127612
-
ha tanulni megyek oda, akkor nem -
de ott is a gépet keresed -
Blum #77347 Suli utána itthon,majd edzés és tanulás -
igen, oda szoktam menni
-
erre találták ki a könyvtárat :) (na jó, eredetileg nem, de működik) -
én otthon nem vagyok képes tanulni, eltereli a figyelmemet a gép :( -
Suli :(
Most lenne a 4. óra vége, egy 13 perc múlva :D
Általában még 1-2 óra van vissza +napközi +atlétika edzés :D -
sztem otthon tanulok -
suli,edzés,gép 3 in 1 -
Statisztikailag? Nos, heti 5 nap meló és 8 óra munka. Az alvást kivéve ott tölti el az ember ideje nagy részét főleg, ha az utazást is hozzá számolom... :( -
Üres. Egy lepukkant iskolában. :) -
cargame #77338 Suli :D -
Egyáltalán nem, a PC még mindig a legkényelmesebb játékplatform -
az a durva, hogy ők így kimatekozzák fejben hogy jobban megéri nekik, és több pénz marad a zacskóstejre meg a parizerre, mer hogy milyen szegény mindenki, de úgylátom gamerpc-re mindenkinek telik, meg évente újítgatni
kb. olyan mint amikor egy facebook ismerősöm kiírta hogy
"de sok kulák él itt.... minden utcában van nyílt wifi..."
énmeg írtam hogy a csudimudiba, nekem pl. még wifit sem tud a telóm :D -
A pc mint játékplatform eléggé döglődik.2-3 évente jön pár blizzard játék(mostanában feldarabolva és túlárazva)amit nem neveznék egészséges állapotnak.Netezni,irodai vagy komolyabb munkára tökéletes, végül is arra találták ki nem játékra.Nem hiszem el hogy annyira megerőltető lenne egy 40 ezres pécé mellé konzolt venni amin kategóriákkal több és minőségi játék van mint pécére.Mióta ps3-am van több játékot VETTEM és játszottam VÉGIG mint a pécés időszakomban.Érdekes. -
Ja azt elírtam.De a PC-t akkor is jobban szeretem mint a konzolokat meg a laptopokat. -
Fbn Lx #77333 písz van emberek,játszani mindenen gecijó! -
Cat 02 #77332 Veszel egy Xboxot/egyéb konzolt meg egy laptopot és simán streameled a kettő között. Játékra ott az xbox, netre meg a laptop (ami szerintem mindenképp jobb mint egy PC). Amúgy azt, hogy gondoltad, hogy nem kell megvenni külön a TV-t, de PC-re elég rákötni az LCD TV-t ? :D -
PC kell a jó játékhoz,ráadásul a PC sokfunkciós,dolgozni,filmeket nézni,programokat futtatni,netet böngészni.Ezekre a PC a legideálisabb és akkor nem kell külön megvenni DVD lejátszót,TV-t,konzolt,stb-t mert egyben van.Egy nagy LCD TV-t rákapcsolok és kész. -
WTF xbox 360 slim -
off:
WTS xbox 360 slim
-
off:
WTB xbox 360 slim
-
Ari18 #77327 Szerinted... Nekem van Xbox360-am is, de alig játszom vele, többet volt kölcsönben haveroknál mint nálam. 3 játék miatt vettem. Gears of War 2, Fable 2-3. -
takarodj már. -
-
takarodjatok már az ilyen szar kérdésekkel... -
Ez egy publikus szavazás, ahol az emberek egyedi nézőpontjaira vagyunk kíváncsiak. Eltérő emberek, eltérő igényekkel. Aki WoW-ozni akar, vagy csak egyszerűen nem tartja kényelmesnek az FPS játékokat egér nélkül (tudom hogy van konzolhoz is, de újra: a publikum megítéléséről van szó), annak valószínűleg nem lesz kényelmes egy konzol. Amit mondasz teljesen igaz, kinek ez a kényelem, kinek más. Teljesen szubjektív, ezért van a szavazás, nem mindenki vélekedik ugyan úgy a kényelem fogalmáról. A fotelben ülős móka lehet jobban kimeríti a szó eredeti jelentését, ugyanakkor egy hardcore FPS játékos nem fog fotelban ülve egerészni, tehát az ő számára a komfortérzetet nem ez fogja nyújtani. Más játéktípusnál ez változhat, érdeklődés kérdése. Autós vagy verekedős játékkal én is szívesen játszanék fotelben ülve egy nagy TV előtt. :)
