127612
  • LoDMaSt
    Tökmindegy, ami műsor érdekel, felveszem, és a reklámokat úgyis átpörgetem benne, amikor visszanézem.
  • Timbo

meccs alatt legalább nincs reklám :D
  • Narusco
    Üres szavazás.

Leszaro ma reklámokat, a tv nézésem kimerül ott hogy meccs meg f1.
  • Kicsikiraly
    azért esik jól mert szünet van és kimennél, vagy mert meg szeretnéd nézni a reklámokat?
  • chhaya #64669
    Nem érdekel, nem nézek tévét, nem érint.
    Amúgy meg egy 2 - 2,5 órás filmnél azért igenis jólesik 1-2 reklám.
  • xxxpaulxxx
    Jót ötlet, reggel bekapcsolnám a szart... mute... reklám végigpörget... és este már reklám nélkül nézhetném a Film +on a Bkategoriás fos horrorokat.
  • dieselG
    leszarom, nem nézek tv-t...

Vrsdm: ugyanolyan rossz hatása van a tv-nek, ha valaki csupán háttérzajnak használja, nemcsak nézi.
  • Kicsikiraly
    Tetszene a dolog, jöhet!

nem nézek tv-t otthon, amikor néha nem otthon vagyok nézek. A reklámszakma érdekel, valamennyire járatos vagyok benne, és jó érzés röhögni a szánalmas itthon leadott reklámokon meg stb, úgyhogy úgyis megnézem őket kiváncsiságból, és sokkal jobb is lenne ha tényleg nem a filmet szakítaná félbe.
  • Scottt
    Tetszene a dolog, jöhet!
    De amúgy leszarom,nem tv-zek.
  • Fbn Lx
    majd ha fogok tv-t nézni akkor tudok nyilatkozni
  • VRSDM
    tetszene felőlem aztán jöhet

ugyanis hulla mindegy
    a tévé mint háttérzaj megy, ami érdekel az letöltöm normális minőségben és megnézem :)
  • DIESEL DOG #64662
    Tetszene a dolog, jöhet!

A reklámok 98%-a amúgysem szokott érdekelni tehát egy ilyen dolog bevezetésének nagyon tudnék örülni. Kicsit idegesítő hogy pl az RTL Klubon vagy a TV2-őn elkezdődik pl. egy szombat vagy vasárnap esti film, és már kezdés után 15 perccel szinte azonnal reklám van...
  • F1re
    üres szavazás

túl hosszú nem olvasom el...
  • Ability
    Csatornára korlátozva, de nem muszáj lepörgetni az egészet, ha előre tudod, hogy este lesz egy jó film, akkor előtte fél órával kb. 10 perc reklámot megnézel, aztán a filmet nem szakítják félbe. Ja és nyilván hülyebiztosra csinálnák a rendszert. Illetve aki igénybe venné a szolgáltatást annak kevesebb reklámot is kell néznie, mivel azok biztosan célba jutnak.

Többiek: lentebb írtam már milyen elképzelések vannak a csalások megelőzésére. Vonakoztassatok el a jelenlegi lehetőségektől, csak magát a koncepciót értékeljétek, mire oda eljutnánk hogy bevezessék biztos találnak hatékonyabb megoldást is.
  • milk4
    Üres szavazat.

Nem nézek TV-t,csak akkor amikor BBC2-n új Top Gear rész megy vagy Eurosport-on WTCC.
  • [HUN]FaTaL
    Üres szavazás, nem nézek tv-t.
  • angelslie
    Jó ötlet
  • zotja
    nem nézek szennyt,köszi
  • Dean Winchester
    tetszene!
    hiszen ha lenne 2 óra reklám akkor reggel benyomom a tv-t és mire elöjövök a meloból akkor kedvemre nézhetem a müsorokat ,hizen egész délelőtt ugyis lemenne az összes reklám!
    egy kérdés.: ha egybe nézem mega raklámot akkor az csak adott csatornához müködne? tehát beállítom reggel a tv-t végmegy a reklám teszem fel a tv2őn akkor délutan csak a tv2 müsorait tudnám nézni reklám nélkül vagypedig az összes csatornát?
  • HUmanHunter
    üres. nem nézek tv t
  • NEOreg3
    leszarom, mert nem nézek tv-t

