127612
-
Tökmindegy, ami műsor érdekel, felveszem, és a reklámokat úgyis átpörgetem benne, amikor visszanézem. -

meccs alatt legalább nincs reklám :D -
Narusco #64671 Üres szavazás.
Leszaro ma reklámokat, a tv nézésem kimerül ott hogy meccs meg f1. -
azért esik jól mert szünet van és kimennél, vagy mert meg szeretnéd nézni a reklámokat? -
Nem érdekel, nem nézek tévét, nem érint.
Amúgy meg egy 2 - 2,5 órás filmnél azért igenis jólesik 1-2 reklám. -
xxxpaulxxx #64668 Jót ötlet, reggel bekapcsolnám a szart... mute... reklám végigpörget... és este már reklám nélkül nézhetném a Film +on a Bkategoriás fos horrorokat. -
dieselG #64667 leszarom, nem nézek tv-t...
Vrsdm: ugyanolyan rossz hatása van a tv-nek, ha valaki csupán háttérzajnak használja, nemcsak nézi. -
Tetszene a dolog, jöhet!
nem nézek tv-t otthon, amikor néha nem otthon vagyok nézek. A reklámszakma érdekel, valamennyire járatos vagyok benne, és jó érzés röhögni a szánalmas itthon leadott reklámokon meg stb, úgyhogy úgyis megnézem őket kiváncsiságból, és sokkal jobb is lenne ha tényleg nem a filmet szakítaná félbe. -
Tetszene a dolog, jöhet!
De amúgy leszarom,nem tv-zek. -
Fbn Lx #64664 majd ha fogok tv-t nézni akkor tudok nyilatkozni -
tetszene felőlem aztán jöhet
ugyanis hulla mindegy
a tévé mint háttérzaj megy, ami érdekel az letöltöm normális minőségben és megnézem :) -
DIESEL DOG #64662 Tetszene a dolog, jöhet!
A reklámok 98%-a amúgysem szokott érdekelni tehát egy ilyen dolog bevezetésének nagyon tudnék örülni. Kicsit idegesítő hogy pl az RTL Klubon vagy a TV2-őn elkezdődik pl. egy szombat vagy vasárnap esti film, és már kezdés után 15 perccel szinte azonnal reklám van... -
F1re #64661 üres szavazás
túl hosszú nem olvasom el... -
Csatornára korlátozva, de nem muszáj lepörgetni az egészet, ha előre tudod, hogy este lesz egy jó film, akkor előtte fél órával kb. 10 perc reklámot megnézel, aztán a filmet nem szakítják félbe. Ja és nyilván hülyebiztosra csinálnák a rendszert. Illetve aki igénybe venné a szolgáltatást annak kevesebb reklámot is kell néznie, mivel azok biztosan célba jutnak.
Többiek: lentebb írtam már milyen elképzelések vannak a csalások megelőzésére. Vonakoztassatok el a jelenlegi lehetőségektől, csak magát a koncepciót értékeljétek, mire oda eljutnánk hogy bevezessék biztos találnak hatékonyabb megoldást is. -
Üres szavazat.
Nem nézek TV-t,csak akkor amikor BBC2-n új Top Gear rész megy vagy Eurosport-on WTCC. -
Üres szavazás, nem nézek tv-t. -
Jó ötlet -
zotja #64656 nem nézek szennyt,köszi -
Dean Winchester #64655 tetszene!
hiszen ha lenne 2 óra reklám akkor reggel benyomom a tv-t és mire elöjövök a meloból akkor kedvemre nézhetem a müsorokat ,hizen egész délelőtt ugyis lemenne az összes reklám!
egy kérdés.: ha egybe nézem mega raklámot akkor az csak adott csatornához müködne? tehát beállítom reggel a tv-t végmegy a reklám teszem fel a tv2őn akkor délutan csak a tv2 müsorait tudnám nézni reklám nélkül vagypedig az összes csatornát?
