127612
  • Lacee86
    Értem. Hát, ennek tudatában sem sokkal értelmesebb a kérdés. :)
  • morcosqtya
    a túl vékonyat nem szeretem. Furcsa ízlésem van mert mellek terén kifejezetten taszít a nagy, én a kis melleket részesítem előnyben. Fenék/comb terén az "átlagos" -nál kicsit masszívabbat szeretem, mindaddíg amíg nem kezd kövérré válni (a hasa viszont SOHA ne legyen nagy mert az nagyon taszít!!). Nehéz ezt így szavakkal körülírni, képekkel kellett volna példálózni a kérdést..
  • VRSDM
    van egy két teltebb nő aki kifejezetten pofánvágós AWWWW :)
    de alapjába véve nem keresem őket. nem is mutatnék jól a 60kilómmal egy nagyobb lány mellett, ettől független ténylegvanpárszexes
  • Dean Winchester
    jajaaaaa
  • PrisonMan
    Egyáltalán nem. Nem undorodom, csak jobb a tisztes távolság :)
  • xxxpaulxxx
    nyugi!
    Nem is leszel!
  • Kicsikiraly
    "A terraformálás bolygók, holdak földszerűvé alakítását, lakhatóvá tételét jelenti. A hőmérséklet, az atmoszféra és egyéb természeti tényezők mellett az élővilág olyan megváltoztatása, amely az ember számára is elfogadható körülményeket teremt."

A többi
  • Motoroj
    Nem tetszenek, de azért nem undorodom.
  • banok
    simán
  • Lacee86
    A hnapi kérdés hogy a hímnemű halál nemi szervébe került be, és egyáltalán mi a lókukit jelent? :)
  • Dick Riddick
    Mi általában bennetek értelmezzük.
  • piros mogyi
    De én, hogy értelmezzem?
  • ba32107
    Nem mondod komolyan hogy nem ismered ezt a mondást
  • piros mogyi
    Miből maradtam ki már megint, hát persze hogy

Bizony nem árt, ha van egy kis fognivaló.

Az efölöttit nem tudtam értelmezni. Mit pakolok meg hova?
  • joshua
  • Dick Riddick
    Ej, ti nők!
  • angelslie
    Nem, de ha normális, jófej akkor az se lehet gond :)
  • Falcon87
    Elsősorban nem őket keresem, de nem kizáró tényező.
  • Katarina 60
    Nekem mindig jobban tetszettek a testesebb férfiak,nem a túl kövérek olyan 85-90 kg körüli.
    Mikor összekerültünk a párommal, én csinos voltam,a párom testes.Mára ez megfordult én vagyok molett,ő most csinos.Hát ez van !
  • RS
    Egyáltalán nem, esetleg undorodom tőlük.
  • dartonita
    Egyaltalan nem tetszenek.
  • Pepsi Twist

legyen melle meg segge :D nem túl nagy de legyen és ne legyek keci vékony :D
  • Lacee86
    Nem bántanék meg ezzel szándékosan 1 csajt sem, de abszolút nem tetszenek. Persze a másik véglet sem jó, mikor csak csont és bőr vki. Rendes, normál testalkat, ez jön be.
  • somdav95
    Egyáltalán nem, esetleg undorodom tőlük.
  • panther112
    Szerintem itt óriási különbség van a nemek között. Míg nők esetében elég jelentős mennyiségű háj is elfogadható, eddig a férfiakon már viszonylag kevés is visszataszító lehet. Persze kivételek mindig vannak.
  • tommygear
    Elsősorban nem őket keresem, de nem kizáró tényező.
  • PesSim
    Na jó, hagyjál békén! :D
  • chhaya #58620
    Maciiii. *-*
  • GregSB
    "
    -Nagy kofferba jó pakolni!
    -Én inkább kicsibe pakolok és kétszer fordulok!"

:P
  • QuippeR
    nézd, én egy szakállas, szemüveges, duci krapek vagyok, aki sosem követte a divatot. szóval asszem nem engem kell meggyőzni.
  • extramagascsaj
    csak igyekeztem rámutatni,h kissé félreérthető amit írtál...ne szívd mellre...nem feltételezek rólad semmit "látatlanban"
  • extramagascsaj

(a sörhas, meg szőrrel borított pofi sem minden nő zsánere...és ez épp olyan gyakori jelenség,mint egy testes nő...)
  • QuippeR
    egyáltalán nem erre céloztam, hanem arra, hogy ha valaki jól akar kinézni, akkor nem a testsúlyát kell mindenképpen megváltoztatni, hanem az öltözködését.

de nagyon örülök, hogy látatlanban feltételezed rólam, hogy szarok a belső értékekre.
  • tigerbácsi
    ezt bogyokától idézted? :-DDDDDDD
  • autoszimulator
    hát mondjuk szerintem meg ki nem szarja le mindkettőt? persze, ha már valaki kicsit molettebb, akkor öltözzön úgy, ahogy nekik illik - ne lógjon ki a háj, stb. vegyen olyan rucit, ami karcsúsít, ha őt zavarja az, hogy dagi. ha én pl molett nő lennék, leszarnám a pasik mit akarnak, ha nem akarnék, nem fogynék, kapja be mind :D
    de szerintem egy kis idő után minden pasi megunja a cicababákat. értem ez alatt azokat, akik egyfolytában sminkelnek, legújabb rucikban járnak, járatjak a seggüket, egyszóval megjelenni lehet velük bárhol, hogy a többi kan azt mondja, hogy wow milyen nője van. de közbe meg buta mint a föld, akkor sok értelme nincs :D legalább akkor gazdag legyen.

De mondjuk hogy lehet undorodni egyáltalán egy embertől, azt nem vágom. főleg ha csak annyi a bűne, hogy kicsit molett.
  • extramagascsaj
    még jó,h az egyik külsőségnél fontosabb a másik
    az agyát meg a lelkét hagyjuk meg a kukának :D feltéve ha van neki,nem?
  • QuippeR
    mi az, hogy molett? példul amit egy nő molettnek nevez, az a szép, formás testtől a bálnáig bármi lehet, mert számukra max 50 kiló a megfelelő súly. szerintem meg ez baromság, vannak nagyon szép nők, akiknek nem tökéletes a testtömegindexük, és egyébként is sokkal többet számít az öltözet mint a testsúly.
  • extramagascsaj
    nálatok :D
  • ba32107
    Más tetszik a szemnek, és más a kéznek :)
  • immovable
    Ez én vagyok? Ja nem, én nem vagyok dagadt. :D