127612
  • tigerbácsi
    Egyéb, kommentben kifejtem...

mivel azt sem tudom melyik oldalt van a gázpedál így nem vásárolnék sehogy. megbíznék vele valakit. adnék egy max összeget.
  • Hegi90
    saját mérlegelés alapján (ár / érték). + olyan szakemberek véleménye, akikben megbízok.
  • tenkenorman
    Tesztek alapján, csak szakemberek véleményére adok.

de ez számítógépben, mobilban, tévében mindenbnen így van.
  • Desiderata #68324
    Pusztán saját mérlegelés alapján (ár / érték).
  • RS
    "Van egy (vagy több) adott márka, amihez hű vagyok."
  • Molnibalage
    Az összes kombinációja, kivéve az, hogy a legolcsóbb legyen.
  • MR ME
    üres szavazás
  • Vadnokedli
    Teljesítnény: Nyomaték stb.
  • spy803
    Legyen benne klíma! :D
  • DIESEL DOG #68318
    Dettó... :)
  • Cat 02 #68317
    Az összes együtt :D
  • Narxis
    Szavazz rendesen teee :D
  • Máté94
    Egyéb, kommentben kifejtem...

Hát körülbelül Tesztek alapján, csak szakemberek véleményére adok, és
    Haverok, ismerősök ajánlására hallgatok. Így választanék. És olyat választanék ami viszonylag olcsó, jól felszerelt és alacsony a meghibásodási aránya.:)
  • byzhouse
    Üres szavazás
  • Blum
    Az átlagnál fejlettebbek az izmaim, jól bírom a terhelést.
    Elég jó kondiban vagyok, nem gond, ha egy kicsit jobban oda kell tennem magam.
  • cicai
    Elég jó kondiban vagyok, nem gond, ha egy kicsit jobban oda kell tennem magam.
    Nagyon nagy erőt tudok kifejteni, komoly súlyokat megmozgatok.
  • milk4
    Ja!Én a WC-n sokkal dúrvábbakat szoktam kinyomni!
  • Lacee
    átlagon aluli állóképesség / átlagnál kicsit jobb erőnlét
  • tommygear
    átlag
  • tigeroo
    elég jó kondiban vagyok

nagyon nagy erő..
  • extramagascsaj
    Egy kis megerőltetést kibírok, de viszonylag hamar kifulladok.
    Átlagos. Nem vagyok gyenge, de kimondottan erősnek sem tartom magam.
  • Bruk
    "Elég jó kondiban vagyok, nem gond, ha egy kicsit jobban oda kell tennem magam."

"Az átlagnál fejlettebbek az izmaim, jól bírom a terhelést."

Amióta járok edzeni (muay thai), azóta sokkal kitartóbb és jobb kondiban vagyok mint máskor (igaz térd sérülésem miatt most kihagytam másfél hónapot). Néha itthon súlyzózok de engem sosem csábított az hogy fú kinyomjak X kilót.. persze az is komoly, meg jártam is kondiba (jó volt), de jobban csábít amikor már ki vagyok fulladva és akkor még rá vagy 50 fekvő vagy 1-2 menet. :D
  • [HUN]FaTaL
    :D
  • autoszimulator
    nem hát, az sem árt, ha azért az ember agyban is ki tud nyomni pár kilót...
  • Pepsi Twist
    mindenki itt mond számokat :D haha akkor én is

fekve 3 sorozat 10x 120-130kg-al :D de am nem csak fekve nyomás a minden... mindenki azt tartja annak de kurvára nem az :D
  • Rockynhooo
    átlag.
  • David2
    hát futni nem tudok, de leúszok 1-2 kmt gond nélkül

10* fel tudom magam húzni, eljárogatok konditerembe
  • ForzaInter
    Erőnlétem jó állóképességem szar:D
  • Willenbrock
    Erőm még lenne talán tovább futni csak szúrni kezd az oldalam azért inkább meg szoktam állni.
  • Fbn Lx
    én 3200m-t megyek általában, lévén mindkét szülőm utált futni, ez nálam már elég nagy teljesítmény :DD
  • Willenbrock
    Kb 15 perc folyamatos lassú futás után kifújok.Talán 2-2500m-t tudok egyhuzamban lefutni,utána kivagyok mint a liba:/
  • Willenbrock
    Pár éve 60-70-kg-t simán kinyomtam 15x20x.Manapság az 50-et alig néhányszor bírom.Újra formába kéne jönnöm.
  • gabesz012
    Elég jó kondiban vagyok, sokat járok gyalog, 5-10 km-t napi szinten is simán lenyomok. :)

Az átlagnál talán kicsit erősebb. ~2 éve edzegetek, és már sokkal könnyebben felkapok nehezebb dolgokat, mint mielőtt elkezdtem... Kiskoromban meg évekig úsztam, teniszeztem. Mondjuk külsőre nem vagyok egy nagy darab. :)
  • Fbn Lx
    Annyiból megértem, hogy lehet jobb lenne, ha többlehetőségesnél nem a leadott szavazatok darabszámát összegezné és ebből számítaná opciónként a százalékot, hanem a szavazó emberek száma alapján
  • Fbn Lx
    Ugyan már, nem olyan nehéz ezt felfogni...
    Ha megfigyeled, a százalékszámítás egyértelműen kategóriákon belül történik. Az első kategória a 'csoport nélkül'. Itt az első opcióra 62, a másodikra pedig 7 ember szavazott, így a 62 teljesen egészséges ember ennek a 69 fős csoportnak a 89%-át teszi ki.
  • Rundstedt17
    Inkább csak ülnék. Már 100 méter lekocogása is elég komoly gondot okoz...
    A billentyűzetet szerintem még elbírom, de inkább nem erőltetem...
  • VRSDM
    1. sokat pörgök, szinte hiperaktív vagyok
    2. az átlagnál fejlettebbek az izmaim (bár vékony alkatú vagyok) és ez a baj, hogy a mostani fizikumom is egy hugy körülbelül, mégis az átlag felett vagyok vele.

mondjuk ami izomzat van rajtam azt a biciklinek - kosárnak - tenisznek - futásnak köszönhetem. szóval kifejezetten csak 1évet kondiztam.
  • chhaya #68290
    Szerintem bírok annyit, mint a nagy átlag... csak ha nem muszáj, akkor inkább nem. Lusta vagyok. Ja, kéne sportolni. :/
  • Máté94
    Egy kis megerőltetést kibírok, de viszonylag hamar kifulladok.

Nem a legjobbak az izmaim, egy kis edzés rám férne.
  • pista89
    átlagos.