127612
-
támogatják a HADOPI-t. gondoltam szólok. -
topikon ma is jót röhögtem -
Fbn Lx #66635 újra megkérek mindenkit, hogy itt ne személyeskedjen, függetlenül attól, hogy mennyire jogos.
:D -
Fbn Lx #66634 a legelső rímpár igencsak tetszik
ilyet én soha nem tudnék írni -
Narusco #66633 azt kihagytam hogy "te nagy tarkamagyar" 
-
Narusco #66632 te ritka nagy elvakult fasz vagy már bocs. te szidod itt a jobbikosokat, és te vagy a legnagyobb elvakult fideszes. -
Pl. nem Franciaország. Ott helyenként azért helyenként nem annyira egyértelmű eldönteni az arcok alapján, hogy ez még tényleg Európa.
De hasonló a helyzet Brüsszelben, Londonban, Svédországban. Vannak olyan kerületek, ahol a többséget nem a fehér ember alkotja.
-
Lehet, hogy igen, de szerintem nem alaptalanul.
szét kéne nézni azoknak akik a magyarokat csak szidni tudják hogy mekkora rasszisták,fasiszták,stb.
nem ok nélkül vannak felháborodva a magyar emberek.
-
Mindegyik ívesen sz*rik a fejünkre, csak az érdekli őket hogy nekik jó legyen. Amíg ezek irányítják az országot, ne várj semmi jót.
"Minek ez a vágóhíd, ha mindenki ítél
Sz*ros politikus ki önkényesen ítél
Meg hazudik meg kavar és tenni nem is akar
Csak sz*ros kifogásokkal csavarosakat szaval
Oszlatját a hazámat dikk jobbra meg balra
Középen maradok aszt rászakok a szarra" -
mondjuk nem mindegy, hogy mely európai országokhoz viszonyítunk :) -
dieselG #66627 Európa többi országához képest még igencsak befogadó a miénk, csak a politika, média, egyéb szervezetek felfújnak dolgokat -
Fbn Lx #66626 A politizálást már meg sem említem, ennyire tényleg nem kéne, bár tudom, hogy az általános hangulat mostanság erre sarkall. De egymás jelzőkkel való illetésével kulturált emberekhez méltóan fel kéne hagyni. -
Cat 02 #66625 Hú de korlátolt vagy, te úristen :D -
Igen, ez egyértelműen érezhető, és elszomorító.
De azért az itt élő kisebbség is tehet róla, amiért sokan így gondolkodnak ebben az országban... -
na várjál várjál várjál
tehát akkor ha jól következtetek, az általad oly régóta szavazatoddal támogatott párt vezetőibe, tagjaiba nem ivódott ez bele? Sőt, ha ez nem ivódott bele, akkor lopni, csalni sem fognak? Mikor hatalmon voltak, nem történt semmi trükközés?
Nem mintha ez jó lenne, ami most van, sőt jó lesz a vérfrissítés, kirobbantani az egyes helyekről a mostani lopóbrigádot, de nincs kétségem afelől, hogy csak mások ülnek be a helyükre, folytatják a munkát.
Jobbik szimpatikus volt, de aztán az elmúlt időszakban teljesen leírta magát, nem így kellett volna ezt csinálniuk. Kicsit sok lett belőlük, és kiröhögtették magukat sokhelyütt - pedig egyedül ők voltak, akik úgymond VALÓS mivoltában közelítették meg a topik kérdését. Mert az összes többi párt valamiért teljesen más világban él, ahol nincs pl cigánybűnözés. Pedig van, mindenki látja. Média mégjobban szítja az ellentéteket, mikor a hírekből minden magyar csak azt hallja, hogy itt szinte több joga van a cigányságnak, mint nekünk. Nem értem az egészet, ez kell az amúgy is megviselt népnek? És csodálkoznak, hogy mindenkit utálunk, és lassan mindenki utál minket? Ugyan.. -
monnyon le -
ennyi elvakult barmot bazdmeg :D -
Egyértelműen, és el is szomorít -
az elmúlt kb 60-80 hozzászólás frappáns választ adott a mai kérdésre (már ami az ideírók mentalitását illeti), nem is kell ide szavazás :D -
Ahha,mert ennek "én és a haverjaim" lesz az oka.Értem.
