127612
-
Akit nem érdekel, az nem akarja, hogy írj ide. Aki leszarja, azt nem érdekli, hogy írsz-e ide, vagy nem, neki tökmindegy. -
clio1616v #62986 és miért jó az neki ha leszarja nem pusztán csak egyáltalán nem érdeki? -
Az ara gondol, hogy leszarja, hogy írsz-e vagy nem. -
clio1616v #62984 na... az 58 eddigi látogatóból 23-an meg szeretnének ismerni, őket gondolom érdekli a véleményem is mivel itt csak az és a reakcióim alapján ismerhetnek meg...
aki a Leszaromra szavazott az a kérdést szarja le? vagy kicsit dühösen, de a második "...nem érdekel" a véleménye állásponton van? -
akkor nemszóltam :) -
-
Igen, mindenkinek adok a véleményére.
Már csak azért is mert mind annyira szar, hogy én jókat röhögök rajta(: -
én sem szoktam mindig elolvasni, hogy ki mit ír, csak szavazok -
ba32107 #62979 Kivételes eset volt, és megkérdeztük előtte az illetőt. -
Érdekes az utolsó opció vezetés. Ezek szerint akik szavaznak, nem is olvassák a fórumot? -
Látom bekerült. :) Nos engem abszolút nem érdekel, h mit gondol bármiről is. -
leszarom
a kérdés meg eléggé személyeskedő, az ilyeneket hanyagolhatnátok -
átscrollozom :) -
nem etetem a trollt -
extramagascsaj #62973 Leszarom.... -
Ki a tököm az a clio1616v? -
Ki a tököm az a clio1616v?
-
Nem érdekel mert csak okoskodik -
Rundstedt17 #62969 nem. -
üres szavazat. nem érdekel mit mond ha nem nekem címezi, bár én nem szoktam kikérni a véleményét, mert annyira nem ismerem. ha majd kikérem akkor érdekelni fog. -
Nem érdekel, hogy mit gondol bármiről is.
Csak szimplán annyi kellene, hogy néha a kérdésekre is válaszol. -
Egyáltalán nem érdekel a trollkodása. -
Igen adok mindenki véleményére. -
DIESEL DOG #62962 Sok a kókler, de kutatva lehet találni tényleg hozzáértőt...
Szerintem csak jól kiegészítik egymást...
-
clio1616v #62961 engem nem zavar semmi a topikban, akit zavarnak a hozzászólásaim nem olvassa el én nem reagál rájuk...
akinek meg jólesik reagálni az írásaimra az ne hisztizzen, mert a kis lelke esetleg utána nem elégedett és viselje a következményeket... -
Ne, de folyamatos trollkodás esetén repülhet a büntipont... -
Ne vegyétek ki a kérdést! Megér egy napot! :) -
ba32107 #62958 Az van hogy nem veszed észre (vagy nem érdekel) hogy zavarod a topiklakókat. Ennyi, pont. A kérdést csak poénból tettem be, Fbn vedd ki ha gondolod. -
clio1616v #62957 te komolyan azt gondolod, hogy engem megkérsz és én elmegyek a fórumról?
-de buta vagy...
nagyon el vagy tévedve... ez nem így működik... az hogy te fontosnak tartod magad és vannak olyan pajtásaid, akik szótfogadnak neked engem a felismerhetetlenésig nem érdekel, pláne hogy te mit szeretnél vagy mit vársz el tőlem :)
az hogy te elolvasgatod a hozzászólásaimat egy topikban, az nem jogosít fel hogy fel legyél háborodva és itt hisztizz, hogy ez neked nem tetszik...
ugyan már -
clio1616v #62956 egyetérek veled, csak egy dologban nem... én nem várom hogy ellentmondjanak, de aki beszól leszól megszól, annak elmagyarázom hogy miért gondolom én másképpen... senkinek nem kötelező véleményezni a véleményemet, el meg végképp nem várom -
clio1616v #62955 hihetlenül csodálatos
ahogy tartja a pici piros vonalait és az a keresztezdés te... gratulálok jó hogy megosztottad velünk ezt a csodálatos élményt -
Ezzel akkor nem lenne gond, ha amit mondana, tényleg megállná a helyét, de az esetek többségében ez nincs így, vagy csak evidenciákat bújtat magasröptűnek beállított körmondatokba. -
ne foglalkozzatok már vele, vmi nyomi aki a neten teszi az okost... -
Elmondom én hogy látom a dolgot.
Már jó ideje képtelen vagy egyenes választ adni a napi kérdésekre. Sok esetben a válaszod nem is a kérdésre/kérdésekre vonatkozik. És ezzel nem is lenne baj. Szíved joga.
De te alig várod hogy valaki ellent mondjon neked, vagy csak véleményezzen, akkor máris lehet okosítani, kioktatni. És nincs is jobb annál, mint olyan dolgokon vitatkozni, hogy a fekete fehér-e vagy fekete. Ha a vitának már köze sincs a napi témához, vagy teljességgel értelmetlen, az a legjobb. Véletlenül nem ez a "trollok" célja? Ezért mondtam hogy a ctl-c, ctr-v sok problémát megoldana.
Igaz hogy a fórumokon elmondhatjuk a véleményünket, de itt is vannak szabályok. Nem úgy megy, hogy akinek nem tetszik az húzzon el. Mondjuk ez másokra is igaz.
Ha valakit általános ellenszenv övez, annak sokszor oka van. És nem biztos hogy csak azért mert nem látják a fától az erdőt.
Ezzel részemről lezárva a clio téma. -
Jaj már megint ez a sutyerák a téma. Kicsit néha sajnálom. :) Na, már el is múlt. :) -
De Clio szerintem Te pontosan tudod, hogy mivel huzod ki a gyufat es csak azert is csinalod. Olyan kerdeseket teszel fel es magyarazatokat teszel olyan formaban amirol Te is tudod, hogy vagy hulyeseg vagy csak provokal masokat. Pl. sok olyan kerdes van ahol 100%-ig biztos vagyok benne, hogy erted a kerdest csak direkt kihozod belole az esetleges hibat. Persze vannak olyan kerdesek ami nem perfektul van felteve, de 98%-osan. Te abbol a ket szazalekbol generalod ezt. Persze van velemenyed van jogod es azt is tudod mirol beszelek. Es azt is ertem, hogy a Te szavadnak kell lennie az utolsonak, de, ha mas sem csinal problemat ezekbol az esetleges hulyen feltett vagy valakinek ketertelmu kerdesekbol, akkor Te miert? Ha kihagynad ezeket max. beirnad, hogy hat "ez ketertelmu, de amugy a valaszom xy. Sziasztok!" akkor most se tartanank itt. De most is feleslegesen magyarazok ugy erzem, mert Te ezt egy picit vagy nagyon elvezed is. -
mások véleményét elolvasom mert érdekes.
az unalmas dolgok viszont nem érdekesek
az pedig piszok unalmas hogy (majdnem) minden nap bejössz, és leírod hogy "ennek a kérdésnek ezért nincs értelme"
"ennek meg amazért nincs értelme"
"ennek meg ezért nem is lesz soha"
ha " kiszavazunk " tényleg elmész? :) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jaaa akkor a qvaanyját