127612
-
Néha két teljesen más személyiség pont összeillik. Sztem amúgy a csutkóra hasonló érdeklődésű/gondolkodású stb. emberek vhogy ütik is egymást. Ha meg a helyzet így áll, ahogy gondolod, akkor ezt nem szabad csak úgy feladni! -
Osztály-, illetve iskolatársam volt. Konkrétan óvodás korunk óta ismerjük egymást, és 2 és fél éve vagyunk együtt 
Ja és 16 évesek vagyunk mindketten
-
nem úgy kerülni, mindenki rengeteg lánnyal/fiúval érintkezik, ezek többségével csak szexuális vonzalom alakul ki, komoly érzelmi nem nagyon. őket értelemszerűen egy egészséges férfi sem kerüli, amiből érzi hogy komoly lehet, azt néha igen :) -
Kerülgetni?
Nem azt mondtam hogy nem csajozok. :) -
az ismerösömet ismerte netröl meg még korábban személyesen is, és oda jött hozzánk és aztán még nem tudtam ö lesz az az igazi
-
vonaton -
Mosmá nem is irigyellek hogy apád pilóta :| -
Osztály-, illetve iskolatársam volt.
Igaz,szakítottunk 2hónapja a barátai és a sport "nyomására"...De,nekem az érzelmeim iránta azóta keveset változtak és úgy hallottam,hogy ő is ugyanúgy szeret még.
Bár,amikor valaki megkérdezi,hogy mondjak valami olyasmit ami közös bennünk,akkor nem jut az eszembe semmi:/ -
de! :D -
Fbn Lx #62418 neeee.... ne próbálj meg érvelni :D -
dieselG #62417 Még nem találkoztam az igazival. -
Fbn Lx #62416 Már hónapokkal ezelőtt is azt mondtad egy témában, hogy nekem régen ez volt a véleményem. Lehet, hogy valamikor 2 éve írtam valami hasonlót, de azóta minden témánál azt hallom tőled, hogy nekem mi volt a véleményem :D
Az utolsó mondatodra: a sajátomnak nem engedném meg, más meg csináljon amit akar. Mi ebben az ellentmondás? -
amobakbol -
hát ez nc.
ha már így erőlteted ezt a hülyeséget, akkor mond el, hogy régen, mikor az általad felsorolt előfeltételek jó része nem létezett, hogy szaporodott az ember? sőt, ma is, az általad leírt feltételek nem a fogantatáshoz kellenek, csak ahhoz, hogy két ember, aki képes a gyereknemzésre, egyáltalán eljusson eddig a pontig. Ehhez kell az étel, a levegő, és egyéb más. De magához a fogantatáshoz nem. Amint megfogant a gyerek, onnantól már neki is kellenek ezek az élethez. DE ahhoz, hogy egy gyerek megfoganjon, bizony csak két darab ember kell. Az senkit sem érdekel, hogy a két ember életéhez mi kellett. A végén eljutunk Ádám és Éváig, és felmerül a kérdés, hogy lettek ők... -
csak ez nem olyan dolog, hogy akkor most azt mondom, nem leszek szerelmes, és akkor aztán nem :D ennek az alapja nem fejben dől el, de azok, akik ilyenkor is a földön tudnak járni, azok ezt el tudják nyomni magukban, sőt sokszor be sem ismerik saját maguknak. ez egyszerűbb megoldás, és véd a csalódás ellen. Meg persze tenni is lehet ellene, azt mindenki érezte, mikor valakivel először találkozik, és van egy furcsa "hú" érzés. Ha ezek után még van pár tali és egyéb kapcsolat, akkor kialakulhat pl szerelem. De ha ezeket elkerülöd, akkor nem lesz semmi. De nem érdemes mindig kerülgetni... -
balhé által :) -
sehogy -
Bad luck. -
Reálisan vagy irreálisan, objektíven vagy szubjektíven, nem voltam még szerelmes. Ez van.
