127612
-
nem értek egyet, más sem sztrájkolgat csak úgy. a probléma adott, de más megoldást kéne keresni...
az én közlekedésemet speciel annyival nehezítik hogy akkor kocsi, az meg drágább értelemszerűen. -
elfogytak a kérdések :D -
pista89 #59337 namivan -
Dean Winchester #59336 Igen, van is ilyen élményem -
csak a nyers szex? :D -
Leszarom. -
Rundstedt17 #59333 jól látod.itt sokaknak szerelem egyenlő hogy felállt mikor meglátta..... -
ja. én meg a körtétől jövök izgalomba.. :-))))))))) -
Fbn Lx #59331 hasonlíthat szőlőre : _DASD
szülőre -
Fbn Lx #59330 Pedig teljesen természetes, ha látsz egy ellenkező neműt akiről hirtelen bekattan valami (genetikai hasonlóságból kifolyólag általában gyerekkori fontos, szeretett szereplőre emlékeztető ember - hasonlíthat, szőlőre, testvérre, unokatestvérre...) akkor rögtön nyomja az agyad a fenil-etil-amint, ami már szerelem. Maximum azért nem őrlődsz miatta utána, mert nem kapsz a csajból utánpótló élményt, hamar leáll az amfetamintermelés az agyadban, azaz rövid szerelem. -
Velem még nem esett meg, de elképzelhetőnek tartom, hogy létezik.
Annyian mondják biztos van. Részemről nincs. -
igen volt. jelenleg a menyasszonyom :) -
tevedes :) a kerdest en irtam, nem veletlenul
tavaly oktober 31én találkoztam egy lánnyal egy szórakozóhelyen. amint meglattam ledobbentem es odamentem hozza beszelgetni. sokat dumaltunk, teljesen egymásra kattantunk, de csak a beszélgetés végén sikerült közölnie hogy neki komoly kapcsolata van. aztan az elmult egy evben osszesen 4-5szor talalkoztunk de csoknal sosem volt tobb, folyamatosan hianyoztunk egymasnak. 2 hete vegre osszejottunk. en 1 evig fuztem a fejet, pedig ram egyatalan nem jellemzo, es nem mertem magamnak bevallani, de azonnal beleszerettem es nem birtam kiverni a fejembol. igaz kozben volt 8 honapig egy masik baratnom, meg neki is meg volt a baratja, de mindketten tudtuk hogy minket az isten is egymasnak szant, es vegul osszejottunk :) -
ba32107 #59326
-
Nem, a szerelem kialakulásához sokkal többre van szükség, mint egy pillantás -
Katarina 60 #59324 Mondhatnám én is azt hogy a páromat szerelem első látásra szerettem meg ,de ez nem igaz.Megláttam és nagyobbat dobbant a szívem mint más srácoknál,tetszett piszokul.A szerelemhez viszont jobban meg kell ismerni.
Milyen a természete,viselkedése,felfogása stb.
A választásom helyességét a 31 év házasságom igazolja.
-
extramagascsaj #59323
-
énse felejtelek el téged
-
extramagascsaj #59321 Igen, van is ilyen élményem
Nincsenek véletlenek...beleszerettem ahogy megláttam. Megismertem...és még jobban szerettem...de sajnos az élet közénk állt.
Sosem felejtem el. -
igen, volt ilyen, bár az első látás helyett inkább azt mondanám, hogy az első beszélgetés után -
Igen, van is ilyen élményem. -
Narusco #59318 hát nem tudom... volt olyan hogy elsőre megtetszett valaki nagyon, de talán szerelemnek nem mondható. -
Igen, van is ilyen "élményem"
Sajnos egyirányú volt :/ -
valami volt, de soha többet ne történjen velem ilyen -
Első látásra kialakulhat vmi megmagyarázhatatlan vonzalom (nem annyi, h de meg...nám, hanem vmi más). Hogy ezt a vonzalmat lehet-e szerelemnek nevezni, nem tudom. De elképzelhetőnek tartom, h létezik. Legalább is jó hinni benne. -
bekussolhatsz -.- -
reszeg diszno -
clio1616v #59312 az nem szerelem, hanem szex megkívánása első látásra...
a szerelemhez kicsit több kell, kell hozzá a hangja az illata és az érintése... a gondolatai és a viselkedése -
Voltál már úgy, hogy megláttál egy lányt/fiút és azonnal tudtad, hogy ő kell neked, és később sem tudtad kiverni a fejedből? Ha még nem, elképzelhetőnek tartod-e, hogy történthet ilyen, vagy a szerinted szerelemhez először jól meg is kell ismerni a másikat?
ez a leírás is el van baszva! és ha nem tudod kiverni a fejedből mert olyan szép volt, akkor már szerelmes vagy? ja boccs akkor fúúúúúúúú geci neten én szerelmes lettem má mindenkibe!!! -
Nem, a szerelem kialakulásához sokkal többre van szükség, mint egy pillantás
aki azt írta h létezik az nem tudja mi a szerelem...kibaszottúl nem csak a külső számít, márpedig 1 pillantásból mást nem tudsz megállapítani a nőről/férfiról, csak h hogy néz ki... -
Igen, van is ilyen élményem -
Tudományosan bizonyított, hogy elsősorban pont ez szerelem a szerepe: akár néhány óra/perc alatt alakítson ki vonzalmat egy másik csoportbeli egyed felé olyan mértékben, hogy az csoportváltáshoz vezessen. -
Üres szavazás / Eredmény mutatása
Leszarom :D -
pista89 #59306 Igen, van is ilyen élményem -
Nem, a szerelem kialakulásához sokkal többre van szükség, mint egy pillantás -
van. tapasztalat. -
A szavazással meg valami gond van. Már betett kérdésekre lehet szavazni. Vagy újra betett valaki megint hasolnókat más opciókkal? -
Igen, van is ilyen élményem -
Akár. De ennél többről van szó. -
"simán el tudnám képzelni magam." szal SG nyelven: dugnad