127612
  • clio1616v
    szerintem büszkébb mintha négykézláb mennék haza a kocsmából minden este :D de különösebben nem azért teszek dolgokat, hogy anyám büszke legyen rám

lehet téged anyád motivál... én már kinőttem a megfelelési kényszerből
  • OrioN the S
    meg a hangos szisszeneseket... pl. amikor valamilyen palackbol valamilyen gaz tavozik nagy erovel.
  • PesSim
    Könnyen megijedek, akár apró, nem várt hangoktól, érintéstől, mozdulattól is.

Bevállalom, nekem rossz a lelkiismeretem. :\
  • Molnibalage
    Anyád büszke rád?
  • clio1616v
    amúgy nem szoktam, de tényleg van, hogy úgy sikerül a motorfékezés főleg amíg még nem éri el a motor az üzemi hőmérsékletét...

azt se tudom mi az a kertváros és pesten egyszer battyogtam át motorral..
  • MR ME

kitiltanám az összes motorost a kertvárosból, menjetek a sztrádára :D
  • clio1616v
    jólvan én legalább őszintén kárörvendek rajta :\, szinte magamelőtt látom ahogy a kis tested összerándul a hanghatásra :DDD
  • MR ME
    énmeg a hozzád hasonlókat lőném fejbe
  • clio1616v
    Annyira forróvérű vagyok, hogy nagyon... :'D

de imádom megijeszteni a nyomikat a 2hengeres motorommal, amikor második sebességben motorfékezek ráengedve a gázt és visszadurrog berobbanva az el nem égett benzint tartalmazó kipufogógáz a sportkipufogómban >:)
  • clio1616v
    nagyon ijedős vagyok...

jobb megijedni mint félni... ehhez tartom magam
  • MR ME
    Váratlan, hangos hanghatásoktól, nagyobb zajoktól képes vagyok megijedni.

rühellem a balfasz motorosokat pl akik az ember mellett húznak rá és "felrobban" a motor a seggük alatt...
  • extramagascsaj
    na most kár,h nincs egyéb :D mert nekem pl. vhogy mindig más :D van amikor kb. semmitől nem ijedek meg máskor meg minden apró szartól :D
  • cement
    Szinte csak a mesterien megtervezett, direkt ijesztésekkel lehet rámhozni a frászt.
  • bogyoka
    Váratlan, hangos hanghatásoktól, nagyobb zajoktól képes vagyok megijedni.:)
  • Picar77
    Szinte csak a mesterien megtervezett, direkt ijesztésekkel lehet rámhozni a frászt.
  • Dick Riddick
  • tigeroo
    én nem annyira vagyok ijedős, de viszont a koppanásoktól meg hangos dolgoktól reflexszerűen becsukódik a szemem:S kurva zavaró....

pl. ha más kalapál, vagy bebassza a szekrényajtót...
  • efti
    Váratlan, hangos hanghatásoktól, nagyobb zajoktól képes vagyok megijedni
  • tigerbácsi
    Annyira hidegvérű vagyok, hogy engem képtelenség megijeszteni.

na jó nem, de nagyon nehéz. pl este mentem vissza a koleszba egy sötét sikátoron keresztül, s pár kolesztárs meg akart ijeszteni, hogy hátam mögé settenkedtek, s ráüvöltöttek, hát az egyiket orrba nyomtam a másikat meg gyomron rúgtam.

megijedni már én is ijedtem meg, pl amikor létrán, s féllábbal az erkély korlátján álltam a 8. on, mert villanyt szereltem, s a szél kibillentett az egyensúlyomból s majdnem leestem, na akkor majd össze szartam magam :-D akkor le kellett másznom a létráról s meg kellett várni még a kézremegésem elállt. s bevallom férfiasan utána féltem ugyanabban a pózban szerelni tovább, de megcsináltam :-)
  • zsutyesz
  • BaliBoy

Kedvenceim a kerítés mögött sunnyogó kutyákok.
  • Carlos

• NEOreg3
    horrorfilmek nagy részét unott pofával nézem végig, viszont ha a sötét utcában estefelé hirtelen elkezd ugatni rám egy kutya, vagy gyorsan leengednek egy redőnyt, akkor az ütőér egy pillanatra megáll bennem
  • OrioN the S
    Allitolag Evanak volt egy ex-neje is csak lelepett.

Am nezzetek meg az "Ami a bibliabol kimaradt" cimu dokcsy filmet. Erdekes dolgok vannak benne.
  • morcosqtya
    megcsináltam pár instát hétvégén... :-DDddd
  • xxxpaulxxx
    múltkor még azt mondtad, hogy még csak a lvl 30 felé közelítesz:D
  • morcosqtya
    én lvl 70 char vagyok...
    mindenki más NPC.
    és ez mindenkire igaz...
  • N1ggA
    Valaki abban hisz hogy sok okos lény csinált valami "számítógépes" játékot (Mátrix??), és mi úgymond NPC-k vagyunk, ilyen, mi általunk fejlettnek gondolt mesterséges intelligenciával, és azért hisszük, hogy vagyunk, mert ezt programozták belénk. Biztos hülyeség, de ezt se lehet megcáfolni.
  • berlinboy6329
    Miért ne?Biztos jót röhög rajta ..|..
  • morcosqtya
    6,5 milliárd éve erre készült...
    most eljött az Ő ideje.
  • Ben007
    isten csak azért van hogy kibasszon velem :(
  • morcosqtya
    igen.
    és pont veled akar kibaszni.
    minden nap.

:-)
  • berlinboy6329
    Hogy a kérdésre is válaszoljak..Szerintem van ami irányitja..Nekem pl. minden nap fos..Vmi mindig elbassza menetrendszerűen.
  • morcosqtya
    értem mit akarnál sugallni, de nem. Azok is vallások. Éppen a jelenlegi filozófiai felfogás és értelmezés szerint. A vallás nem egyenlő az Istennel, vagy istenekben való hittel. Olvasmány: Az öt világvallás. indulásképpen...
  • balee4
    Igen, mert vallásos vagyok.

• tigeroo
    jaja, én azért nyomtam más véleményre.

mert én hiszek a buddhista, hinduista, és taoista tanokbande az inkább filozófiai irányzat, legalábbis más (tényleges) vallásokhoz képest. nem?
  • Fbn Lx
    ezért kell a buddhizmust meg a taoizmust tanulmányozni, gyakorlatilag tudatos megfigyelői a világ folyamatainak, az isten és a hit fogalmak egyikben sem léteznek, és mindkettő inkább ősi tudomány és több ezer évnyi tapasztalás, mintsem vallás.
  • Szabi84
    nem tartom valószínűnek de ha mégis akkor kaptya bee!
  • jhetedikj
    Hiszek benne, de szerintem nem vallással kapcsolatos.

Ebben az országban mindenkit az orránál fogva vezetnek, de a 90% nem tud róla vagy nem is érdekli. -.-

>Velem az másnaposan van, de ha részeg vagyok akkor minden ok. Mindenkire másképp hat az alkohol úgy látszik.:D
  • Fbn Lx
    egyébként a "Hiszek benne, de szerintem nem vallással kapcsolatos." opció így utólag belegondolva hülyeség, lévén minden összefügg mindennel, és a teremtő erőhöz, az energiához, vagy a végtelenségig osztható részecskékhez minden kapcsolódik a világon, egyúttal a vallások is :D