127612
-
pista89 #58402 úristen, ban. -
duknám
-
csodálatos.
kikapcsolom a gépet. -
Na most bizonyítsatok, h ki mennyire ijedős vagy sem! 
-
kocsisgabor9999 #58397 Ket macska elougrott ma a bokorbol rohadjanak meg, ugy neztek ki mint a kutyak. -
Hát ha az ezres Suzuki Swiftet nem tudod értelmezni... Inkább égesd el minden jogosítványodat rituálisan. -
semmi köze hozzá. ahol én vezetek (városban, néha vidéken) ott nincsenek ilyen barmok, autósoknál se nagyon. bezzeg ha néha fel-felbukkan egy nagyobb motor már hallani 5km-ről is
tudod, addig nem érdekelnek ezek a dolgok amíg mások életét nem veszélyeztetik/zavarják. és ez bizony kurva zavaró. menjen ki a rétre vagy pörgesse a garázsában kedvére... grr -
Lóerő természetesen. -
Egy ócska kipufogóval az igazi, főleg ha nem is megy. Vasárnap reggel erre ébredni, mmm... :) -
Annyira hidegvérű vagyok, hogy engem képtelenség megijeszteni. -
clio1616v #58391 1000 mi? -
Váratlan, hangos hanghatásoktól, nagyobb zajoktól képes vagyok megijedni.
De hát ez változó, általában azért ijedös vagyok... -
Én ilyesmit akkor éltem át, mikor a szomszédos koleszt újították fel 1 éven keresztül. :D 6kor kezdték a munkát...:) -
meglepően banális dolgoktól is be tudok szarni hirtelen.. pl egy póktól, vagy mindenféle egzotikus állatoktól a lakásban... (tarantella a párna alatt stb) -
Természetesen az ezres Suzuki típusa nem gsxr, hanem Swift. -
És le merem fogadni, hogy csomó olyan balfasz van, akit egy kanyargósabb versenypályán elversz egy ezres Suzukival, mert csak gyorsan tudnak menni. -
kivéve ha a kissebségi komplexusban szenvedők berregtetik azt a bánatot x ezres fordulatszámom -
A nagymotorokkal nincsen gondom, azoknak legalább általában normális hangjuk van, de a sok kis szar robogónak, meg 50-es kétütemű szaroknak irreálisan nagy a hangja, 200 méterről hallani, és ráadásul még csak nem is megy gyorsan. -
Akkor sok Ducati túlélné az apokalipszist.
-
Összes kis szar vinnyogó motort felrobbantanám a gecibe. -
majd kinövöd -
Attól függ mennyire vagyok éber. Volt, hogy jöttem haza, és a kapun akkor jött ki valaki, amikor én be, és jól megijesztett :D -
"Váratlan, hangos hanghatásoktól, nagyobb zajoktól képes vagyok megijedni."
Pont volt ma rá példa
-
Mikor gépezek és fülesem a fejemen van közben tesom hátulról megijjeszt olyankor kiesik a szívem
-
Rundstedt17 #58377 
-
clio1616v #58376 nyald meg... kiderül savanyú-e
te is Bali... -
Tapló filozófusunk ennyi tud... -
Isten megteremtette az embert.
-> Az ember nem élhet szabad akarat nélkül.
-> A szabad akarat mindig szenvedést szül.
-> Tehát Isten szenvedést akar látni. -.-" -
extramagascsaj #58373 az szőlő -.- -
Nálunk a szomszédban az ablakom alatt már 3 éve építkeznek, egy játszóház lesz belőle, de annyira lassan halad, hogy még legalább ennyi idő kell mire lesz belőle valami. A lényeg, hogy minden reggelem csupa öröm és bódottá'. Vagy flex-szel vágnak az ablak alatt, vagy betonkeverő van ott, abból is ilyen ócskavas ami rohadt hangos, vagy olyat játszanak hogy a padlástérről dobálják ki az ablakból kivett egész üveget, szép hangja van amikor földet ér, vagy teherautó megy az ablakom mellett kb fél méterre, sőt, ez a teherautó olykor hoz valami vascsöveket vagy nemtudom mit, és olyat játsznak, hogy így hupsz, legurítják az egészet. Hát kb. infarktus kerülget amikor ilyen csörömpölésre ébredek. :D De van itt minden, betonverőt is ablak alatt nyomatják, jó nagy terület van a szomszédban, nem hiszem el hogy minden szart az ablakom alatt ideális nyomatni. Reggel 5kor! A tulaj is jófej, marha nagy kupi van, mindenféle szemetet szétterítenek az egész területen, üvegszilkánktól kezdve minden, a tulaj meg néha jókedvéből jön döngölővel és csapkodja az üveget. :D -
DIESEL DOG #58371 Szinte csak a mesterien megtervezett, direkt ijesztésekkel lehet rámhozni a frászt... -
*l :) -
Ha fel nem gyulad
-
clio1616v #58368 na mi baj? savanyú a cirtom?
süt a Nap... -
Én szeretem a motorosokat. Donorok.
-
Blablabla... -
Még nem utálják eléggé a motorosak úgy sem. -
pista89 #58364 Szinte csak a mesterien megtervezett, direkt ijesztésekkel lehet rámhozni a frászt. -
2 és 3 között.
2-tól általában nem ijedek meg, 3-tól meg általában igen. -
clio1616v #58362 ja nehogy kifusson a sör vagy a pezsgő...