127612
-
Akad egy-kettő (5-nél kevesebb)
am, az egyéb mit jelent? bot? -
hát ja :D elég a tavasz - nyár - ősz eleje kombináció :D aztán 5 honap pihenés :D -
jah, mert kell par honap, hogy azt kipihenjuk :D -
orion, kulabá. évente párszor logunk együtt. -
majd figyeld meg :D lesz itt minden! monika meg elmehet borer :Ð -
ba32107 #65833 Ez aztán a program :D -
Fbn Lx #65832 Az "AAhhhh" egy mély hangrendű szó, úgy csak anál közben nyögünk
-
asszem delutan otthon maradok es topikot olvasok meg sort iszok :Ð -
ui.: clionak elég büntetés lehet, ha a csaját (?) dugás közben is kijavítja minden második szónál. -
Akarod mondani _HANGULATOD_ van hozzá. Ja, nem. Várj... tudom már! A KEDV akar takarítani, nem pedig te! -
Te vagy a hibás! Az, hogy benned rossz gondolatokat ébreszt, az saját hibád, vedd már észre magad. -
Randi is volt már. :) -
Igen, van. Több is. Több emberrel személyesen is találkoztam már. -
Jimmyke #65825 Üres szavazás: Nincsenek SGsek, de más virtuális ismerőseim (nem magyar) vannak, akikkel már találkoztam is. Honfitársakkal nem neten keresem/tartom a kapcsolatot. -
Azokat kedvelem, akik szintén leszarnak mindent, bár én leszarom őket is -
"akiknek kommentjeire, esetleg képeire megmasszírozod magad."
hát ez jó sikerült megnevettetnie(:
mellesleg:
"Barátságnak nem nevezném, de vannak, akik szimpatikusak." -
"Barátságnak nem nevezném, de vannak, akik szimpatikusak." -
F1re #65821 Barátságnak nem nevezném, de vannak, akik szimpatikusak
-
Narusco #65820 konkrétan sg-ről nincs, de sokat codoztam/codozok és abból sok embert megismertem élőben is. -
Akad egy-kettő (5-nél kevesebb) -
Barátságnak nem nevezném, de vannak, akik szimpatikusak.
SG-ről még nem találkoztam senkivel, de netről van, akit majdnem 9 éve ismerek... kb. 4x találkoztunk eddig, és tartjuk a kapcsolatot. :) Van még csomó ismerősöm netről, de inkább csak a haver kategóriában. -
DIESEL DOG #65817 És teljesen értelmesen!
-
extramagascsaj #65816 nekem spec netről is lett egy csomó barátom a többi mellé
szóval nem kell lebecsülni a netes haverokat sem...mert azért kialakulhat abból még több
olyan "barátom" is van,akivel még nem találkoztam...de sokkal többet segített mint akit mondjuk hetente 5x láttam
sztem nem lehet összevetni a kettőt...mert sokszor valójában csak a két ember közötti távolság teszi lehetetlenné,hogy "real life kapcsolatot" tudj kialakítani vele -
Hát virtuális barátság sztem nem létezik. Most, h azért már több éve sg-zek, van néhány ismerős név, meg párról tudom h normális, meg segít ha úgy van, de ennyi igazából. -
Minden nap beszélgetünk gumiban.
-
DIESEL DOG #65813 Hát én a real life kapcsolatokat szorgalmazom jobban, azért jó ha az ember személyesen is ismeri a másik felet, és így jobban megtudja ismerni, ki tud alakítani egy valós képet róla...
Persze nekem is vannak itt SG-n olyan ismerőseim akikkel napi szinten beszélgetek, itt is meg MSN-en keresztül is és mondhatni hogy jóbarátok vagyunk... :) -
vannak
van 1 srác, wowból ismertem meg... 3éve msnezünk:D elég jó barátom lett, de még sose találkoztunk XD napi szinten beszélek vele (és tervezi hogy ide jön tanulni)
megmég van 1-2 emberke akivel tartom a kapcsolatot..sokan elfalsultak, nem abba vannak amibe én, dehát a real life kapcsolatok is ilyenek:D -
ba32107 #65811 :D -
Az életben sincsenek, itt miért lennének? 0
ezek szerint neoreg még nem ébredt fel? -
Akad -
Azokat kedvelem,akik szinten leszarnak mindent,bar en leszarom oket is.
Loal,ez tetszik :D
-
-
Barátságnak nem nevezném, de vannak, akik szimpatikusak. -
pista89 #65805 Akad egy-kettő (5-nél kevesebb) -
Igen, egész sok van.
Tobbszor is csinaltam SG meetinget nalunk :) Bulizni/sorozni is veluk megyek altalaban es a legjobb barataim koze sorolom oket. Nem kezdem el sorolni a neveket... -
Akad egy-kettő (5-nél kevesebb) -
extramagascsaj #65802 Nagyon sok haverom és barátom van a való világban...és "Igen, egész sok van (5 v. több. Bátrabbak akár példával is élhetnek)" innen is.
Speciel most az egyik lakótársam is sg-s :D -
Unreal1942 #65801 SG ről kifejezetten nincs, de online játékból már több nagyon jó haveri kapcsolatom van, volt. -
DIESEL DOG #65800 Akad egy-kettő (5-nél kevesebb)... -
Van kutya, így ha nem akarunk mocskot, akkor muszáj hetente 2x. Én mondjuk nem, csak a Zasszony :D