :-DDddd -
xxxpaulxxx #58336 múltkor még azt mondtad, hogy még csak a lvl 30 felé közelítesz:D -
én lvl 70 char vagyok...
mindenki más NPC.
és ez mindenkire igaz... -
Valaki abban hisz hogy sok okos lény csinált valami "számítógépes" játékot (Mátrix??), és mi úgymond NPC-k vagyunk, ilyen, mi általunk fejlettnek gondolt mesterséges intelligenciával, és azért hisszük, hogy vagyunk, mert ezt programozták belénk. Biztos hülyeség, de ezt se lehet megcáfolni. -
Miért ne?Biztos jót röhög rajta ..|.. -
6,5 milliárd éve erre készült...
most eljött az Ő ideje. -
isten csak azért van hogy kibasszon velem :( -
igen.
és pont veled akar kibaszni.
minden nap.
:-) -
Hogy a kérdésre is válaszoljak..Szerintem van ami irányitja..Nekem pl. minden nap fos..Vmi mindig elbassza menetrendszerűen. -
értem mit akarnál sugallni, de nem. Azok is vallások. Éppen a jelenlegi filozófiai felfogás és értelmezés szerint. A vallás nem egyenlő az Istennel, vagy istenekben való hittel. Olvasmány: Az öt világvallás. indulásképpen...
-
Igen, mert vallásos vagyok.
-
jaja, én azért nyomtam más véleményre.
mert én hiszek a buddhista, hinduista, és taoista tanokbande az inkább filozófiai irányzat, legalábbis más (tényleges) vallásokhoz képest. nem? -
Fbn Lx #58324 ezért kell a buddhizmust meg a taoizmust tanulmányozni, gyakorlatilag tudatos megfigyelői a világ folyamatainak, az isten és a hit fogalmak egyikben sem léteznek, és mindkettő inkább ősi tudomány és több ezer évnyi tapasztalás, mintsem vallás. -
nem tartom valószínűnek de ha mégis akkor kaptya bee! -
Hiszek benne, de szerintem nem vallással kapcsolatos.
Ebben az országban mindenkit az orránál fogva vezetnek, de a 90% nem tud róla vagy nem is érdekli. -.-
>Velem az másnaposan van, de ha részeg vagyok akkor minden ok. Mindenkire másképp hat az alkohol úgy látszik.:D -
Fbn Lx #58321 egyébként a "Hiszek benne, de szerintem nem vallással kapcsolatos." opció így utólag belegondolva hülyeség, lévén minden összefügg mindennel, és a teremtő erőhöz, az energiához, vagy a végtelenségig osztható részecskékhez minden kapcsolódik a világon, egyúttal a vallások is :D