127612
-
Mennyire jo hogy nem a hozzad hasonlok dontik el kinek lehet fegyvere es kinek nem omg
-
Tudod mikor. Egy sima gépkarabély ára kb. 2-3 ezer dolcsi totál csupaszon kis tételben...
Szerintem nagyon jó lenne, ha elhinnéd annak, aki ért hozzá...
Elhiszem, hogy szertnél sokszor okosakat mondani, de inkább maradj a filozófiánál...
Jedi, az alapárban valszeg nincs benne a hidromotr hozzá, mert külső meghajtás kell a gatling elven működő fegyverekhez. -
Én azért szorgalmaznám az általánosan engedélyezett fegyverviselést, mert a bűnözőknek így is-, úgy is van fegyvere MOST is, csak NEKEM nem lehet, teljesen ki vagyok szolgáltatva polgártásaimmal együtt. A rendőrség JELENLEG kizárólag arra alkalmas, hogy az események UTÁN összetakarítsa a halottakat és sajnálkozzon, hogy jajhát ismeretlen a zelkövető, jujj és jól meghurcolja a túlélőket, nodepláne lecsukja, aki ellent mert állni a rosszfiúknak, mer az agresszív önbíráskodó-e, MEG KELL BÜNTETNI. Na nem.
Aki ért hozzá, az tudja, hogy ha csak 3 ember belédköt, már akkor buktad a dolot, ha nincs lőfegyvered, meg nem vagy geci gyors és gyakorlott. 5-6 füstössel szemben meg a brúszli is szépen megfexik, ez szomorú tény... ERGÓ csak az ÉLES lőfegyver az egyetlen ami gátat szabhat az erőszaknak. Ha mindenkinél LEHET fegyver, akkor a bűnözők is 3x meggondolják kivel fenyegetőznek, mivel fingjuk sincs mit rejteget a kabátja alatt a közönség.
Nyilván a fegyvertartás szabályokhoz kell kötni (nomeg IQ-hoz), de aki alkalmas rá, az igenis kapjon fegyvert és védje a murva közrendet végre! -
Szvsz. egy erősebb, könnyen páncélozott furgonra/terepjáróra szerelve nem rossz opció. Ha szervósan, vezérelhetően szerelteted be, akkor meg egyedül is áttörsz komolyabb úttorlaszokon is vele. Nyilván túl drága és inkább kuriózum, de gyűjtőknek szép ajándék... :D -
csak norriszt -
clio1616v #78467 jó az 5 k$-nak is -
25k az alapára csak magánaka gun-nak, de 60k-ért már lehet szerezni full új pakkot minde jóval (még mount-ok is vannak benne). Ha az ember ügyes, nyilván töredékáron hozzájuthat. :D -
De pl. a golfkocsidat is felszerelhetd vele, így mindjárt más érzés a játék...
-
Minek neked minigun? Értelmetlen. Kint is szeritnem fegyverbuzik szerzik csak be.
Az ára kb. 100-120 k $. Ez még kint is nagyon komoly pénz magánszemélynek és gondolom papírhoz is kötik.
Az itthoni éves átlagkereset mennyi is? 9-10 k $...? -
nomeg akkor már egy atombiztos pottyantóst is a kertbe, biztos ami biztos :D -
Jelzem USAban itt-ott klasszikus minigunt is lehet birtokolni, ami azért szvsz. elég elrettentő erővel bír egy századnyi rétiposzátával szemben is. Főleg ha terepjáróra/furgonra telepítik, ahogy szokás. Az már egy kisebb mozgó erőd. Ha idehaza engedélyeznék én bizony lehet, lepengetném érte a borsos árat (valahogy összeszedném azért). Bár az igaz, hogy az árából egy kisebb osztagot fel lehet szerelni korszerű automata fegyverekkel, de ha az embernek NINCS meg az osztagnyi embere, jó az. -
Mesterlövészpuska igen hasznos. Sima távcsöves vadászpuskával én is flangáltam és megnyugtató érzés murvára, súly ide-, vagy oda. Én magammal cipelném egész álló nap, kocsi bárhová elviszi, amúgy meg vállra akasztva, kézben lazán lógatva nem vészes és jól is mutat az ember jobbjában.
Végül is egy pisztoly sem árt zárt terekre, max. kiló körüli beretta méret, valami 9mm-es elmegy nálam (gázból is ekkorához szoktam).
