127612
-
Cat 02 #63748 Net + 1 hetente 1x Hídlap
Csak az a baj vele, hogy nagyon erősen jobbra húz, emiatt néha undorral olvasom a sok propagandat :S -
Mindegy. De újságot akkor, ha ingyen adják. :D -
Nem húzok egyik irányba sem, a két lehetőség kb. azonos arányban kiegészítik egymást. -
Internet.
Nyomtatott újságból csak azt, amit néha osztanak az egyetemnél. :D -
zseniális :DDDDddd -
net -
Nem húzok egyik irányba sem, a két lehetőség kb. azonos arányban kiegészítik egymást.
(egyébként imádom a frissen nyomtatott újság illatát.) -
clio1616v #63740 jóétvágyat kedves véresdémon ^^ -
Érdekes, azért én legalább 70%-ot vártam volna internet előtérbe kerüléséhez. De még várjuk ki a végét, bár sokat már nem vszínű h változik az eredmény. -
Az internet került nálam előrtérbe -
csak is úgy:D -
Nem húzok egyik irányba sem, a két lehetőség kb. azonos arányban kiegészítik egymást.
Habár inkább azt mondanám 55-45% a zinternet javára.
-
Ó, a szerelem... 
-
-
ez lenne az első sorom amúgy meg mivan?
ez lenne a második sorom amúgy még mindig mivan?
ez lenne a harmadik sorom, amúgy megyek ebédelek egy finomat
clio1616v téged utállak a legjobban sg-n hogy forgatnának vérző sebbel ecetbe -
metrót szoktam olvasni, amugy inkább internet -
csak internet -
clio1616v #63730 nem érdekelnek a sajtóanyagok... hazudnak... próbálják az igazságot kiszínezve tálalni, hogy az szerintük érdekesebb legyen...
interneten 3 sornál hosszabb írást eleve el se olvasok -
internet
újságban max a képregényt szoktam elolvasni
-
DIESEL DOG #63728 Az internet került nálam előrtérbe... -
internet -
Az internet került nálam előrtérbe.
-
az internet került nálam előtérbe.
origo,index,sg főoldal -
"Nem húzok egyik irányba sem, a két lehetőség kb. azonos arányban kiegészítik egymást." -
Hát egyedül a megyei napilap (Kisalföld), ami jár nekünk. Azt szinte minden nap átfutom azért, de legnagyobb részt a neten tájékozódok, nagyon előtérbe került nálam. -
Az internet került nálam előrtérbe.
-
Több net, de nyomtatott sajtó is van, de sokkal kisebb százalékban. De ott sem híreket olvasok. -
a mindennapi híreket (már amik érdekelnek) az interneten olvasom
de vannak magazinok amiket minden hónapban megveszek.
és jobban is szeretem őket, kézbe venni, elolvasni, nézegetni a képeket :) -
ez nem vicc,hanem szánalom -
Attól függ, hogy mi kerül a kezem közé (: net vagy újság :) -
Azért ez szerintem nem annyira vicces :/ -
A neten, újságnak csak a föcímoldalát nézem meg néha reggelinél.. -
Nem húzok egyik irányba sem, a két lehetőség kb. azonos arányban kiegészítik egymást. -
Hagyományos, nyomtatott napilapokat, magazinokat olvasok szívesebben.
Inkább úgy fele-fele. -
Hagyományos, nyomtatott napilapokat, magazinokat olvasok szívesebben.
Blikket elolvasom mindennap,hogy lássam mit kapott fel a média megint -.-
"Britny spears meztelen képei",Vörös Démon(klaudia) elutazott Maldiv-szigetekre"...."Michael Jacksont már megint eltemetik"-már vagy 7szer temették el és ölték meg :ASD_SA:DAS -
Dean Winchester #63711 Nem húzok egyik irányba sem, a két lehetőség kb. azonos arányban kiegészítik egymást.
a napi újság alap...
aztán mellé jön a net :D -
de Balatont remélem hosszában úszod át :) -
5 km fölött ha kocogni kell, ahova én járok ki futni az a kör 6,5 km és azt minden megerőltetés nélkül teljesíteni szoktam. Amikor először álltam neki, hogy futok akkor 50 métert bírtam ez volt több mint 2 éve.
sprintbe olyan 200 métert biztos tudok, de azon a szakaszon legalább nem előz meg senki
Ja és idén tervezem, hogy lefutok egy maraton, meg ha belefér Balaton átúszás is lesz.
-
gabesz012 #63707 Nem tudom, nem is akarom tudni, utálok futni. :) Viszont sétálni megállás nélkül 5 km körül, vagy afölött (nem vízszintes talajon, hanem hegyre fel; a pulzus szám egy jó kaptató után sztem simán megközelíti a futásét). Bár jut eszembe, nyáron egyszer pont a hegyen kapott el majdnem egy felhőszakadás, akkor simán futottam vagy 3 km-t (de megúsztam, el tudtam futni az eső elől). :D