127612
-
Fbn Lx #59665 A:SDD:S
Először nem nevettem rajta, mert azt hittem tényleg én vagyok a képen
-
Fbn Lx #59664 Ahhoz, hogy egy témára 5 db elfogadható minőségű kérdést lehessen találni, NAGYON sok ötletre lenne szükség. Az utóbbi időben, már 1-2-t is nehéz találni. Bár erre a csoportosítós módszerre most lenne pár ötletem
UI. gecijo a rencer. dugnám. -
A barna szín nem tetszik, és nálam is sokkal lassabb / lassít, de amúgy nem lenne rossz.
A kérdések lehetnének kategorizálva.
Utolsó nekem mindegy. -
-
képet!
-
Üzenőfal, beállítások, statisztika nem megy még. A többi megy elvileg, max. szarul van linkelve pár oldalon, majd megnézem.
ui.: igen, így ismerlek. :D De akkor is Fbn-nek van a legjobb, illetve VRSDM. :D -
Minden fel lett újítva kb, csak nem mindenre maradt elég idő. Az adatok letárolása, kezelése, új editorok, egér és bill geszcsőrök (pl ötletírásnál nyomkodhatsz entert, hozzáadja, és visszarakja a fókuszt a szövegdobozba, hogy írhass tovább).
Amit írtál azt úgy érted, hogy egyes opciók kizárják a másikokat? Mert az alapszinten most is benne van, pl. az üres szavazás mellett nem lehet mást jelölni. Ez majd be lesz ültetve az editorba is szépen. Illetve az editorban a sorrendezésnél drag&drop lesz használva, végülis kész is a script hozzá, csak még bugos kicsit. :D -
Az új design nagyon tetszik. Legyenek kategorizált kérdések és a fórumozóknak legyen beleszólásuk a kérdésekbe. -
ba32107 #59657 Hát így ismersz te engem? :D:D
Amúgy az adminos linkek nem működnek, remélem tudod :D -
jolértem hogy most az egész szavazó cuccot felújítjátok? vagy csak új desing?
Mert ha felújítjátok akkor lehetne olyan szavazás, hogy pl van 5 lehetőség és pontozni kell pl 1-3 ig, és mondjuk a 3 pontot csak az egyikre lehet adni -
ezeknek a vote_bar gecoknak a színe lehetne vmi ami jobban elüt az alaptol. -
Adminok: aki nem tudja hogy kell belépni az PM me.
ui.: aki meg meri változtatni az avatarját arra morci leszek, direkt személyiség alapján válogattam össze. :D Remélem értékelitek. :D -
Egyrészt egy jól kidolgozott szűrővel (ami relevánsabb, érdekfeszítőbb kérdéseket kínál fel) csinálhatjuk automatikusra is, nekünk így még kevesebb munkánk is lenne, másrészt ha ez bukó, akkor lehet olyat, hogy köv. alkalomkor nem újrakezdjük az egészet, hanem megtartunk belőle párat, ráadásul ha automatikus nem is lesz, de az adminoknak csinálhatunk ilyen 'kínálat' részleget, ami próbál jókat ajánlani.
Másrészt az új ötletes oldallal és új szavazás lehetőségekkel nekem máris rengeteg ötletem van, amiket majd mindjárt be is küldök, remélem mások is csatlakoznak és nagyobb választék lesz.
Csak úgy példaként: volt az a kérdés, hogy "sajnálod-e, hogy bezár a piratebay?". Ez alapvetően nem a legjobb kérdés, de mivel most már csoportokat is létre lehet hozni, akár egy-egy kérdést kérdőív szerűen is fel lehet tenni. Warezolsz? Ha igen miért? Miket töltesz? Milyen mennyiségben?
Vagy másik példa a monitorméretes kérdés. Külön lehet szedni CRT-t és külön lehet szedni TFT. Szinte az összes kérdést lehet pontosítani, valamilyen módon tagolni, szóval több lehetőség van, mint előtte. -
ba32107 #59652 Hahaha. -
ha a következő 2-3 napra volt tervezett kérdés, akkor az már jónak számított, mégis melyik adminnak lesz kedve 5-öt keresgélni, hogy abból csak 1 kerüljön be? -
A hét minden napjára (hétfő, kedd ...) meg lenne adva egy téma, mi adminok kijelölünk mondjuk 5 kérdést rá, egy teljesen független szavazásban pedig a fórumozók eldöntik, hogy melyik kerüljön be. -
nem. ki vagy rúgva. -
ba32107 #59648 Hmm. Én vagyok az egyetlen, aki nem érti, hogy az utolsó kérdés mit jelent? :D
Egy admin logint adsz majd, Abi? -
DIESEL DOG #59647 Design: számomra semleges az új design...
Kérdések kategorizálása: Semmi szükség nincs erre szerintem...
Publikus szavazás a bekerülő kérdésről: Igen, ez nagyon hasznos dolog lenne. Jó ötlet az hogy mi fórumozók is beleszólhassunk ebbe...
-
Pár szóban:
- Reklámmentes, gyors tárhely (ami nekem valamiért most kicsit lassú)
- gzip tömörítés a kisebb kódért
- rövid webcímek
- kategóriák létrehozása szavazáson belül saját, egyedi szabályokkal (külön számolja saját opció %-os értékeit, külön min-max jelölések)
- hatékonyabb elrendezés: leírás mindig látható, több taralom fér ki, szolíd figyelmeztetések
- animációk, hatékonyabb méretezőscript
- hatékonyabb beazonosítás (gyk.: szavazott-e már?), személyes adatok titkosítása, hetenkénti végleges megsemmisítése, az admin szavazólista és nyomkövetés (ami eddig is névtelen volt) funckiók elvetése/megszüntetése -
Tetszik az új design? - Tetszik!
Kategorizáljuk a kérdéseket? - Ha akarjátok
Publikus szavazás a bekerülő kérdésről? - Nekem8 -
disájn semleges, a kategorizálás jó ötlet, a publikus szavazás nem. -
Gyorsabb, csak megvárja míg az SG betölt. :) -
design nem tetszik és ahogy megfigyeltem lassabb is
ne kategorizáljunk
bekerülő kérdéseket se kell megszavaztatni amiatt a pár ember miatt, akik benyögik, hogy hülye kérdés -
Javítva, másik topikban nem jeletkezett. :D -
"pre-alpha" :DD -
nem enged szavazni, miután rányomok az elküldre, kiírja, hogy nincs ilyen szavazás, majd átirányít egy nem létező topikba -
ba32107 #59638 Epic bug: szavazás után azt írja az SG, hogy nincs ilyen téma :D -
pú -
"kurva jót" akartam írni, de így azért cizelláltabb.. :) -
miért érzem úgy hogy magadat dicséred ("kutya jól...") 

-
Új logó? Kutya jól néz ki!!!!! -
csak azért is... :D -

:) -
Holnapra -
üres szavazás -
Addig se unatkozzunk!
Szavazzunk arról hogy mikorra lesz kész. Üres szavazás NINCS!
Sztem:
1-2 napon belül. (azaz szombatra) -
Neparapéter. :) -
Nem az a baj, hogy elromlott, hanem az, hogy még nem jelezték azt se, hogy kb. mikorra csináljak meg. -
Hátttez elpuszlott :D