127612
-
kezdjünk neki! - mondanám, de realitása ennek vajmi kevés, lássuk be.
(jelenleg nincs olyan egyedülálló nemzet vagy nemzetközösség amelynek elegendő gazdasági forrása lenne egy ilyen nagyszabású terv teljes kivitelezéséhez + a szükséges technológiához (talán ötven év alatt az USA + Kína + az arabok tudnának annyit lerakni amiből értelmesen el lehetne kezdeni.. már ha ezek együtt tudnának működni... de nem fognak..) -
Az alsó 3-ra szavaznék ha lehetne. -
Faszt. Egy tank benzinből szinte elrepülhetsz Európán belül bárhova. -
Sok olyan kérdés van, amit maga a közösség szavazott le és magától került az elutasítottak közé. Olyanok is vannak, amik annak idején vagy nem voltak aktuálisak, vagy sokkal jobbak voltak helyettük, esetleg nem voltak kidolgozva, vagy csak szimplán anno volt már olyan kérdés. Ez utóbbinál akkoriban nem akartuk ismétlés miatt újra betenni, most meg talán aktuális lehetne, csak át kellene nézni. De meg lesz ez reformálva.
Molni: pl. az összeesküvés elméletes kérdés nekem marhára tetszett, mégis leszavazták. Viszont lévén hogy szerintem jó, szerintem érdekfeszítő, szerintem lehet róla beszélni (mindig aktuális, akár jelenleg a h1n1 miatt is) és merem gondolni, hogy másokat is érdekelhet ez a téma, így tuti be fog kerülni. -
üres szavazás, jól elvagyok én itt a kicsiny földünkön kösz szépen.
#58681: ahhoz nem kell semmit terraformálni
-
Az se mindennapi a legtöbb embernek.. -
pl a kisebbség kérdést.
vagy mi megyünk, vagy ők :D -
Előbb-utóbb úgyis belefognánk, szóval kezdjünk neki!
:D
Jó lenne. A terjeszkedés nagyon sok problémát megoldana. -
50 éve meg a repülés volt álom a normál embernek.. -
Tökmindegy, még csak az ürbe se juthat el egy normál ember. -
nekem aztán kurvamindegy, úgyse élek addig -
"Fajunk túlélése érdekében több "lábon" (bolygón) kell állnunk, ezért kötelességünk benépesíteni a Marsot."
És csináljunk sok kis marslakót
-
Rundstedt17 #58675 "A Mars az emberiség öröksége, jelenlegi formában kell megőriznünk az utókornak." LOL emberiség öröksége

"Amíg nem tudjuk biztosan, hogy van-e élet a Marson, addig nem lehet beavatkozni." Juj de félelmetes
"Végre egy közös célja lenne az emberiségnek, kevesebbet költenének háborúskodásra" Ez meg nagyon demagóg és hülyén hangzik
"Fajunk túlélése érdekében több "lábon" (bolygón) kell állnunk, ezért kötelességünk benépesíteni a Marsot." Ez is milyen válasz????LOL
Egyébként marhaság nem aktuális és nem is lesz az,üres szavazás -
Üres szavazás. - mittomén -
A Mars az emberiség öröksége, jelenlegi formában kell megőriznünk az utókornak -
nemkell -
Link
-
Néha én sem. -
extramagascsaj #58669 Üres szavazás -
Előbb kinyírják az emberek a Földet, mint hogy a Marsot lakhatóvá tegyék. -
Évszázadok / évezredek múlva lenne eredmény, nem érdemes erőltetni.
KIBASZOTTTUL lófaszt se tudunk az űrutazásról az hogy sikerült eljutni a holdra az csak makk volt ha el is jutottak persze... azt mondják az ilyen okosok akik 480 éve űrkutató meg mittom én hogy még nincs meg a technika meg apja fasza -
Előbb-utóbb úgyis belefognánk, szóval kezdjünk neki! -
miért ne lehetne.
new frontier, csak már nagyobb léptékben...
de amíg egymást irtjuk inkább, addig nem sok esély van arra hogy a közeljövőben ez megvalósul -
DIESEL DOG #58664 Üres szavazás.
Nem érdekel a kérdés... -
Az a vicces, hogy megnézem a kidobott kérdéseket és a megszavazottakat, akkor elég fura, hogy vannak viszonylag értelmes kidobott kérdések (vannak persze jogos fa***ok is). Néha nem értem ezt az egészet. Az ilyen gyökér kérdések miért jók? -
baromság
üres szavazás -
Én a földet terraformálnám, a lakóival együtt.
-
Szabadni szabad, de a technikai problémák miatt ez olyan sci-fi ma, mint a csillagközi utazás. Magyarán a kérdés ma totálisan irreleváns. -
Unreal1942 #58659 Üres -
Hmmm:
Évszázadok / évezredek múlva lenne eredmény, nem érdemes erőltetni. 0 0%
A Mars az emberiség öröksége, jelenlegi formában kell megőriznünk az utókornak. 0 0%
Amíg nem tudjuk biztosan, hogy van-e élet a Marson, addig nem lehet beavatkozni. 0 0%
Végre egy közös célja lenne az emberiségnek, kevesebbet költenének háborúskodásra. 0 0%
Előbb-utóbb úgyis belefognánk, szóval kezdjünk neki! 0 0%
Fajunk túlélése érdekében több "lábon" (bolygón) kell állnunk, ezért kötelességünk benépesíteni a Marsot. 0 0%
Üres szavazás 1 -
Szeretnék a Csillag születikes topikomba szavazást berakni, tudnátok segíteni, hogy ez hogy oldható meg? -
Fbn Lx #58656 Nekem is 50-60 kiló az ideálom, és ez tapasztalataim szerint is valóban így van a legtöbbekkel.
De azért azt kalkuláld bele, hogy nem egészen érem el a 70 kilót, érdekesen mutatnék egy olyan nehéz, vagy nehezebb nővel, mint én.
Arról nem is beszélve, hogy a 170-nél nem nagyobb lányokat szeretem, ráadásként a nők csontozata könnyebb, ezért egy ilyen magas lánynál az 50-60 bőven ideális. Na jó, az 50-hez közelítő mondjuk lehet, hogy túl vékony... -
Fbn Lx #58655 azért közel sem bombanők ezek, tök átlagos csajok az utcáról, a linkeltek 90%-a meg sem üti a mércét.
Egy-két tipikus ribanc van, de a legtöbbje olyan mély értelműnek tűnik, mint egy zoknibáb, olyan egyszer dugós kategória. De hát nem bánják, az ilyenek lehet direkt erre mennek rá...
Sajnos szellemi téren nagyok az elvárásaim, undorodom a sekélyes lányoktól :(( -
xxxpaulxxx #58654 az szép darab voltXD -
A Hold közelebb van.
-
nem -
Elsősorban nem őket keresem, de nem kizáró tényező. -
pedig logikus :D
túlnépesedés->másik bolygó kell->marsot terraformáljuk-e és menjünk-e oda-e? -
lord nihilus #58649 Elsősorban nem őket keresem, de nem kizáró tényező. -
Ja mint a Cool Túrában az a kis gizda gyerek a tehén feka csajjal! 
"-Megböktem, és elhoztam a "bugyiját"! -Mi van, leöltél egy gepárdot?"
Remélem többeteknek megvan, miről beszélek.