127612
-
Minden nap egy kicsit meghalok, gyűlölöm a munkám
környezetvédelmi tervezésben dolgozom, s nemszeretem :-(. nagyon sablonos. persze vannak olyan részek mik tetszenek, de ez csak kis százalék. meg nem is vagyok megfizetve.amint találok a szennyvízzel kapcsolatos elfogadható munkát dobbantok innen. -
Szeretem amit tanulok...bár ha kapnék egy állásajánlatot a hobbimhoz kötődően, elfogadnám -
ökéletesen mindegy mit és hol dolgozok, a munka szó alapból irritál -
marketing koordinátor vagyok egy könyvkiadónál. -
1. és 2. között. Vannak melók amiket élvezek, de van olyan amit megcsinálok, de tudom hogy semmi értelme. Azt nem éppen élvezem... -
Üres szavazás. Ha szeretném a munkám, nem tartanám annak. -
Most tanulok, de egyébként a munkám (szakképesítésem) a hobbim, ennek ellenére ha dolgoznék, tudom magamról, hogy mindig az óramutatót nézném, hogy mikor lesz már vége XD - lusta -
ba32107 #58847 Azért azt is leírhatnátok, hogy ki mit csinál, mert enélkül elég üresek a válaszok :) -
Az, hogy a munkám a hobbim, az túlzás. Most éppen szeretem, amit csinálok és nem is szeretnék váltani. -
A munkám a hobbim, el sem tudnék képzelni jobbat
Bár így első félévben enyhén halálraszopatják az embert, de azért jó lesz ez :D -
Környezetvédelmi szervezetek
(környezetmérnök) -
Állatmenhelynek. Senki másnak. -
énis énis!
sőt, még sebészeti beavatkozást is engedek nekik hogy tesztelhessék a kisbicskájukat! -
Rundstedt17 #58841
-
Fbn Lx #58840 

-
Te vagy az. -
hülye vagy -
umm adományoznék Kaszás családjának,hogy Kaszást elvigyék orvoshoz :|
-
ezt gondold át még1x -
Szegény roma családoknak adományoznék belőle.
Illetve a roma áldozatok családjának. -
téged kéne elaltatni... -
xxxpaulxxx #58833 téged -
állatmenhely... el kéne altatni a sok kóbor dögöt inkább -
nem vetted észre hogy szereted az állatokat? :DDddasdasdaas -
maximum(!) az állatmenhelyeknek de csak azért mert szeretem az állatokat csak nem vettem észre :S -
Állatmenhelyek -
egészségügy
állatmenhelyek
hagyományőrzés
illetve
építenék zárt versenypályákat, ahol motoros nyílt napokat csinálnék... -
BIZ0906 #58827 Én ha lenne pénzem adakozásra akkor is csak azt tenném meg, hogy mondják meg mi kell és megvenném. Nem adnám csak úgy oda kézpénzben csak azért, hogy a sok zsíros kis csicska fejes lenyúlja. -
Fbn Lx #58826 max környezetvédelem és hagyományőrzés, de ahhoz, hogy bárkire is költsek, már kellően sok pénzemnek kéne lennie. -
Fogyatékkal élők megsegítéséért létrehozott szervezetek
Egészségügyi intézmények
-
EÜ
Állatmenhely -
Egészségügyi intézmények
Oktatási intézmények
Vallási szervezetek
Állatmenhelyek
Szegénység felszámolásáért küzdő szervezetek
Hagyományőrzési céljából létrehozott szervezetek
-
Vallási szervezetek, Hagyományőrzési céljából létrehozott szervezetek, Egészségügyi intézmények, Környezetvédelmi szervezetek -
Állatmenhely, szegénység, környezetvédelem, hagyományőrzés. -
extramagascsaj #58820 Én ezért úgy csinálnám, hogy mondjuk tárgyi ajándékokat adnék. Pl. tolókocsit stb. és kötelezném rá a fejeseket, h x idő elteltével is tudjanak ezek meglétével elszámolni. -
extramagascsaj #58819 Fogyatékkal élők megsegítéséért létrehozott szervezetek -
Fogyatékkal élők megsegítéséért létrehozott szervezetek
egyedül talán nekik, de ide is csak akkor, hogy ha biztosan tudom, hogy ide kerül, és nem valamely alapítvány fejesének a zsebét bővíti. eü-t így is kénytelen vagyok "támogatni", valamit tegyen már az állam is, oktatási intézményemet is "támogatom" eleget, a többit támogassa az, aki oda jár, vagy kötődése van. vallási szervezet tartsa el magát, állatok nem érdekelnek ilyen szinten, az ezt követő szervezeteknek meg nem adnék, mert még ha jó helyre megy a pénz sem nagyon látod az eredményét, mert nehéz megfogni a szegénységi elleni küzdelem tetteit, vagy akár a környezetvédelemét, azon kívül hogy a grínpiszesek hova ülnek ki tüntetnek, mikor valaki a háttérből megtömi őket pénzzel... -
Dean Winchester #58817 Állatmenhelyek,de lássam is h lesz belőle vmi :S sok helyre adakoznak az emberek és sajna nem is lehet látni,hogy lenne értelme!
-
dettó :) -
eü, állatok, környezetvédelem :)