127612
  • Carlos
    Bizony nem árt, ha van egy kis fognivaló.
  • David2
    nem
  • balee4
    Szuper gyorsaság - mindenhova egy szempillantás alatt!
  • Motoroj
    Milyen széttuningolt kocsi?
    Az "1000es gixxer" meg az "50es mákdaráló" motorkerékpárnak számít.

Volvót kell venni az biztonságos, elég ritka esetben kerül kamion alá.
  • Rettenthető
    Ha olyan hülye vagy, hogy úgy vezetsz, hogy átmehet rajtad egy kamion / autó, akkor mindegy mit vezetsz.
    A kamionnal szemben meg a te széttuningolt kocsid sem ér szart sem, ugyanúgy megdöglesz benne, csak ott még a kasznit is le kell vágni rólad, mielőtt a veséd felhasználhatnák donornak. Most miért nehezíted meg az orvosok dolgát?
  • Pepsi Twist
    és? 35el mész a mákdarálóval átmegy rajtad 1 kamion/autó tökmindegy hogy 1000es gixxerrel mész vagy 50es mákdarálóval :D
  • SötétBarom
    Konkrétan a 100+ lóerős utcai motorokra gondoltam, nyergükben mindenféle takonnyal :D
  • xxxpaulxxx
    au:D
  • morcosqtya
    kilöki, mint idegen testet...
  • xxxpaulxxx
    egyszer rohadtul berúgsz, felébredsz az út szélén és azt veszed észre, hogy nincs csontvázad?XD

Vagy jobb: nem bírja a szervezeted az adamandíniumot és vérmérgezést kapsz:D
  • morcosqtya
    persze.
    meg adamantium csontok... faszom...
    aztán elvisznek a szinesfém"kereskedő" tezstvírek...
  • lord nihilus
    Szuper regenerációs készség - mindenből felépülök!

rozsomák!! :D:D
  • Rettenthető
    Ezt így honnan?

Tudom hihetetlen, de lehet a motorral 300 km/h-nál lassabban is menni. Nem mind olyan gyökér, mint akik donornak születtek.
  • [HUN]FaTaL
    Az üres nem válaszlehetőség hanem egy plusz opció...
  • Sickness
    Üres akarsz lenni?
  • [HUN]FaTaL
    A tegnapi House rész után szuperokos nem szeretnék lenni. Szupergyorsaság nem érdekel.

Szupererő sem, igazából a kommunikáció sem (vagyis embereket jó lenne a marketing szintjén az orruknál fogva vezetni egy szempillantás alatt, de a halakkal való beszélgetés nem vonz), úgyhogy az utolsó.
  • byzhouse
    persze,hogy pulcsiba jársz mikor 1 Yeti vagy
  • ba32107
    Már nem én vagyok, hazudik a kiírás :(
  • morcosqtya
    a motorosok is emberek, csak nem olyan sokáig..
  • NEOreg3
    ha nem te lennél a főgóré, akkor most beszólnÁk!!!!5
  • ba32107
    Megszólalt Mr. Optimizmus
  • Fbn Lx
    minden motorosnak becsúszik élete során legalább egy súlyos sérülés.
  • Falcon87
    Akkor tiszteletem, én megfázós típus vagyok, de a betegségek legalább nem fognak rajtam :D
  • Falcon87
    Mondjuk, annyi igaz, hogy messze nem a legbiztonságosabb eszköz, én sem motorozok, de nem kellene úgy beállítani, mintha a motorozás egyenlő lenne a biztos halállal, vagy legalábbis súlyos sérüléssel.
  • Pepsi Twist
    ez 10 évvel ezelőtt is így volt :) mármint hogy csak pulóverbe jártam...
  • szjuca
    Szuperokos szeretnék lenni.
  • Kicsikiraly
    +1
  • Fbn Lx
    na ezzel egyetértek
  • Falcon87
    Hát... ha te így látod, én tiszteletben tartom a véleményed :)
  • SötétBarom
    Szerintem olyan ember, akinek van legalább egy olyan valakije (barátnő, feleség, anyu/apu, tökmind1), akinek nem akarja tönkretenni az életét azzal, hogy darabokban jön haza, az nem vesz motort.

:]
  • Falcon87
    Ha a seb normálisan van kezelve, akkor simán összeforr egy hét alatt szvsz.
    Amilyen enyhe tél van mostanság Magyarországon... ahhoz képest még a kapucnis pulcsi is meleg öltözetnek számít. Na jó, volt egy-két húzósabb nap tavaly is, de elenyésző. Essen már a hó.
  • Falcon87
    "vennék egy motort" "Olyasmiket, amiket épeszű ember nem csinál" lol
  • Falcon87
    Nyilván, de csak meg lehet szokni :D
  • pista89
    Ha csak ezekből választhatok, inkább nem kérek szuper erőt.
  • Fbn Lx
    szuper gyors vagy, mert belvárosban 260-nal közlekedsz, és szuper okos, mert már többször kijátszottad a maffiát.
    Szuper erős, mert... ezt meg részletezni is felesleges!
  • F1re
    leszel a barátom ?
  • morcosqtya
    .. a vasdarabon.
  • Pepsi Twist
    ja és ha beteg vagyok akkor max 1 napig meg pl télen nem is hordok kabátot csak 1 kapucnis pulcsit még sapkát se hordot ^^ azt sose fázok meg meg semmi
  • Pepsi Twist
    Nem tom de ez már nekem megvan :D

Szuper regenerációs készség - mindenből felépülök!

Kb fele annyi idő alatt begyógyul minden sebem mint átlagnak :D múltkor beleakadt a karom 1 kiálló vas darabba azt gyakorlatilag felhasította a kezem na most 1 hét múlva már alig látszódott valami :D
  • NEOreg3
    ezekből max az okosságot tudnám kamatoztatni

szupererővel nem igazán villoghatnék, mert jönne a hadsereg és szarrá lőne

szupergyorsaságnál belém lőnének valami altatólövedéket, amikor nem figyelek és mire felkelnék már le lennék kötözve így baszhatom a gyorsaságomat

szuper regenerációs képesség sem rossz, csak abból meg nem lehetne megélni és persze ha ez is kitudódna, akkor megint mehetnék a boncasztalra... egymás után nagyon-nagyon sokszor D:

állatorvosként lehet jó lenne ez a kommunikációs készség, de nekem ez kurvafelesleges, cirkuszba meg menne vele a faszom