127612
  • OrioN the S
    Amugy filoztatok mar azon, hogy az elet csak egy probatetel, hogy ki mennyire boldogul es ki mennyire erdemli meg a kovetkezot? Amolyan "casting". Es aki allja a sarat, nyomort az gazdagon, boldogan el. Aki meg a "castingon" gazdagon, talcan kinalva a boldogsagot nem ert el semmit eberileg es egy suttyo volt az majd nyomorusagot kap.

En hiszek a lelekvandorlasban. A lelek nem veszik el csak a testednek jar le az ideje, mint a gyerekkori biciklidnek. Csak en vagyok ilyen gyoker? :D Nincs menyorszag se pokol... a bibliat meg walt disney is irhatta volna, mert kamu az egesz. En szemely szerint a buddhizmus fele hajlok.
  • Rundstedt17
    mióta vagy hivő?
  • OrioN the S
    A halal csak a kezdet
  • Rundstedt17
    csak annyi hogy a szeretnél és a lehetőségek között óriási a különbség átlagos cukorbeteg átlag élettartalma legalább 15 évvel kevesebb
  • clio1616v
    de... mi köze van a cukorbetegségemnek ahhoz, hogy milyen hosszú életet szeretnék?
  • Rundstedt17
    nem azt írtad hogy cukros vagy?
  • clio1616v
    örökké
  • chhaya #64226
    Második.
    Nem túl sokáig.
  • Rundstedt17
    de mindenképpen lelki harc hogy amikor 40 év után a szervezeted leépiti saját magát.....
    A nőknél meg még hamarabb indul és gyorsabb is a folyamat.
  • tigeroo
    jaja...

van olyan ismerősöm aki 40éves elmúlt, most elkezdett vadászni járni (hétvégente 30-40kmet gyalogol), testépít, angolt tanul...

szóval ez csak rajtunk múlik
  • Lacee86
    De a fiatalság nem olyan, mint a szüzesség, h egyik pillanatról a másikra veszted el! :) A fiatalság relatív dolog, kihez képest fiatal valaki, illetve hogy a korához képest fiatal-e valaki. Én ha 50 évesen úgy fogok kinézni, gondolkodni, viselkedni stb., mint egy 35-40 éves, összeteszem a 2 kezem és hálát adok az égnek. Jelenleg meg a 23 évemmel nyilván nem szeretnék 35-40-nek kinézni... Van egy ilyen kissé szentimentális mondás, h az ember addig fiatal, míg a lelke az. Sztem van benne igazság... (Fásult 30 éves, erőtől kicsattanó 70 éves. Mindenki találkozott már ilyen emberekkel sztem.)
  • Rundstedt17
    persze persze persze :D
  • MR ME
    énmár most úgy élek h ezt már minek :D
  • MR ME
    látom emos vagy, sry h a lelkedbe gázoltam
    am meg nem beszélt senki öngyilkosságról meg érvagdosásról, max vagdosásról...
  • kovacsgellert
    Addig, amíg egészséges és önellátó vagyok.

• Fbn Lx
    100 évesen egész nap az alpokban fogok tájcsizni, és a falu úgy fog ismerni, mint a bölcs nagymestert
  • Fbn Lx
    Addig, amíg egészséges és önellátó vagyok, tehát olyan 685 éves koromig
  • tenkenorman
    Dédnagymamám anyu szerint 20évet fiatalodott amikor holtan találták az ágyában. ki voltak simulva a ráncai és pirospozsgás volt
  • tenkenorman
    Lehetőleg sokáig. Nem dohányzom, mi termesztjük a zöldség 80%-át. De gyakran eszek házi húst is. Igyekszem egészségesen élni és ha egyszer meghalok normális körülmények között szeretnék otthon, természetes halállal. Elalaludni és kész.
  • Rundstedt17
    mondjuk megértem a legjobb a fiatalság,szar érzés elveszteni.
  • angelslie
    Ennyi erövel mindenki aki öngyilkosságot próbál meg az emos, akárhogy is néz ki. Az emo egy stílus és nem jár vele az érvagdosás..
  • Lacee86
    És a maradék 50 évedet meg úgy éled le, h "a francba, ezt már minek?" ??
  • Zickler
  • angelslie
    A mostani helyzetben nekem mindegy. Késöbb talán jobb lesz majd minden akkor már nem lesz mindegy :)
  • tommygear
    akkor itt a vég
  • OrioN the S
    de :@
  • Barnabyka
    Na hiányzik a szavazó ablak. What?
  • zsutyesz
  • Scottt
  • Rundstedt17
    oké akkor megmondom neked hogy azt is szeretni fogod :D......
  • MR ME
    mondta vki h meg fogok halni?
    kérdés az volt meddig SZERETNÉL élni
    erre én azt írtam h olyan 30 nekem elég volt ebből...de meghalni nem fogok :D
  • Rundstedt17
    Egy közös van az emberekben egy kis fájdalomtól is mindent megtéve menekülnének.
    Te is félnél ha oda kerülne a sor,elárulom bolond leszel meghalni 8 év múlva is....
  • GhostRider1 #64200
  • MR ME
    mer azok pózerek, az igazi emós biztos vagdossa magát :D
  • Lacee86
    Emosok sem gondolják komolyan. Sztem a legtöbb emos kisfiú és kislány sírva fakadna, hacsak az ujjukat megszúrnák egy tűvel...
  • byzhouse

Nekem mindegy.
  • MR ME
    az biztos nem :D
  • tigeroo

látom sok a tajgetosz pozitív tag a fórumon :D
  • Pluskast
    Nekem 8
  • NEOreg3
    mindegy