-
HUmanHunter #64654 üres. nem nézek tv t -
leszarom, mert nem nézek tv-t
elsősorban a kurva reklámok miatt -
és azért fizetnének egy rakás pénzt a reklámozók, hogy mindenki átpörgesse a reklámjukat. nem sok értelme van a kérdésnek :| -
Én szeretem a reklámokat, de ez az ötletet nem tetszik. -
1.- ritkán tévézek, jó megoldás lenne bár elég baromság, és senki sem nézné meg, max. az áramszolgáltatók járnának jól.
2.- fizetünk a televízióért, (mármint a szolgáltatásért) nem tudom mi jogon b@sszák tele ennyi reklámmal. -
Jimmyke #64649 Nem nézek TV-t. -
Üres szavazatok: nem nézek tv-t így leszarom. -
Leszarom. Nem nézek TV-t. -.- -
persze, hogy jobb lenne mosópor reklámok nélkül, de ebben a formában ez így nem kivitelezhető. -
Üres szavazat.
A TV csatornák mindent megtesznek azért, hogy ne nézzem a műsoraikat. Jelenleg már a nézhetetlen alatt van a minőség. Egy háromnegyed órás műsorban három tízperces reklámblokk, egy másfél órás filmben akár négy 10+ perces is.
A számomra vicces, érdekes, jópofa reklámok soha! nem kerülnek adásba, maximum a youtube oldalán találkozom velük. A jelenlegi reklámok sótlanok, humortalanok, sokszor sértőek is, híján vannak mindenféle kreativitásnak, és sokszor nyíltan hülyének nézik a készítők a nézőket.
Ezeket az ostoba, agymosó reklámokat nem fogják kötelező érvénnyel megnézetni velem.
Fizetem a kábel TV díjat, mellette kapom a reklámokat dögivel... hol van ebben nekem az üzlet? Sokkal szívesebben fizetnék elő külön csatornákra (lenne vagy öt) reklámblokkok nélkül, semmint csomagokra, főleg hogy a benne lévő csatornák tizede sem érdekel. Persze a szolgáltatóknak ez nem lenne üzlet.
Addig pedig áthelyezem a hangsúlyt az online nézhető filmekre/sorozatokra, a legális letöltő oldalakra, az olcsó DVD-kre, és a warez-oldalakra. -
Apple szabadalmaztatta, részletek nem ismertek. Nyilván ha nem akarod megnézni előre, akkor nem kell. Ha meg akarod, akkor viszont köteles vagy. Emlékeim szerint ritkán feltenne egy-egy reklámmal kapcsolatos kérdést amire válaszolnod kell és úgy "hitelesíted" magad. -
Tetszene a dolog, jöhet! -
Olyan mindegy! Nem nezek tevet :P -
Erre én is kíváncsi lennék, hogy a kérdés feltevője, hogyan is gondolta ezt. -
NO NO NO -
Amennyit én TV-zek, igazából mindegy.
De nem egészen világos ez: kötelező végigvárni, nem kapcsolhatok el.
A szobából azért kimehetek, vagy ott lesz egy reklám-ügynök, aki tarkón lő, ha meg merem tenni? -
jöhet -
Nem nézek tv-t, de azok a k**** reklámok mindig idegesítettek, jó lenne az interaktív kezdeményezés, mert azt biztos könnyebb kijátszani. A mostani helyzetben nem igazán lehet tenni semmit. -
Nincs tvm,de ha vhogy ki lehetne kerulni a reklamokat az feltetlenul jo. -
Maga az ötlet nem rossz, de a megvalósulásának esélye konvergál a 0-hoz. -
Üres szavazás!
Leszarom, nem nézek tv-t, illetve amikor nézem, kimegyek enni, inni, wc-re, zuhanyozni, elkapcsolok etc... Általában célzottan nézek meg egy-egy műsort, így nem érdekel a reklámok mikéntje.