127612
  • Molnibalage
    3 éve el sem tudtam képzelni, hogy Track IR4 és X52-őm legyen. Mindkettő van és mégsem használom ki őket, a Track IR4-et szinte soha nem használom.

Engen nem ilyesmi dob fel. Attól, hogy jónak tartok egy ilyen dolgot, nem ettől leszek boldog...
  • PesSim
    Nagyon ... és Feldob ...

bár nem mindig tervezem meg
    - mikor a laptopomat vettem, akkor adott volt egy összeg és az alapján választottam az üzletben, majd addig óvtam amíg garis volt :)
    - két hete pendrivet akarok venni de még nincs meg a tökéletes
  • somdav95
    feldob,de nemcsinálok belőle nagy ügyet
  • Lacee86
    Hát jó, az más, ha hirtelen kell vmi. Mikor nekem 2 éve elszállt a gépem, hirtelen kellett vennem, mert szükséges a sulimhoz, és ráadásul sok pénzem sem volt rá...
  • OrioN the S
    de biztos van olyan dolog aminek rendkivul orulnel.
  • Molnibalage
    Még akkor sem. Egyszerűen van és kész. Mikor elszállt az mp3 player vagy mobiltelefon vettem egy újat. Ennyi.
  • DeerHunter01
    Nagyon, alig bírom kivárni és már jóval előre megtervezem, hogy biztosan jót válasszak.

Most új mobilt akarok venni de már kinéztem magamnak pár hónappal ezelőtt :) és 2 hónap múlva meg is lesz ha minden jólmegy
  • byzhouse
    ám Nagyon, alig bírom kivárni és már jóval előre megtervezem, hogy biztosan jót válasszak. -ház vásárlás előtt állunk :-)
  • Máté94
    Nagyon, alig bírom kivárni és már jóval előre megtervezem, hogy biztosan jót válasszak.

Kerékpár vásárlás előtt állok de még tavaly év végén kezdtem el nézelődni:)
  • OrioN the S
    2km az tenyleg nagy tav. szendvicset csomagoljal meg ilyenek...
  • byzhouse
    Nem szeretek új dolgokat vásárolni mert... legközelebbi normálisbolt 2km-re van :DDD
  • DIESEL DOG #64942
    Nagyon, alig bírom kivárni és már jóval előre megtervezem, hogy biztosan jót válasszak!

Csak egy példa... idén április / májusban tervezem egy új autó vásárlását, és ezt már tavaly október óta rervezem, nézegetem a netet, a hehlyi autópiacra kijárok, gyűjtöm az információkat a különböző típusokról, márkákról, stb... magyarán megvagyok őrülve... :)
  • OrioN the S
    jah amig uj addig orulsz es ra vagy kattanva aztan meg le se szarod :D velem is igy van... ezert kell mindig venni vmit :D vasarlas=boldogsag penzert
  • Molnibalage
    Semmit. Attól, hogy néha sokáig alaposan nézelődök, attól még csak egy eszközt veszek. Egyetlen dolog izgat csak mindig, hogy a "tesztidőszakot" túléli -e és valóban tudja -e azt, amit elvárok tőle.
  • hungary27
    Nagyon..
  • CoolX
  • Dick Riddick
    Feldob, szeretek új dolgokat vásárolni bár nem csinálok belőle nagy ügyet.
  • OrioN the S
    valahol az elso ketto kozott.

Feldob, szeretek új dolgokat vásárolni és már jóval előre megtervezem, hogy biztosan jót válasszak bár nem csinálok belőle nagy ügyet.

mondjuk a nagyobb beruhazasoknal turelmetlen vagyok :) pl most gepet veszek es mar tele van a zsakom a varakozassal meg szetvag az ideg pedig csak 3 napot kesnek :D
  • RS
    "Nagyon, alig bírom kivárni és már jóval előre megtervezem, hogy biztosan jót válasszak."
  • [HUN]FaTaL
    Néha belefér, de nem sűrűn szoktam ilyeneket enni.
  • SötétBarom
    Relatív, csirkemellhez képeset igen..
  • DIESEL DOG #64932
  • byzhouse
    drága kaja?
  • SötétBarom
    Mé' lol? :D

• SötétBarom
    Valóban nem vagyok egy karcsú gyerek :DD Viszont pont ma néztem, lementem 100 kiló alá! :D

• jhetedikj
    nem
  • birdo #64927
    Igen, egész nap édességet ennék, ha tehetném...fagyi-fagyival )
  • tigerbácsi
    Igen, egész nap édességet ennék, ha tehetném. de mivel fogyni akarok, így heti 1 sportszeletet eszek, s minden édességet (még a kristálycukrot) mellőzök
  • HUmanHunter
    Rajongok minden féle finomságért, de nem viszem túlzásba.
  • Lacee86
    Ízlések és pofonok. :)
  • Doddy a düdő
    pedig kurvajó volt :|
  • tenkenorman
    mama sutijei:D nagyon ritkán eszek mert kicsit magas a cukrom
    pl ma volt egy kivétel nap és bevágtam egy pár ilyen töltött piskótát, egy kis nápolyit, meg egy kis sütit. meg sem bírok mozdulni :D
  • Ability
    olyan negatív vagy :[
  • Rundstedt17
  • Lacee86
    Hát versenyre azért ne jelentkezz ezzel a poénnal.
  • bardocz
    Nem túl gyakran.
    De ezek a Lindt csokik bejönnek, vagyis még csak a chilist kóstoltam, de az kurvajó, most is van egy az asztalomon.
  • Doddy a düdő
    akkor olyan, mint te
  • Rundstedt17
    randa,meg teli lehet baktériummal
  • Rundstedt17
    nem lehetsz vmi karcsú ha olyanokat eszel
  • xxxpaulxxx
    dehogynem