Nomeg egy ninja-to, az is igen hasznos tud lenni kardánbox mellett. Egyenes a penge és jóval kisebb helyen elfér, mint egy katana.
Még nyakkés sem árt, ha lefognak, meg egy közepes/nagyobbacska tőr a mindennapokra.
Vipera, b.ütő, gyalogsági ásó, ha nem akarsz feltétlen halálos sebeket.
Gépkarabély többnyire otthonra, ház és önvédelemre kiváló tud lenni, viszont cipelni azért kényelmetlen lenne.
Esetleg egy füzér kézigránát, sosem lehet tudni mikor lehet rá szükség. -
Csakis pisztolyt hordanék, a vágóeszközöket leszámítva a többit mégis, hogy hordod magadnál? Nem lehet AKval a kézben mászkálni a városban, meg egyébként is minek. Az, hogy otthon mit lehessen tartani megint más tészta. -
viperát -
ezt
-
clio1616v #78457 az igazságnál jobb fegyver nincs -
de ön- és közveszélyes lennék, szóval jó hogy nem lesz soha -
...bétöltés... LOL -
extramagascsaj #78454 Van itthon egy légpuskám. Azt nyilván nem hurcikolnám...ill. itt Mo.-on számomra feleslegesnek tűnik pisztolyt hordani magammal, de régen pl. mindig volt a zsebben pillangó. -
Barrett M107
0:56-tól jön a jó rész
-
Mi a fene! :) -
Azt az idiótát hamar lelőnék. A szlovákoknál elég liberális fegyvertartás van tudommal. Mégsem gyilkolják egymást és a magyarokat sem halomra. -
devius #78450 Itt bármiből lehet ajándékkosarat készíttetni :)
AJándékkosár -
pisztoly, bár lehet Glock 18 inkább a géppisztoly kategóriába tartozik, tekintve h automata tüzelésre is képes. mindenesetre nem állnék szívesen a rosszabbik végén. -
mindből kérek -
Jó, csak tudod 1000 ember tudná használni ésszel, de elég ha van egy 1001. idióta, aki meg lövöldözne össze-vissza. Ezért nem adnék én inkább senki kezébe fegyvert. -
Csak, ha mindenkinél fegyver van akkor a "nem tetszik a pofád, nesze elvet" követve célpont is visszalő. Ez többnyire elég elrettentő ahhoz, hogy normális embere ne lövöldözzön két kurvaanyázás miatt. -
Nem szeretnék, mert egy rossz pillanatomban kiirtanám a körülöttem lévőket.
-
Azért 1-2 ilyen sem jönne rosszul otthonra az ablakokba, biztos ami biztos. 
-
Egy ilyen coltot, mert sztájlos. :DDD
Otthon pedig tartanék egy ilyet, ezzel sötétben sem kell annyira pontosan lőni :>
Amúgy egy ennyire kifordult, stresszes országban nem lenne jó ötlet, ha mindenki stukkerral mászkálna, bár lehet, hogy a tapló vastagnyakú "vállalkozók" kicsit visszavennének, hiszen sosem lehet tudni, ki húz elő valami meglepőt a kesztyűtartóból :) -
Max. pisztolyt, bár nem igazán vagyok a fegyverek híve. Az a baj, h úgyis az lenne, h sokan nem önvédelemre használnák, hanem vkinek nem tetszik a pofája, és nesze... -
Egy szépen feldíszített, erős bambuszszár bőven elég :P Azzal odacsap az ember valakinek, többet nem kérdez vissza. Ha meg nem akarjuk, hogy a rendőr is kötekedjen, kell rá csinálni 7 lyukat, és kész a fuvola ;) -
pisztoly
-
Unreal1942 #78439 Otthonra biztos beszereznék egy pisztolyt, de nem hordanám magammal.
Jó ez így ahogy van. Elképzelni se merem, hogy mennyi Butch Cassidy lenne az országban... -
boxer van -
Esetleg pisztolyt, szigorúan önvédelemre.
(Egyébként az USA legtöbb tagállamában rejtve teljesen legális viselni lőfegyvert. Magyarán sétálhatsz vele az utcán a kabátod belső zsebében vagy takart pisztolytáskával.) -
DIESEL DOG #78436 Pisztoly vagy revolver nem lenne rossz... -
Igen, egy sörétest és lelőném azt akit engedélyezte. -
Nem. -
Pisztolyt. - sajna amíg nem adnak ork kilövési engedélyt nem érne semmit.
Vágó/ütő eszköz rendszerint van nálam.