127612
-
"paraszt"
igy szeretnek
"fater is rendelkezik pc-vel, mégis tv-zik, ő sem kocka..."
nem tv-zek, mert teli van szarral es cak idegesit. letoltom ami kell.
"szal gyakorlatilag pcvel melózól és otthon is a gép elött űlsz merthát mit csinálj (amit megértek mert sokan vannak így, jobb mint tv-t nézni...) de nem tartod magad kockának :)"
nem poenbol ulok meloba, ebbol elek es ez a szakmam. amikor tehetem nem ulok elotte, de otthon eleg fos kussba ulni a szobaba es nezni a falat.
nem tartom magam kockanak, mert, ha este valaki felhiv vagy napkozbe, hogy menjek ki erre-arra, akkor nem mondom, hogy "bocs nem, mert most valtok szintet meg warom lesz. majd skypeon beszelunk." es a jatekok se kotnek le meg nem is jatszottam mar lassan egy eve. Te viszont gecynagy kocka vagy -.- letiltalak. csa. -
Rundstedt17 #62785 egyetértek.
Amúgy ezzel mindenki így van:nincs mit csinálni akkor gépezek de amúgy simán letudnék mondani róla,na ez a tévedés MERT NEM IGAZ:D -
de most miért kell híresztelned?
-
azért vicces ezt a te 15 éveddel mondani :) -
Igaz,mert 1,2,3 :| sok hülye fiatal -
te meg kussoljál :D -
most így visszagondolva: nem érte meg :| -
"sehogy se jó"
paraszt
"ha ez mar kockasag, akkor mindenki aki pc-vel rendelkezik az mar kocka."
fater is rendelkezik pc-vel, mégis tv-zik, ő sem kocka...
szal gyakorlatilag pcvel melózól és otthon is a gép elött űlsz merthát mit csinálj (amit megértek mert sokan vannak így, jobb mint tv-t nézni...) de nem tartod magad kockának :) -
Unreal1942 #62778 Igen mert...1,2,3 -
Igaz, mert ...#
Érdelődéshiányos, nem találnak jobb elfoglaltságot a gép mellett.
Befelé forduló, a modern technológia miatt elszokik a közösségtől. -
:D
nem lenne szivem :ASD bevallalta a h1n1-et is. de csak azert, hogy fogdosson :o -
Szerintem most már üsd ki a *ecibe kulát. :D -
tv hianyaban meg baratno hianyaban + tel miatt leulok filmezni, forumozni. meg neha vmi gyoker irja, hogy "semmi se jo" es ot hallagtom.
ha ez mar kockasag, akkor mindenki aki pc-vel rendelkezik az mar kocka.
amikor embernek valo idojaras van, akkor meg mindenki rinyal, hogy el vagyok tunve es sose vagyok gepnel... -
az meg a másik :DD -
biztos tuzeltel. meg rajtam kivul mindenki... :d
am mar nem probal megdugni emberi labat. -
mer micsinálsz a szabadidőd legnagyobb részében? főleg hétköznap, amikor meló után hazaérsz? -
Mert még a kutyád is engem akart megdugni. Embert nem látott még. 
-
miert? -
"Par eve en is kocka voltam es beszorultam a gep ele, de mar orulok, ha nem latok gepet..."
ezzel sztem sokan vannak így, de attól még kocka vagy :) -
Ez mily hízelgő. :D -
Igaz, mert...mindharom.
Bar sokan kinovik, megunjak az ejjel-nappali szamitogepezest vagy belep valaki az eletukbe akivel szivesebben vannak, de rengeteg dolog csinalhat "kockabol gombot".
Aki meg a technologia miatt elszokik a kozossegtol azzal valoszinu, hogy mas baj is van...
Par eve en is kocka voltam es beszorultam a gep ele, de mar orulok, ha nem latok gepet...