Régebben sokat csesztettek ezzel, de mivel engem egyáltalán nem zavar, nem is foglalkoztam vele túl sokat. Úgy látom olyan ez mint a narkó. Aki egyszer már érezte, újra érezni akarja, mindegy milyen áron. Nem biztos hogy a legjobb megoldás. -
F1re #62408 lehet nem olvastam el értelmesen de a jelenlegi csajommat vettem példának
Szórakozóhelyen (söröző, kocsma, disco, stb..)
igazit sose találtam meg de nem is kerestem -
Unreal1942 #62407 Sok helyen ismerkedtem már meg az igazival. Aztán kiderült, hogy mégsem az
-
net -
aterzem... :) hajlamos az ember azt hinni egy kapcsolat fenykoraban, hogy megtalalta az igazit, de idovel elkezd tisztan latni es rajon, hogy megse. -
Közös ismerősünkön keresztül.
Azhittem megölöm a csajt,haver odahozta elkezdett flegmázik meg tette az agyát..De aztán a nyáron kb minden vasárnap kijött hozzánk (Haverral józanodtunk általában)beszélgettünk,aztán... -
Na ez egy jó kérdés. Én legutoljára kb 2 évig szenvedtem egy nővel akiről azt hittem, hogy ő az igazi. Aztán lassan sok-sok apró vagy nagyobb bántás és nem törődömség után jöttem rá, hogy tévedtem. Így utólag vissza gondolva azt is bánom, hogy egyáltalában 2 évig próbálkoztam. Sajnos ilyen téren nehezen hozok döntést:( -
Még nem találkoztam az igazival.
-
Rundstedt17 #62401 "De amúgy igen az egész biológia igényről szól és nem többről.Reálisan értékelve szerintem nagyon kevesek voltak szerelmesek."
#62386...
De azért nagyon okos vagy.... -
Ja és ezért is rühellem, mikor kis tizenévesek "naon cejjí" meg "mindörökkön örökké" stb. feliratokkal díszitik mondjuk az iwiw profiljukat, meg kis szívecskékkel... Na ettől tudnék a falra menni... -
saját magát minősíti. ne is foglalkozz vele. -
Hát végül is ő is megtermékenyítheti a párodat, ha arra gondolsz. -
Most mit röhögsz ezen? Az nem szerelem, h "de megdugnám ezt a csajt"... Sztem nagyon sokan csak többedik kapcsolatuk után jönnek rá, h mi is az igazán. -
-
ba32107 #62395 bocs
-
ba32107 #62394
-
na haladjunk tovább :)
nem szokásom mesélni róla, most is csak a felszínt kapargattam.
de nem szeretném hogy jöjjenek még kétszázan és ők is szomorkázzanak rajtam.
ti mások vagytok ;):)(L) -
:O edes istenem... :\ es milyen fiatalon... :( -
:( -
nem titok.
mondjuk nem szoktam senkinek mesélni róla, csak az igazán közeli (2fő) barátok tudják hogy mi is a helyzet
de röviden és tömören.
rosszul volt, fájt a gyomra folyamatosan, kivizsgálták ez volt nyáron, a májára gyanakodtak, megműtötték 3x, minden rendben lett aug.végére
majd október eleje fele megint rosszul érezte magát, nem tudott enni semmit, nem is evett semmit, mégis kihányta a semmit, és folyamatosan görcsölt a hasa.
a vége az lett hogy egy magánklinikán állapították meg hogy gyomorrákos, és már a 2. stádiumban van, onnan meg egy megoldás van.
kivágják az egész gyomrot, és egy az egybe kötik a nyelőcsövet a bélrendszerrel, így keveset sokszor kell enni egy nap stb.stb.stb.
kórházba befeküdt a klinikán, nagyon rosszul volt már, pár nappal a befekvése után is tovább romlott az állapota, kiderült hogy hiába műtik meg már több áttét is van a testében, mellé a szervezete egyre gyengébb lett, majd kómába esett, azóta 3x élesztették újra.
az orvos azt mondta hogy nemtudja miben hiszek, de reméli nagy csodákra képes mert innen már nincs visszaút. a szíve is egyre gyengül max még 2újraélesztést bírna ki körülbelül.
aztán vége. -
jah oks mar aszittem valami felreertes van.
am mi az a betegseg, ha nem titok? -
csak kifejeztem ezzel a csalfa fejjel, hogy ez van, nem tudsz mit csinálni, van hogy rossz lapot osztottak onnan fentről :)