127612
  • morcosqtya
    2-3 év belefér. de a mindenkori korosztálytól is függ.
  • extramagascsaj
    Üres: nem tudok most dönteni (ebben a cipőben járok/jártam)
  • Lacee
    a kor nem számít, a szeretet no meg a kompatibilitás a lényeg.
  • chhaya #67679
    Arra nyomtam, hogy ha nem túl nagy a korkülönbség, akkor oké.
    (Bár engem személy szerint pici is zavarna, de az más kérdés... és nem tudom logikusan megmagyarázni, hogy miért.)
  • Lacee86
    Hát ott van egy 25 éves nő, teszem fel nemrég szerzett diplomát, pályakezdő, céjai vannak stb. És akkor ott díszeleg az oldalán egy 20 éves fiúcska... Nekem fura, lehet másnak nem az. 25 éves férfi 20 éves csajjal már persze abszolút ok. Az azért egész máshogy néz ki. :)
  • 0Fritz0
    Elég rendes komplexus gyűjteményed van.
  • Metalmilitiakid
    Ha nem túl nagy a korkülönbség, akkor rendben van. 1-2 év.
  • totahun
    még a végén a nőnek kell megvédeni a pasit , az még rátenne a lapáttal ha a nő magasabb is a pasinál
  • MR ME
    mitől fura egy 20 éves pasi egy 25 éves nővel?
  • tigerbácsi
    :-DDDDDD
    ok!
  • immovable
    Ne etesd a trollt. :)
  • Molnibalage
    Szerintem nem. Az életkor az csak egy szám. Az a lényeg, hogy mi van a fejekben.
  • tigerbácsi
    na erre tudok úgy reagálni, hogy akinek meg problémás az meg pedofil. legalábbis a Te gondolatmeneted szerint.
  • totahun
    Akik azt jelölik hogy nem problémás azok: kockák , nincs nőjük , fiatalok , vagy van egy idős csajok aki ronda mert nem lehet szép nőjük.
  • tigerbácsi
    Ha nem túl nagy a korkülönbség, akkor rendben van.
  • totahun
    IGEN, PROBLÉMÁS!!! Hogy néz már ki ha a férfi fiatalabb a nőnél A férfinak ideális esetben 4-5 évvel idősebbnek kell lenni.
  • immovable
    3.
  • Lacee86
    Ha nem túl nagy a korkülönbség, akkor ok. Persze ez inkább csak a 20 felettieknél érvényes, és ott is azért életkoronként változó az, h mi a nem nagy korkülönbség. 20 éves pasi 25 éves nővel kissé fura, de 40 éves férfi 45 éves nővel már nem annyira.
  • MR ME
    A kor nem számít, ha szeretik egymást.

persze vannak beteges dolgok is ebben a kategóriában, de ha nekik jó akkor legyenek boldogok...
  • totahun
    Akkor én átlagon felüli vagyok! Megnegedem hogy a talpnyalóm legyél kutyus!!!!!

• 89
    Izomzatuk sokkal fejlettebb volt, mint egy mai átlagemberé
  • immovable
    Üres. Leszarom.
  • Molnibalage
    Gondolod? A mai ember átlagosan 15 centivel magasabb a középkori embernél. A régi idők emberénél valószínűleg méginkább. Ez egyben nagyobb testömmeget jelent. Ma egy 190 centis ember óriás lenne 500 éve, aki könnyedén letaglóz mindenkit...
  • Fbn Lx
    szerintem kurvajó kérdés, kár hogy nem lett belőle vita :c
  • Fbn Lx
    a 4000 évvel ezelőtti ember fizikai képességeihez képest a mai átlag emberé szinte csak csökevény...
  • Fbn Lx
    ez ahhoz vezetne, hogy a gazdagok hiperszuper emberfeletti lényekké válnának, a legszegényebbek meg továbbra is átlagosak.
    a pénznek köszönhetően már fizikailag is a szegények fölé emelkednek a gazdagok...
  • tenkenorman
    nagyon korlátozva, ami sajnos talán korrupcióhoz vezetne. sőt szinte biztos.
    ha szinte halhatatlanok lennénk akkor nagyon könnyen ki lehetne számolni egy pár hhónapon belül hányan lennénk...
  • 89
    MINEK???
  • KicsiMonkey
    Ellenzem, mivel nem lehet kizárni az esetleges rosszhiszemű felhasználását.

erre szavaztam, de nem is tudom igazán..
  • DIESEL DOG #67653
    Nagyon korlátozott formában felhasználható lenne, például orvostudomány...

Ez egy jó kérdés, igazán elgondolkodtató... :)
  • Pepsi Twist
    ui.: ebből adódóan lehet hogy nem kéne szuper képességre szert tenni hanem csak simán szövetkeznénk a földönkívüliekkel akiktől kapnánk technológiát...
  • Pepsi Twist
    Üres szavazás / Eredmény mutatása

Azért nyomtam erre mert inkább az ilyen Bantu népet meg ezeket az "uga buga"-kat kéne civilizálni mert idejönnek a Klingonok azt látják hogy ilyen benszülött apjafasza lófaszok vannak azt mennek innen a francba :D

Onnan lehet tudni hogy civilizáció van hogy lehet kólát kapni!

(kicsit durván írtam az egészet de sietek :D)
  • Scottt
  • Motoroj
    Az eugenetikát támogatom a klasszikus formájában.
  • byzhouse
    aha biztos...
  • RS
    Üres szavazás - még egy ilyen hülye kérdést...
  • [HUN]FaTaL
  • Blum
  • NEOreg3
    ha tudnak engem módosítani, akkor ja

ha csak a születés előtt tudnák az embert módosítani, akkor nem
  • MR ME
    miért egy nem őrűlt népírtó jó lenne? bár igazából attól függ melyik népet írtja :|