-
Ez az egyik legnagyobb sértésnek veszem. És itt most nincs vigyor utána. -
clio vagy
Ugyanaz az értelmetlen, kákán is csomót kereső típus vagy mint ő. Egy hatodikosnak is egyértelmű mire utal a kérdés, főként annak fényében, hogy mik a válasz lehetőségek. Erre te értelmetlen mellékvágányokat boncolgatsz ezzel is szinte kényszeresen bizonygatva, hogy te különb vagy mert máshogy értelmezed a kérdést. -
A modern technológia és elfordul a közösségtől azért érdekes, mert ma csak sokezerszer több emberrel teremthetsz kapcsolatot, mint 100-200 éve.
Akkor nagyjából azzal beszélhettél, aki pár km körzeten belül élt és passz. Me felmész a netre és olyan közösség tagja lehet, amit nem szégyelsz. Miért kell egy közösségnek fizikálisan is együtt lennie? Ahhoz, hogy focizz, persze ez kell. Ahhoz, hogy pl. sakkoz, vagy bármi más szellemi erőfeszítést vagy kreatívat tegyél nem kell. -
Nem vagyok.
Én a gépiesedés alatt pl. azt értem, hogy minden nap ugyanazt csinálod, minden nap egyforma.
Úgy is értelmezhető, ahogy te írod.
Mellesleg ez miért baj? Ez olyan, mintha az analbaték sirnákoztak volna, hogy írásbeliségben "züllik" a világ. Helyen kell kezelni a dolgokat.
1. Most akkor egyáltalán munkáról van szó, vagy szórakozásról?
2. Miért is baj (?) ez?
Érdekes, hogy az olvasást nem nagyon tartja károsnak senki, pedig rengeteg szenny szerző és könyv van...
A számítógép és a net egy eszköz, ekként kell kezelni. A net nélkül elég nehéz lenne napi szinten beszélni olcsón és hatékonyan egy új-zélandival, egy japánnal és egy angollal, stb.
A szórakozási formák is egyre fejlődtek. Ha régen sokat lovagoltál, akkor leeshettél a lóról és megsérühettél.
A középkorban kötelező volt az angoloknál íjászkodni, afféle nemzetei "hobbi volt". Eredmény? --> Itt olvasható.
Ismét csak arró van szó, hogy ha nem viszi túlzásba az ember és nemm függő, akkor ez miért baj? Régen könyvet olvastak. Ma számítógép képernyőn teszed ugyanezt. Régen billiárdoztál, tekéztél, stb. Ma a gép előtt is kikapcsolódhatsz - és nem feltétlen szólóban! - de a "régi" opciók is állnak.
Akkor mi a baj? Szerintem semmi. -
Igaz, mert ...
Lusta, mindent megkapnak kevés erőbefektetéssel.
Befelé forduló, a modern technológia miatt elszokik a közösségtől. -
sztem hülye kérdés. a korhoz képest nem. ennyi erővel az angol polgári forradalom is "elgépiesedést" hozott... -
Azt, hogy nem a műanyag dömpert tolja a homokban, hanem psp-zik, nem biciklizik; szánkózik, etc, hanem a számítógépen játszik.
Ne légy clio.
-
Mit értünk elgépiesedés alatt?
-
Igaz mert... mind a 3. -
Na bumm, én meg kettőre járok -.- -
Fbn Lx #62755 a magyar tengerészgyalogos terroristaelhárító különleges osztag -
engemse én szerencsére csak nehezen oldodom de ha van bennem izé alkohol akkor le is vetközök ha kell xd -
Terem őr. Ő váltja Tabánit -
betörés?:D -
Ez milyen meló, ahova 10-re kell menni?
-
Túl sokat gépezem / hajnalig virrasztok.
de csak azé me 10re járok dolgozni (papíron :D) -
xxxpaulxxx #62749 sok gép
sok okoskodás
de ami a legrosszabb az a lustaság:S -
Rundstedt17 #62748 3 legtöbb szavazatot kapott XD
Lusta és motiválatlan vagyok.
Nehezen oldódom, visszahúzódó vagyok.
nem lep meg
....
-
Feledékeny vagyok, fontos dolgok is kimennek a fejemből.
Rossz időérzék, sosem vagyok ott időben, amikor kellene.
Lusta és motiválatlan vagyok.