elsősorban a kurva reklámok miatt
  • Doddy a düdő
    és azért fizetnének egy rakás pénzt a reklámozók, hogy mindenki átpörgesse a reklámjukat. nem sok értelme van a kérdésnek :|
  • PesSim
    Én szeretem a reklámokat, de ez az ötletet nem tetszik.
  • tenkenorman
    1.- ritkán tévézek, jó megoldás lenne bár elég baromság, és senki sem nézné meg, max. az áramszolgáltatók járnának jól.
    2.- fizetünk a televízióért, (mármint a szolgáltatásért) nem tudom mi jogon b@sszák tele ennyi reklámmal.
  • Jimmyke
    Nem nézek TV-t.
  • DJ RX7
    Üres szavazatok: nem nézek tv-t így leszarom.
  • SötétBarom
    Leszarom. Nem nézek TV-t. -.-
  • miilann04
    persze, hogy jobb lenne mosópor reklámok nélkül, de ebben a formában ez így nem kivitelezhető.
  • Dick Riddick
    Üres szavazat.
    A TV csatornák mindent megtesznek azért, hogy ne nézzem a műsoraikat. Jelenleg már a nézhetetlen alatt van a minőség. Egy háromnegyed órás műsorban három tízperces reklámblokk, egy másfél órás filmben akár négy 10+ perces is.
    A számomra vicces, érdekes, jópofa reklámok soha! nem kerülnek adásba, maximum a youtube oldalán találkozom velük. A jelenlegi reklámok sótlanok, humortalanok, sokszor sértőek is, híján vannak mindenféle kreativitásnak, és sokszor nyíltan hülyének nézik a készítők a nézőket.
    Ezeket az ostoba, agymosó reklámokat nem fogják kötelező érvénnyel megnézetni velem.
    Fizetem a kábel TV díjat, mellette kapom a reklámokat dögivel... hol van ebben nekem az üzlet? Sokkal szívesebben fizetnék elő külön csatornákra (lenne vagy öt) reklámblokkok nélkül, semmint csomagokra, főleg hogy a benne lévő csatornák tizede sem érdekel. Persze a szolgáltatóknak ez nem lenne üzlet.
    Addig pedig áthelyezem a hangsúlyt az online nézhető filmekre/sorozatokra, a legális letöltő oldalakra, az olcsó DVD-kre, és a warez-oldalakra.
  • Ability
    Apple szabadalmaztatta, részletek nem ismertek. Nyilván ha nem akarod megnézni előre, akkor nem kell. Ha meg akarod, akkor viszont köteles vagy. Emlékeim szerint ritkán feltenne egy-egy reklámmal kapcsolatos kérdést amire válaszolnod kell és úgy "hitelesíted" magad.
  • byzhouse
    Tetszene a dolog, jöhet!
  • N o N a m e
    Olyan mindegy! Nem nezek tevet :P
  • BaliBoy
    Erre én is kíváncsi lennék, hogy a kérdés feltevője, hogyan is gondolta ezt.
  • impala67
    NO NO NO
  • Rettenthető
    Amennyit én TV-zek, igazából mindegy.
    De nem egészen világos ez: kötelező végigvárni, nem kapcsolhatok el.
    A szobából azért kimehetek, vagy ott lesz egy reklám-ügynök, aki tarkón lő, ha meg merem tenni?
  • somdav95
    jöhet
  • jhetedikj
    Nem nézek tv-t, de azok a k**** reklámok mindig idegesítettek, jó lenne az interaktív kezdeményezés, mert azt biztos könnyebb kijátszani. A mostani helyzetben nem igazán lehet tenni semmit.
  • dartonita
    Nincs tvm,de ha vhogy ki lehetne kerulni a reklamokat az feltetlenul jo.
  • Lacee86
    Maga az ötlet nem rossz, de a megvalósulásának esélye konvergál a 0-hoz.
  • immovable
    Üres szavazás!

Leszarom, nem nézek tv-t, illetve amikor nézem, kimegyek enni, inni, wc-re, zuhanyozni, elkapcsolok etc... Általában célzottan nézek meg egy-egy műsort, így nem érdekel a reklámok mikéntje.