127612
-
3 éve el sem tudtam képzelni, hogy Track IR4 és X52-őm legyen. Mindkettő van és mégsem használom ki őket, a Track IR4-et szinte soha nem használom.
Engen nem ilyesmi dob fel. Attól, hogy jónak tartok egy ilyen dolgot, nem ettől leszek boldog... -
Nagyon ... és Feldob ...
bár nem mindig tervezem meg
- mikor a laptopomat vettem, akkor adott volt egy összeg és az alapján választottam az üzletben, majd addig óvtam amíg garis volt :)
- két hete pendrivet akarok venni de még nincs meg a tökéletes
-
feldob,de nemcsinálok belőle nagy ügyet -
Hát jó, az más, ha hirtelen kell vmi. Mikor nekem 2 éve elszállt a gépem, hirtelen kellett vennem, mert szükséges a sulimhoz, és ráadásul sok pénzem sem volt rá... -
de biztos van olyan dolog aminek rendkivul orulnel. -
Még akkor sem. Egyszerűen van és kész. Mikor elszállt az mp3 player vagy mobiltelefon vettem egy újat. Ennyi. -
Nagyon, alig bírom kivárni és már jóval előre megtervezem, hogy biztosan jót válasszak.
Most új mobilt akarok venni de már kinéztem magamnak pár hónappal ezelőtt :) és 2 hónap múlva meg is lesz ha minden jólmegy -
ám Nagyon, alig bírom kivárni és már jóval előre megtervezem, hogy biztosan jót válasszak. -ház vásárlás előtt állunk :-) -
Nagyon, alig bírom kivárni és már jóval előre megtervezem, hogy biztosan jót válasszak.
Kerékpár vásárlás előtt állok de még tavaly év végén kezdtem el nézelődni:) -
2km az tenyleg nagy tav. szendvicset csomagoljal meg ilyenek... -
Nem szeretek új dolgokat vásárolni mert... legközelebbi normálisbolt 2km-re van :DDD -
DIESEL DOG #64942 Nagyon, alig bírom kivárni és már jóval előre megtervezem, hogy biztosan jót válasszak!
Csak egy példa... idén április / májusban tervezem egy új autó vásárlását, és ezt már tavaly október óta rervezem, nézegetem a netet, a hehlyi autópiacra kijárok, gyűjtöm az információkat a különböző típusokról, márkákról, stb... magyarán megvagyok őrülve... :) -
jah amig uj addig orulsz es ra vagy kattanva aztan meg le se szarod :D velem is igy van... ezert kell mindig venni vmit :D vasarlas=boldogsag penzert -
Semmit. Attól, hogy néha sokáig alaposan nézelődök, attól még csak egy eszközt veszek. Egyetlen dolog izgat csak mindig, hogy a "tesztidőszakot" túléli -e és valóban tudja -e azt, amit elvárok tőle. -
Nagyon.. -
Nagyon, alig bírom kivárni és már jóval előre megtervezem, hogy biztosan jót válasszak. -
Feldob, szeretek új dolgokat vásárolni bár nem csinálok belőle nagy ügyet. -
valahol az elso ketto kozott.
Feldob, szeretek új dolgokat vásárolni és már jóval előre megtervezem, hogy biztosan jót válasszak bár nem csinálok belőle nagy ügyet.
mondjuk a nagyobb beruhazasoknal turelmetlen vagyok :) pl most gepet veszek es mar tele van a zsakom a varakozassal meg szetvag az ideg pedig csak 3 napot kesnek :D -
"Nagyon, alig bírom kivárni és már jóval előre megtervezem, hogy biztosan jót válasszak." -
Néha belefér, de nem sűrűn szoktam ilyeneket enni. -
Relatív, csirkemellhez képeset igen.. -
DIESEL DOG #64932 
-
drága kaja? -
Mé' lol? :D
-
Valóban nem vagyok egy karcsú gyerek :DD Viszont pont ma néztem, lementem 100 kiló alá! :D
-
nem -
Igen, egész nap édességet ennék, ha tehetném...fagyi-fagyival ) -
Igen, egész nap édességet ennék, ha tehetném. de mivel fogyni akarok, így heti 1 sportszeletet eszek, s minden édességet (még a kristálycukrot) mellőzök -
HUmanHunter #64925 Rajongok minden féle finomságért, de nem viszem túlzásba. -
Ízlések és pofonok. :) -
pedig kurvajó volt :| -
mama sutijei:D nagyon ritkán eszek mert kicsit magas a cukrom
pl ma volt egy kivétel nap és bevágtam egy pár ilyen töltött piskótát, egy kis nápolyit, meg egy kis sütit. meg sem bírok mozdulni :D -
olyan negatív vagy :[ -
Rundstedt17 #64920
-
Hát versenyre azért ne jelentkezz ezzel a poénnal. -
Nem túl gyakran.
De ezek a Lindt csokik bejönnek, vagyis még csak a chilist kóstoltam, de az kurvajó, most is van egy az asztalomon. -
akkor olyan, mint te
-
Rundstedt17 #64916 randa,meg teli lehet baktériummal
-
Rundstedt17 #64915 nem lehetsz vmi karcsú ha olyanokat eszel
-
xxxpaulxxx #64914 dehogynem