127612
  • pista89
    úristen, ban.
  • byzhouse
    duknám
  • morcosqtya
    csodálatos.
    kikapcsolom a gépet.
  • Lacee86
    Na most bizonyítsatok, h ki mennyire ijedős vagy sem!

• kocsisgabor9999
    Ket macska elougrott ma a bokorbol rohadjanak meg, ugy neztek ki mint a kutyak.
  • bardocz
    Hát ha az ezres Suzuki Swiftet nem tudod értelmezni... Inkább égesd el minden jogosítványodat rituálisan.
  • tigeroo
    semmi köze hozzá. ahol én vezetek (városban, néha vidéken) ott nincsenek ilyen barmok, autósoknál se nagyon. bezzeg ha néha fel-felbukkan egy nagyobb motor már hallani 5km-ről is

tudod, addig nem érdekelnek ezek a dolgok amíg mások életét nem veszélyeztetik/zavarják. és ez bizony kurva zavaró. menjen ki a rétre vagy pörgesse a garázsában kedvére... grr
  • Dick Riddick
    Lóerő természetesen.
  • Dick Riddick
    Egy ócska kipufogóval az igazi, főleg ha nem is megy. Vasárnap reggel erre ébredni, mmm... :)
  • CoolX
    Annyira hidegvérű vagyok, hogy engem képtelenség megijeszteni.
  • clio1616v
    1000 mi?
  • angelslie
    Váratlan, hangos hanghatásoktól, nagyobb zajoktól képes vagyok megijedni.

De hát ez változó, általában azért ijedös vagyok...
  • Rage47
    Én ilyesmit akkor éltem át, mikor a szomszédos koleszt újították fel 1 éven keresztül. :D 6kor kezdték a munkát...:)
  • morcosqtya
    meglepően banális dolgoktól is be tudok szarni hirtelen.. pl egy póktól, vagy mindenféle egzotikus állatoktól a lakásban... (tarantella a párna alatt stb)
  • bardocz
    Természetesen az ezres Suzuki típusa nem gsxr, hanem Swift.
  • bardocz
    És le merem fogadni, hogy csomó olyan balfasz van, akit egy kanyargósabb versenypályán elversz egy ezres Suzukival, mert csak gyorsan tudnak menni.
  • tigeroo
    kivéve ha a kissebségi komplexusban szenvedők berregtetik azt a bánatot x ezres fordulatszámom
  • bardocz
    A nagymotorokkal nincsen gondom, azoknak legalább általában normális hangjuk van, de a sok kis szar robogónak, meg 50-es kétütemű szaroknak irreálisan nagy a hangja, 200 méterről hallani, és ráadásul még csak nem is megy gyorsan.
  • Dick Riddick
    Akkor sok Ducati túlélné az apokalipszist.
  • bardocz
    Összes kis szar vinnyogó motort felrobbantanám a gecibe.
  • tigeroo
    majd kinövöd
  • bardocz
    Attól függ mennyire vagyok éber. Volt, hogy jöttem haza, és a kapun akkor jött ki valaki, amikor én be, és jól megijesztett :D
  • Pipör
    "Váratlan, hangos hanghatásoktól, nagyobb zajoktól képes vagyok megijedni."

Pont volt ma rá példa
  • byzhouse
    Mikor gépezek és fülesem a fejemen van közben tesom hátulról megijjeszt olyankor kiesik a szívem
  • Rundstedt17
  • clio1616v
    nyald meg... kiderül savanyú-e

te is Bali...
  • Molnibalage
    Tapló filozófusunk ennyi tud...
  • Ability
    Isten megteremtette az embert.
    -> Az ember nem élhet szabad akarat nélkül.
    -> A szabad akarat mindig szenvedést szül.
    -> Tehát Isten szenvedést akar látni. -.-"
  • extramagascsaj
    az szőlő -.-
  • Ability
    Nálunk a szomszédban az ablakom alatt már 3 éve építkeznek, egy játszóház lesz belőle, de annyira lassan halad, hogy még legalább ennyi idő kell mire lesz belőle valami. A lényeg, hogy minden reggelem csupa öröm és bódottá'. Vagy flex-szel vágnak az ablak alatt, vagy betonkeverő van ott, abból is ilyen ócskavas ami rohadt hangos, vagy olyat játszanak hogy a padlástérről dobálják ki az ablakból kivett egész üveget, szép hangja van amikor földet ér, vagy teherautó megy az ablakom mellett kb fél méterre, sőt, ez a teherautó olykor hoz valami vascsöveket vagy nemtudom mit, és olyat játsznak, hogy így hupsz, legurítják az egészet. Hát kb. infarktus kerülget amikor ilyen csörömpölésre ébredek. :D De van itt minden, betonverőt is ablak alatt nyomatják, jó nagy terület van a szomszédban, nem hiszem el hogy minden szart az ablakom alatt ideális nyomatni. Reggel 5kor! A tulaj is jófej, marha nagy kupi van, mindenféle szemetet szétterítenek az egész területen, üvegszilkánktól kezdve minden, a tulaj meg néha jókedvéből jön döngölővel és csapkodja az üveget. :D
  • DIESEL DOG #58371
    Szinte csak a mesterien megtervezett, direkt ijesztésekkel lehet rámhozni a frászt...
  • PesSim
    *l :)
  • PesSim
    Ha fel nem gyulad
  • clio1616v
    na mi baj? savanyú a cirtom?

süt a Nap...
  • immovable
    Én szeretem a motorosokat. Donorok.
  • Molnibalage
    Blablabla...
  • Dick Riddick
    Még nem utálják eléggé a motorosak úgy sem.
  • pista89
    Szinte csak a mesterien megtervezett, direkt ijesztésekkel lehet rámhozni a frászt.
  • Motoroj
    2 és 3 között.

2-tól általában nem ijedek meg, 3-tól meg általában igen.
  • clio1616v
    ja nehogy kifusson a sör vagy a pezsgő...