127612
-
Bizony nem árt, ha van egy kis fognivaló. -
nem -
Szuper gyorsaság - mindenhova egy szempillantás alatt! -
Milyen széttuningolt kocsi?
Az "1000es gixxer" meg az "50es mákdaráló" motorkerékpárnak számít.
Volvót kell venni az biztonságos, elég ritka esetben kerül kamion alá. -
Ha olyan hülye vagy, hogy úgy vezetsz, hogy átmehet rajtad egy kamion / autó, akkor mindegy mit vezetsz.
A kamionnal szemben meg a te széttuningolt kocsid sem ér szart sem, ugyanúgy megdöglesz benne, csak ott még a kasznit is le kell vágni rólad, mielőtt a veséd felhasználhatnák donornak. Most miért nehezíted meg az orvosok dolgát? -
és? 35el mész a mákdarálóval átmegy rajtad 1 kamion/autó tökmindegy hogy 1000es gixxerrel mész vagy 50es mákdarálóval :D -
Konkrétan a 100+ lóerős utcai motorokra gondoltam, nyergükben mindenféle takonnyal :D -
xxxpaulxxx #58520 au:D -
kilöki, mint idegen testet... -
xxxpaulxxx #58518 egyszer rohadtul berúgsz, felébredsz az út szélén és azt veszed észre, hogy nincs csontvázad?XD
Vagy jobb: nem bírja a szervezeted az adamandíniumot és vérmérgezést kapsz:D -
persze.
meg adamantium csontok... faszom...
aztán elvisznek a szinesfém"kereskedő" tezstvírek... -
lord nihilus #58516 Szuper regenerációs készség - mindenből felépülök!
rozsomák!! :D:D -
Ezt így honnan?
Tudom hihetetlen, de lehet a motorral 300 km/h-nál lassabban is menni. Nem mind olyan gyökér, mint akik donornak születtek. -
Az üres nem válaszlehetőség hanem egy plusz opció... -
Üres akarsz lenni?
-
A tegnapi House rész után szuperokos nem szeretnék lenni. Szupergyorsaság nem érdekel.
Szupererő sem, igazából a kommunikáció sem (vagyis embereket jó lenne a marketing szintjén az orruknál fogva vezetni egy szempillantás alatt, de a halakkal való beszélgetés nem vonz), úgyhogy az utolsó. -
persze,hogy pulcsiba jársz mikor 1 Yeti vagy
-
ba32107 #58510 Már nem én vagyok, hazudik a kiírás :( -
a motorosok is emberek, csak nem olyan sokáig.. -
ha nem te lennél a főgóré, akkor most beszólnÁk!!!!5 -
ba32107 #58507 Megszólalt Mr. Optimizmus
-
Fbn Lx #58506 minden motorosnak becsúszik élete során legalább egy súlyos sérülés. -
Akkor tiszteletem, én megfázós típus vagyok, de a betegségek legalább nem fognak rajtam :D -
Mondjuk, annyi igaz, hogy messze nem a legbiztonságosabb eszköz, én sem motorozok, de nem kellene úgy beállítani, mintha a motorozás egyenlő lenne a biztos halállal, vagy legalábbis súlyos sérüléssel. -
ez 10 évvel ezelőtt is így volt :) mármint hogy csak pulóverbe jártam... -
Szuperokos szeretnék lenni. -
+1
-
Fbn Lx #58500 na ezzel egyetértek -
Hát... ha te így látod, én tiszteletben tartom a véleményed :) -
Szerintem olyan ember, akinek van legalább egy olyan valakije (barátnő, feleség, anyu/apu, tökmind1), akinek nem akarja tönkretenni az életét azzal, hogy darabokban jön haza, az nem vesz motort.
:] -
Ha a seb normálisan van kezelve, akkor simán összeforr egy hét alatt szvsz.
Amilyen enyhe tél van mostanság Magyarországon... ahhoz képest még a kapucnis pulcsi is meleg öltözetnek számít. Na jó, volt egy-két húzósabb nap tavaly is, de elenyésző. Essen már a hó. -
"vennék egy motort" "Olyasmiket, amiket épeszű ember nem csinál" lol -
Nyilván, de csak meg lehet szokni :D -
pista89 #58494 Ha csak ezekből választhatok, inkább nem kérek szuper erőt. -
Fbn Lx #58493 szuper gyors vagy, mert belvárosban 260-nal közlekedsz, és szuper okos, mert már többször kijátszottad a maffiát.
Szuper erős, mert... ezt meg részletezni is felesleges! -
F1re #58492 leszel a barátom ?
-
.. a vasdarabon. -
ja és ha beteg vagyok akkor max 1 napig meg pl télen nem is hordok kabátot csak 1 kapucnis pulcsit még sapkát se hordot ^^ azt sose fázok meg meg semmi -
Nem tom de ez már nekem megvan :D
Szuper regenerációs készség - mindenből felépülök!
Kb fele annyi idő alatt begyógyul minden sebem mint átlagnak :D múltkor beleakadt a karom 1 kiálló vas darabba azt gyakorlatilag felhasította a kezem na most 1 hét múlva már alig látszódott valami :D -
ezekből max az okosságot tudnám kamatoztatni
szupererővel nem igazán villoghatnék, mert jönne a hadsereg és szarrá lőne
szupergyorsaságnál belém lőnének valami altatólövedéket, amikor nem figyelek és mire felkelnék már le lennék kötözve így baszhatom a gyorsaságomat
szuper regenerációs képesség sem rossz, csak abból meg nem lehetne megélni és persze ha ez is kitudódna, akkor megint mehetnék a boncasztalra... egymás után nagyon-nagyon sokszor D:
állatorvosként lehet jó lenne ez a kommunikációs készség, de nekem ez kurvafelesleges, cirkuszba meg menne vele a faszom