Most akkor megyek és beleugrok a Dunába. -
Flammius #66617 Na ezen sem csodálkoznék, amíg olyan az emberanyag, mint pl. te meg a haverjaid. Az elmúlt 60 év szovjet-kommunista világa olyan mélyen ivódott a kedves felmenőitekbe, hogy öntudatlanul is csak a saját eltorzult képmásukat tudták kinevelni. -
Ez a szarkupacos hasonlat olyan "önostorozó" véleményként fogadható el ahogyan Ady is egyik ilyen versében "cigány népek langy szívű sihederjének" nevezte a magyarságot.De ő ezt egy önostorozó kritikaként tette,egyben a hazájához való ragaszkodást és szeretetet is kifejezte pl a Föl-földobott kő c. verssel.
Az kollektív önkritikának van helye,de ha valaki itthon nincs otthon akkor annak senki nem teszi kötelezővé a további maradást. -
Flammius #66615 Én is ezt mondom, lehet menni. Ukrajna, Oroszország, Szerbia, mint ilyen úri fiúknak való országok, mint amilyenek ti is vagyok. Miért kell nektek azt zülleszteni, aminek amúgy nem kéne feltétlenül betegnek lennie? -
Ahha,majd akkor jön a pofáraesés amikor a zsidesz megkapja az erőt és nemfog semmise történni. -
Flammius #66613 A hozzád hasonlóknak kéne egy kicsit keletebbre költözniük, és "laza" 20-40 év alatt, egy normális (igen, mint amilyen 98 és 2002 között volt) vezetés alatt lehetne egy európai szintű országot csinálni. Nagy kár, hogy anno felbomlott a monarchia... -
"el lehet innen menni...tessék...lehet menni"
-
minek vagy még itt? -
ofkórz -
A zsidó barátod,Gyuri,megmondta hogy ellehet innen takarodni. -
Flammius #66608 Már ne is haragudj, de hasonlítsd már össze Németországot (nyugat) ezzel a putritanyával. Mennyivel jobb életem lenne, ha nem ilyen hozzád hasonló agyatlan barmok között kéne élnem. Tudomást se vennék arról, hogy Európában van egy ilyen ócska hely, mint ez az ország. -
Pedig jelenleg lassan efelé tendálnuk és félig igaz. Egyes közszolgáltatások a szétesés határán vannak, vagy szimpla feket lyukak a költségvetésben. Az idegbeteg diktátorok irányíott BALKÁNI országok vannak mögöttünk. Szerbia, Albánia, Románia egyes részei, stb. -
Flammius #66606 A boszorkányok meg seprűnyélen repülnek, és átkokkal ölik meg az újszülött csecsemőket:D -
Jú láw Hitler?
-
"Európa szarkupacára költöznek"
Ahha,és még van pofád szavazni? -
"Európa szarkupacára költöznek"
na eltakarodsz te innen a búspics@ba -
Nekem is van 1(azaz egy) cigány barátom,őt én tisztelem és kb 13cigány ismerősöm,akinek a családja olyan,hogy valaki mindig börtönben ül.Naponta cserélik a lopott autóikat és hétvégente nem lehet aludni mert buliznak hajnali 4ig.Utána meg úgy akarnak kirabolni,hogy ismernek.
Zsidó barátom,ismerősöm szerencsémre nincs mert már minden szart rámhívott volna és kárpotlásért sírna mert lelkileg tönkretettem a nézeteim elmondásával.Mocskos kis pénzéhes,cionista,embergyűlölő dögök a zsidók. -
Flammius #66602 Marci 0115: "de könyörgöm kire akarsz szavazni ha nem a jobbikra? szadeszre vagy dávidcsillagos ibolykára?"
Egyetértek. -
Arról nem tehet a kérdés berakója, hogy egyesek rögtön elkezdenek fröcsögni. -
Flammius #66600 Szászországi német vagyok, ha ez érdekel. Nagyszüleim nem is beszéltek még magyarul, de valamiért a fejükbe vették, hogy Európa szarkupacára költöznek... jól megszívtam, de ez van.
Szerinted aki nem zsidó, az kapásból antiszemita? Vagy, aki nem cigány az kapásból gyűlöl minden kreol embert. Érdekes, nekem 2 cigány osztálytársam is volt, mindkettővel jól kijöttem, egyetemen is volt cigány évfolyamtársam, van cigány szomszédom, aki olyan ember, hogy nála hagyom a kulcsot, hogy locsolja a növényeket, ha elutazom... -
a mai kérdésnek mi köze a politikához? :O