127612
  • DIESEL DOG #66198
    szavaid alapján ápolt lehetsz... :/
  • Fbn Lx
    és mivanakkor
    ne legyél már buzika, az igazi férfiaknak harcos szaga van, és büdös a szája.
  • jhetedikj
    este és reggel is kéne sztem
  • [HUN]FaTaL
  • Fbn Lx
  • byzhouse
    és iskolába büdös szájjal mész grat...végén kimászik 1 lódarázs a szádból :D
  • Benny04
    Az esti fogmosás különösen fontos, hiszen éjjel sokkal kevesebb nyál termelődik a szájban, így a lepedék sokkal intenzívebben károsíthatja a fogakat.
  • gabesz012
    Ritkán adok ki ruhákra pénzt. Mert azért szeretek jobb cuccokat venni, amik szerencsére elég sokáig is tartanak. :)

Megigazítom magam, és már jó is vagyok. Bár azért ennél többet töltök a tükör előtt...
  • byzhouse
    az milyen?
  • Fbn Lx
    más meg épp azért küzd, hogy mangás legyen a haja
  • bardocz
    Anyámék veszik a ruháim általában, szóval nem sokat.
    Külsőre meg nem igazán ordítok semmi időt, néha megigazítom a hajam, ha már nagyon mangás.
  • Dean Winchester
    Átlagosan kezelem a dolgot, nem bújom az üzleteket ezért.
    Megigazítom magam, és már jó is vagyok.
  • Lacee86
    Fogmosás este lefekvés előtt, és reggel evés után. Ez elég alapdolog sztem. Napközben persze, h nem mosogatja senki a fogait, olyankor max. rágó. :)
  • ba32107
    Én reggeli után és lefekvés előtt mosok, jó alaposan, plusz fogselyem és szájvíz. Gondját kell viselni a fogaknak, különben megbosszulja magát :)
  • Molnibalage
    Szerintem inkább kérdezz meg egy archeológust mielőtt ekkora butaságot mondasz.
  • byzhouse
    este mosod? ÚRISTEN... reggeli után büdös pofával suliban...áhh alap dolog,hogy reggel
  • chhaya #66182
    ... nőneműekhez képest meglehetősen keveset.
  • tenkenorman
    apám fogtechnikus volt (réges régen) és egy csomó olyannal találkozott aki tönkretette a fogait a sok mosással. napi 2 sztem. és akkor már inkább reggel célszerű mert ha este mosol reggelre büdöslehet :S
    amúgy ez is genetika. régen nem igazán mostak fogat az emberek mégsem potyogott ki a foguk. nővéremnek 3-4 fogát húzták pedig mindig mosta. én meg csak reggel mosom, és nincs semmi bajuk.
  • tommygear
    tanyán nálatok lehet
  • DIESEL DOG #66179
    eléggé gyorsnak kell lenni! :DDD
  • OrioN the S
    ebedszunetbe belefer :D
  • Motoroj
    Adózás után nem marad pénzem magamra.
  • DIESEL DOG #66176
    ja majd meló közben elkezdek fogat mosni...
  • OrioN the S
    elvileg meg minden etkezes utan. szal reggel is, delben is, este is.
  • Benny04
    este kell fogat mosni
  • autoszimulator
    lol
  • RS
    "Átlagosan kezelem a dolgot, nem bújom az üzleteket ezért."
    "Megigazítom magam, és már jó is vagyok."
  • somdav95
    mihogymerre??
  • somdav95
    nemsajnálom, ha tényleg jó és tetszik..
    napi 15perc külsőre, az szntem nemsok
  • Fbn Lx
    milyen fogaim? 4 éve kiesett az utolsó.
  • oO VinyuS Oo
    Kb félévente veszek magamnak egy új farmert meg pár pólót meg évente valami egyedi adidas lépőt
  • byzhouse
    és a fogaid kirohadnak? :D
  • Fbn Lx
    néha veszek 1-1 db ruhát, szabálytalan, de nem rövid időközönként.

a hajam áll, ahogy áll, rövid, nem számít. reggel felöltözök, lepocsolom az arcom és kessz
  • VRSDM
    "Szinte soha sem veszek ruhát, max. ha nagyon hideg van, pucér rulz"
  • cargame
    Nem anyagiaskodom, de csak a tényleg jó dolgokért adok ki pénzt.
    Sok időt töltök a tükör előtt, hogy jól nézzek ki
    Idonkent mar tul sokat ami kesest von maga utan :D

• PesSim
    Nem hadakozok a márkás cuccokért, egy-egy ruháért kiadok többet is, mint amit szántam rá, de nem jellemző.

Ha megyek valahova, akkor alapsmink mindig van rajtam ami kb negyed óra. Ha tudom mit veszek fel, akkor az öltözködés pár perc, ellenkező esetben akár fél óra is lehet.
    Jah, és a hajam, az egy külön történet.

• N1ggA
    Szinte soha sem veszek ruhát, max. ha nagyon elfogy, akkor is valami olcsó kínait.

Mivel hosszu a hajam reggel össze kell fogni, csipát ki a szemből, a fogam legyen tiszta, de sokkal többre nincs szükség szerintem.
  • DJKonya
    Nem anyagiaskodom, de csak a tényleg jó dolgokért adok ki pénzt.

Megigazítom magam, és már jó is vagyok.

• VRSDM
    költekezés terén inkább várok, spórolok és jobb cuccokat veszek. ez nem feltétlen a márkás drága, mert egy olcsó, vagy leárazott ruhadarab is lehet nagyon jó, ha nem jobb.de ez nem csak ruhaha, hanem technikai kütyü, akármi más. a bóvliktól meg óckodom...

cicomázni nem szoktam sokat,
    a bőrömmel nagyon sokat foglalkozok, borotválkozni szoktam (muszáj sajna :D) de az hogy most egy két tincs hogy áll, vagy hogy a milyen a pólóm esése leszarom.
    amit felveszek az legyen összhangban (az én ízlésem szerint) és ennyi.

• clio1616v
    az elérhető legjobbat veszem mindenből