127612
-
Nem hinném -
Nem hinném -
Rundstedt17 #59052 Nem készít fel az életre,de ha felkészítene akkor az oktatás minősége egyenesen arányosan csökkene(mármint ismeretek háttérbe szorulnának) -
Rundstedt17 #59051 Így van,más leszarja hogy mi van,helyetted senki nem csinálja meg a dolgod -
Tartok tőle, h elég egyértelmű, melyik opció lesz a toronymagasan nyerő a nap végére (már most látszik). Sztem a legtöbb suli semmire sem készít fel sajnos, csak az ismeretek bővülnek. -
Csak az ismereteim bővültek, az életre egyáltalán nem készít fel.
-
Voltak olyan tanáraim, akik az életre is felkészítettek, de ez egyáltalán nem a rendszer érdeme, inkább szerencse. -
Szarnak se jo. Elnezest a kifejezesert...
Sok dolgot tanitanak es tenyleg jobb, mint sok orszagban, de az eletre rohadtul nem keszit fel. -
Mit értesz kapcsolatok alatt? Soha senki csókosom nem volt. Mindehova azért kerültem be vagy lett elintézve, mert én tettem érte és eredményeim szerint megfeleltem. Az állásom is ilyen. -
nem.
először ami önállóságra tanított az a jogosítvány szerzés volt 16éves koromban. akkor ugye már nem jöttek a szülők papírmunkával/pénzekkel hanem nekem kellett mindent rendezni.
az egyetemen meg egyenesen véged van ha nem szerzel kapcsolatokat (az ált + középsuli meg pont ilyen "osztály-osztályfőnök" burokban tartja a diákokat) -
A 18 éves korig bezárólag nem. Egyáltalán nem. -
Csak az ismereteim bővültek, az életre egyáltalán nem készít fel.
-
Csak az ismereteim bővültek, az életre egyáltalán nem készít fel. -
-1
SZŰZ! -
+1 -
F1re #59037 nem tom biztos retardált vagy -
azt nem mondtam, hogy perc-e, vagy mp ..:) -
xxxpaulxxx #59035 Fapfap nem játszik:P -
xxxpaulxxx #59034 10-15,ha intenzív
de ez függ póztól, kedvtől, az utolsó aktus időpontjától... szóval jah:P -
15 -
:-DDdddd -
clio1616v #59031 ez nagyon közel van az igazsághoz -
ezt külön kellett volna bontani fijukra meg jányokra. Így nehezen értelmezhető -
Fbn Lx #59029 csak az a lány hiszi ezt, aki még nem volt velem. 

:3
-
Borg #59028 Miért érzem úgy, hogy sose voltál még nővel.. -
F1re #59027 spec nem tom de ha azt mondja nem ment el akkkor addig ujjazom akármi amig csak sikerül :D
mondjuk nekem ez ilyen alap sexnél h ujjazok stb mell simi minden ami ad + extra dolgokat szeretem ha kielégül a csaj teljesen :D -
extramagascsaj #59026 ennyi -
szurop #59025 Általában úgy szokott lenni, hogy én megyek el hamarabb, olyankor abbahagyjuk, utána nemsoká jöhet a 2. menet, akkor ő megy el hamarabb, és abbahagyjuk, mert azt mondj fáj már utána, ha tovább csináljuk. Így fifti-fifti. -
clio1616v #59024 ha meg olyan kurvajól eljátsza, akkor meg már csak ezért is szeret :D
ha neki az elég akkor miért ne ;) -
-
úgyse fogja fel a férfiak többsége, hogy a csajoknál az orgazmus nem olyan, mint a srácoknál, hogy mindig van :D -
Ok Mr. Tökély
-
változó.
Lehet azért ezt egy kis tapasztalat után "kontrollálni", azaz nyújtani, kitolni az idejét, valami olyasmi testkontrollal mint pl jógában. Meg lehet tanulni, de a legfontosabb az hogy a partner igényeit megérezd, kitanuld (már ha hosszú távra tervezel vele) illetve viszont, és végül összehangolódjatok. -
ajjmár hogy nem tudjjátok megérteni hogy nekem korai magömlésem van.
extra meg épp ecseteli hogy ez nem zavarja, mert attól az egész ceremónia még lehet élvezetes.
értetlen csürhe :D -
3-80percig -
Ne legyünk már naivak. Ha egy beszélgetésnél csak a másik szavaira figyelsz, persze hogy át fognak verni. Ha már okoztál gyönyört nőnek, akkor tudod hogy nem csak sikolyok és nyögések vannak. Ha valaki kicsit is odafigyel arra a valakire aki a paplan alatt van, akkor nem lehet olyan könnyen megvezetni.
Persze akadnak Gobbi Hilda szintű tehetségek is, akik már művészi szintre emelték az orgazmus-imitációt, de azért ilyen fantasztikus őstehetség szerencsére nem minden bokorban akad. -
extramagascsaj #59016 Nem folyamatosan...pff. Mondtam én, hogy rendszert csinálok/csináltam ebből?
Volt olyan, hogy így láttam jobbnak. Minek bántsam meg feleslegesen, amikor tudom,hogy akkor én pont nem vagyok olyan állapotban, h sikerüljön?
Nem feltétlenül az ő hibája...most miért rontsam el a kedvét?
Egyébként meg ha problémám van, akkor azt megbeszélem. Nem vagyok az a fajta, aki magában tartja az ilyen dolgokat...
Ha meg dobok valakit,akkor annak oka van...megmondom neki azt is,h miért...ha érdekli...sztem úgy fair. -
De ha folyamat színészkedsz, akkor jobb sose lesz, mert a csávó azt hiszi hogy minden tök jó, te meg azon kapod magad a végén, hogy mé tűröm el olyan régóta, hogy nekem sose jó, egyébként se szeretem már őt így, dobod. Az is fasza arc, mikor dobnak úgy hogy azt hiszed minden tök jó. Esetleg ha kitudod húzni a nőből, hogy miért hűlt ki a vonzalma, kinyögi hogy mert nem volt jó a szex, hát az meg aztán tényleg kánaán egy férfi önbizalomnak. Szerintem jobb az egyenes beszéd.