127612
  • VRSDM
    nem értek egyet, más sem sztrájkolgat csak úgy. a probléma adott, de más megoldást kéne keresni...

az én közlekedésemet speciel annyival nehezítik hogy akkor kocsi, az meg drágább értelemszerűen.
  • Pepsi Twist
    elfogytak a kérdések :D
  • pista89
    namivan
  • Dean Winchester
    Igen, van is ilyen élményem
  • autoszimulator
    csak a nyers szex? :D
  • immovable
    Leszarom.
  • Rundstedt17
    jól látod.itt sokaknak szerelem egyenlő hogy felállt mikor meglátta.....
  • morcosqtya
    ja. én meg a körtétől jövök izgalomba.. :-)))))))))
  • Fbn Lx
    hasonlíthat szőlőre : _DASD
    szülőre
  • Fbn Lx
    Pedig teljesen természetes, ha látsz egy ellenkező neműt akiről hirtelen bekattan valami (genetikai hasonlóságból kifolyólag általában gyerekkori fontos, szeretett szereplőre emlékeztető ember - hasonlíthat, szőlőre, testvérre, unokatestvérre...) akkor rögtön nyomja az agyad a fenil-etil-amint, ami már szerelem. Maximum azért nem őrlődsz miatta utána, mert nem kapsz a csajból utánpótló élményt, hamar leáll az amfetamintermelés az agyadban, azaz rövid szerelem.
  • chhaya #59329
    Velem még nem esett meg, de elképzelhetőnek tartom, hogy létezik.

Annyian mondják biztos van. Részemről nincs.
  • VRSDM
    igen volt. jelenleg a menyasszonyom :)
  • cement
    tevedes :) a kerdest en irtam, nem veletlenul

tavaly oktober 31én találkoztam egy lánnyal egy szórakozóhelyen. amint meglattam ledobbentem es odamentem hozza beszelgetni. sokat dumaltunk, teljesen egymásra kattantunk, de csak a beszélgetés végén sikerült közölnie hogy neki komoly kapcsolata van. aztan az elmult egy evben osszesen 4-5szor talalkoztunk de csoknal sosem volt tobb, folyamatosan hianyoztunk egymasnak. 2 hete vegre osszejottunk. en 1 evig fuztem a fejet, pedig ram egyatalan nem jellemzo, es nem mertem magamnak bevallani, de azonnal beleszerettem es nem birtam kiverni a fejembol. igaz kozben volt 8 honapig egy masik baratnom, meg neki is meg volt a baratja, de mindketten tudtuk hogy minket az isten is egymasnak szant, es vegul osszejottunk :)
  • ba32107
  • banok
    Nem, a szerelem kialakulásához sokkal többre van szükség, mint egy pillantás
  • Katarina 60
    Mondhatnám én is azt hogy a páromat szerelem első látásra szerettem meg ,de ez nem igaz.Megláttam és nagyobbat dobbant a szívem mint más srácoknál,tetszett piszokul.A szerelemhez viszont jobban meg kell ismerni.
    Milyen a természete,viselkedése,felfogása stb.
    A választásom helyességét a 31 év házasságom igazolja.
  • extramagascsaj
  • MR ME
    énse felejtelek el téged
  • extramagascsaj

Nincsenek véletlenek...beleszerettem ahogy megláttam. Megismertem...és még jobban szerettem...de sajnos az élet közénk állt.
    Sosem felejtem el.
  • N1ggA
    igen, volt ilyen, bár az első látás helyett inkább azt mondanám, hogy az első beszélgetés után
  • tommygear
    Igen, van is ilyen élményem.
  • Narusco
    hát nem tudom... volt olyan hogy elsőre megtetszett valaki nagyon, de talán szerelemnek nem mondható.
  • angelslie
    Igen, van is ilyen "élményem"

Sajnos egyirányú volt :/
  • NEOreg3
    valami volt, de soha többet ne történjen velem ilyen
  • Lacee86
    Első látásra kialakulhat vmi megmagyarázhatatlan vonzalom (nem annyi, h de meg...nám, hanem vmi más). Hogy ezt a vonzalmat lehet-e szerelemnek nevezni, nem tudom. De elképzelhetőnek tartom, h létezik. Legalább is jó hinni benne.
  • MR ME
    bekussolhatsz -.-
  • OrioN the S
    reszeg diszno
  • clio1616v
    az nem szerelem, hanem szex megkívánása első látásra...

a szerelemhez kicsit több kell, kell hozzá a hangja az illata és az érintése... a gondolatai és a viselkedése
  • MR ME
    Voltál már úgy, hogy megláttál egy lányt/fiút és azonnal tudtad, hogy ő kell neked, és később sem tudtad kiverni a fejedből? Ha még nem, elképzelhetőnek tartod-e, hogy történthet ilyen, vagy a szerinted szerelemhez először jól meg is kell ismerni a másikat?

ez a leírás is el van baszva! és ha nem tudod kiverni a fejedből mert olyan szép volt, akkor már szerelmes vagy? ja boccs akkor fúúúúúúúú geci neten én szerelmes lettem má mindenkibe!!!
  • MR ME

aki azt írta h létezik az nem tudja mi a szerelem...kibaszottúl nem csak a külső számít, márpedig 1 pillantásból mást nem tudsz megállapítani a nőről/férfiról, csak h hogy néz ki...
  • milk4
  • panther112
    Tudományosan bizonyított, hogy elsősorban pont ez szerelem a szerepe: akár néhány óra/perc alatt alakítson ki vonzalmat egy másik csoportbeli egyed felé olyan mértékben, hogy az csoportváltáshoz vezessen.
  • Pepsi Twist
    Üres szavazás / Eredmény mutatása

Leszarom :D
  • pista89
  • Scottt
  • morcosqtya
    van. tapasztalat.
  • Molnibalage
    A szavazással meg valami gond van. Már betett kérdésekre lehet szavazni. Vagy újra betett valaki megint hasolnókat más opciókkal?
  • fery02
  • Molnibalage
    Akár. De ennél többről van szó.
  • OrioN the S
    "simán el tudnám képzelni magam." szal SG nyelven: dugnad