A szavazásban szerintem pedig pont az a jó, hogy nincs egyetlen nézőponthoz kötve, benne van a két szélsőség és a köztük levő átmenetek. Ennél a témánál pedig egyértelmű hogy van helye a szélsőségeknek is, még akkor is, ha egyébként teljesen irreális vagy nevetséges. Az emberek véleményéről van szó, Te is tudod hogy ez kemény dió. :D -
én meg pont fordítva:D
először a gép, aztán most karácsony óta xbox. huh hát multiban igen gyenge voltam. egérmozgás egy forgó karon..ááá:D
de sztem jobb, kifizetődőbb a konzol :) +semmi akadás -
köszi a választ, tessék egy hüvelykujj:
:D
-
egy konzolosnak meg a billentyűzet-egér kombó idegen :)
sőt, a Quake-et anno én még billentyűzettel tanultam meg, és egészen furcsa ötletnek tűnt az egérrel nézelődés... aztán lassan beletanultunk, és rommá vertük azokat, akik még nem. Aztán a következő lépés volt az, hogy a nyílgombokról átkerült az irányítás a wasd-re, mert ott több gomb van a környéken. -
Mert az új játékok PC-n kihasználják az új hardvereket és szoftvereket - a konzolt pedig (még ha már nyers számítási erőben gyengébbek is, mint a mai nagyobb erejű PC-k) sok évre készítik, és ugyanazon a rendszeren fut el kb. egy évtizednyi játék, kompromisszumok nélkül (bár pont most jött egy-egy új periféria a két HD konzolra) - ugyanekkor PC-n egy aktuális csúcsrendszer 1-2 év után már esetleg kompromisszumokra késztet (új DirectX rendszer, hozzá új Windows, fizikai számításokat segítő modul, többmagos rendszer, megnövelt felbontások, stb. stb...)
Persze bőven meg lehet lenni nélküle, és aki PC-t használ, annak ez nem okoz problémát, elfogadható, viszont a "konzolosok" számára kiváló támadási felületet nyújt - ahogy fordítva is megvannak a szokásos támadási pontok, amivel vidáman elszórakoztatja egymást a két oldal sok sok éve.
Az értelmesebbje meg röhög rajtuk, és arra költi a pénzét, és azzal játszik, ami neki tetszik - és mindegy, hogy ez most iPhone, PC, PS3 vagy C64. -
hát egy új CoD-ra , full grafikán már nem lenne jó a tavalyi gépem:D
csak konzolnál nehezebb megszokni az irányításokat. -
De azok a játékok is csak annyira lesznek gépigényesek, mint amennyit egy konzol is elbír, szal nem kell mindig újítani, vagy tévedek? -
Ezt nem értem. Miért kéne jobbat venni? Nem elég egy kicsivel több, mint ami a konzolokban van? :)
Komolyan kérdezem, nagyon nem vagyok otthon hardverügyben. -
gondolom nem 120kért vennének az emberek vid-kártyát.
akkor viszont félév és jön egy újabb, meg egy újabb játék.. -
ugye azt a 4 hónapot nem gondoltad komolyan? -
ha nem egy atomerőművet akarsz venni a mostani játékokhoz, sokkal jobb a konzol szerintem..
ha most veszel 1 videokarit, az kb 4hónapot bír mert muszáj megint egy jobbat venned h szép legyen a játék :)
nekem mind2 van, és sztem konzol jobb. hangsúlyozom, szerintem. -
ezt mire alapozod? -
Hát de könyörgöm, ha az emberek 80%-nak csak PC-je van, akkor miről is beszélünk? :) -
nekem csak pc-m van és a "Szerintem a kettő jól kiegészíti egymást / egál népszerűség."-re szavaztam :(