127612
-
és mi van ha mongyuk mész az utcán és hirtelen rádesik egy zongora és teljesen összelapít (túl sok rajzfilm..
? vissza felfúvódsz vagy mi?
-
Sry hogy törölgetek, de legközelebb kisebb méretben rakd be. -
Például
-
Mennyire menő már, megtámadnak az utcán, eltörik a lábad, és rosszul forr össze, erre te levágod, ott lesz a helyén egy fasza láb, a rosszul összeforttal meg agyonvered őket
-
Feltételeztem ez olyan, hogy gyári állapotba áll vissza. Teszemazt szarul forr össze a combcsontom, akkor levágom a lábam tőből, és néhány másodperc alatt nő egy új. :DDDDDD -
És amikor eltörik a combcsontod, és oldalra áll, hirtelen összeforr a szuperregenerációtól, és úgymaradsz:D -
Fbn Lx #58481 azért nem hiszem, hogy kellemes érzés fogna el, ha megsoroznak. Gyakorlatilag attól hogy regenerálódsz, még összefosnád magad a fájdalomtól. -
Szuper regeneráció kéne.
A legextrémebb dolgokat tolnám :DD Downhill sí lavinaveszélyes helyen, Basejump, vennék egy motort, ilyenek :DDD Olyasmiket, amiket épeszű ember nem csinál. :) -
Ha csak ezekből választhatok, inkább nem kérek szuper erőt.
az időt akarom megállítani, visszatekerni és felgyorsítani
-
Canihazacheezeburger?:D -
Láthatatlanság vagy teleportálás :) -
Mondjuk, ez se rossz :D Kombinálni kéne őket:
Azzal szórakoznék, hogy sétálnék az ellen felé, az sorozna ezerrel, aztán a fegyver üresen kattanna, kivenném a kezéből, és a puskatussal lecsapnám a fejét :C -
Kár, hogy nincs telekinézis :D
Úgyhogy marad a "Szupererő - darukat akarok emelgetni!"
Annyira így is okos vagyok, amennyire kell szvsz :D -
Szuper regenerációs készség - mindenből felépülök!
Elmennék katonának és olyan lenne mintha a CoD Modern Warfare-t játszanám easy-n :) Vagy csatlakoznék a Nitro circus-hoz -
Ha csak ezek közül, akkor a szuper kommunikációs készség. Aztán beszélgetek a macskámmal. :D -
Szuper gyorsaság - mindenhova egy szempillantás alatt!
erősnek erős vagyok így is azért, meg tudok magamra vigyázni, csak jó lenne időbe beérni suliba xDDD -
Katarina 60 #58467 Szuper okosság-irány a NASA ! -
F1re #58465 :DDDDDDDDDDDD -
Fbn Lx #58464 ja bazmeg, valahol el kéne kezdeni :| -
ez ott volt!
-
szuper gyorsaság...világot látnék -
Regen ofkorz. -
Szuper kommunikációs készség - beszélni akarok az emberekkel! -
Szuper kommunikációs készség - beszélni akarok a halakkal!
-
Fbn Lx #58458 az egy játék volt, és az volt a címe hogy portal :D -
Fbn Lx #58457 szuper regeneráció. Megbasznék mindenkit, és meg se kottyanna az éc meg a szifilisz. -
Szupererő - darukat akarok emelgetni! : amit kell emelnem azt elbírom
Szuper okosság - irány a NASA! : és nézhetem a csillagokat? azt bután is tudom
Szuper gyorsaság - mindenhova egy szempillantás alatt! : így is mindenhol várnom kell :S
Szuper regenerációs készség - mindenből felépülök! : akkor nem tudok szenvedni és sajnáltatni magam :D
Szuper kommunikációs készség - beszélni akarok a halakkal! : tátogni most is tudok és 3 másodperc alatt meg úgy sem tudnék túl értelmeseket mondani neki :D -
F1re #58455 olyan kéne amugy mint vmeik mesébe v filmbe volt h ilyen fekete lyukakat tudjak csinálni és amit beleteszel az kijön a másik f.lyukon amit létrehozok :D -
Szuper okosság - irány a NASA!
-
teleportálni akarok -
szupererő -
Szuper gyorsaság - mindenhova egy szempillantás alatt!
-
gyorsaság, vagyis inkább teleportálás /ha erre gondolt a készítő/ sok mindenben segítene, főleg hogy a fél életem az utazással megy el már jó pár éve. -
Szupererő, de nem darut emelni hanem bankot rabolni. Persze, hogy nyugodtabb legyen a lelkiismeretem segítenék 1-2 szerencsétlenen is mint Superman tette a képregényekben, filmekben. :D -
F1re #58448 szupigyorsaság:D -
clio1616v #58447 egyél meg naponta vagy 1 millió Forintnyi értékben 20ezrest aztán utána jó pénzmosást ^^ -
clio1616v #58446 minek emelnék darut? :D
amit nem tudok, azt nem is akarok tudni.. :'D -
húszezreseket akarok szarni.
napi kétszer.
:-)))))) -
Tudsz darut emelni? Márimnt nem madarat.
-
xxxpaulxxx #58443 Szuper regenerációs készség - mindenből felépülök!
mennék kurvázniXD
Amúgy a teleportálás se lenne rossz... mint a Jumper c. filmben pl...
Asszem reggelente fél 8kor is elég lenne felkelni:D