127612
-
hellószia
valamint egy apróság: sorozat =/= szappanopera
sorozatot készíteni drága, a pénzt hozzá a reklámok teremtik. költői kérdés: hol van vajon több pénz sorozatot készíteni, egy 10 milliós lélekszámú kis országban, ahol legjobb esetben is ~1,2 millió ember néz egy sorozatot, vagy egy 300 milliót rejtő helyen, ahol ugyanezt laza 20 millió néző hesszeli egyszerre?
az ugyanez jelen esetben az NCIS volt
na, ezért nem fogsz valami rengeteg magyar sorozatot látni - nem tudnak az adók komoly mennyiségű pénzt ölni bele, mert biza nem hozza vissza. -
derp! -
Te most ott laksz? -
Jah, de Amerikában kismillió ilyen Barátok közt "színvonalú" sorozat lehet, csak azok nyilván nem jutnak el hozzánk. Jó, nem lehet egy az egyben általánosítani, de h arányaiban több ökör ember van ott, abban szinte biztos vagyok. Ennek az oka nemtom mi, talán a szűklátókörűség, talán az, h sok amerikai számára a saját országukon kívül más nem is létezik, mint ha az az egész világ lenne... Érdekes téma ez amúgy. -
a sztereotípiáknak sajnálatos módon van egy kellemetlen tulajdonsága - többé-kevésbé igazak szoktak lenni. szóval... -
hát veled együtt +1 lett a buták száma :D -
Koppixer #79909 +1 -
Blum #79908 Honnan a pöcsből tudjam?
-
Cat 02 #79907 Passz, nem voltam kint, pár Youtube videó alapján meg nem kezdek neki fasságokat mondani. Illetve az átlag is eléggé kérdéses... meg az is kérdéses, mi a buta, meg, meg meg... :D -
Többnyire igaznak tartom az egész nemzetre vonatkozóan.
(tapasztalat) -
nagy számok törvénye...
meg mihez képest? muatatnak 1-2 hülyét a tv-ben, naés? lehet hogy 300, lehet hogy 6000 ember közül. sőt, ők azt is megtehetnék hogy hülyék. legalább jobb az életszínvonal átlagban... -
HUmanHunter #79904 nem feltétlenül butábbak, de a nagyobb népesség miatt nyilván több hülye is van. -
Az USA kispolgár"j"ai valóban OKOSABBAK az átlagnál! Végülis a kérdés is rossz... -
Jah persze. Nézzük meg a magyar sorozatokat. Barátok közt meg a másik szutyok. Nézzünk meg egy jenki sorozatot. Ugye belátod, hogy a House M.D és hasonlóan színvonalas drámai sorozatokat nevetséges lenne a BK-hoz mérni? Azok a sorozatok a "buta amerikaiaknak" készülnek.
Esetleg javaslom csekkolni, hogy a BK a másik szer és egyéb bulvár műsorok milyen nézettségi aránnyal bírnak itthon. Aztán fakadj sírva...
-
Többnyire igaznak tartom. Azért az nem lehet véletlen, h az a rengeteg idiótaság, amit látni/hallani, az mind szinte csak onnan való. Meg ezek a szórakoztatóipari termékek (film, zene, játék stb.) is sokszor az európai ember számára túl primitívek. Szokták mondani gúnyosan, h a buta amerikaiaknak is meg kell érteni. Hát van vmi igazságtartalma... -
"kispolgárjai"? Lyally. -
extramagascsaj #79899 Nem szavaztam, mert van egy 4. verzióm: nem feltétlenül buták az emberek, tehát nem a képességekkel van gond, hanem műveletlenek, tájékozatlanok; és ennek nincs feltétlenül köze az alapvető intelligenciához.
-
Leszarom. -
Attól függ, hogy milyen ellen és meddig. -
DIESEL DOG #79896 Na ne már... egy autó menedék lehet a radioaktív sugárzás elől... vicc... -
Na, kis hazánkat sem kell félteni...
http://www.sg.hu/cikkek/78879/az_usa_ujragondolja_az_elkepzelhetetlent
Olvas csak ezt végig. Természettudományos analfabetizmus, konteó hívőséggel vegyítve. Halálos elegy... -
Mindenki idióta
-
DIESEL DOG #79893 Van pár idióta, de hát hol nincs?
Bár tény hogy odakint az USA-ban már-már szinte van egy külön réteg olyan egyénekből akik majdhogynem sík hülyék... -
Van pár, de hát hol nincs? -
Szavazó roBOT #79891 Ért már baleset idén télen? ==>> Az USA kispolgárjai valóban butábbak az átlagnál? -
idén nem,de tavaly ajtóban hátas trick bejött és a lábcsavar térde érkezve :D -
Fbn Lx #79889 még nem, de nem kopogom le
jajmifogtörténni -
ejj szerencsétlen :S -
Aztaquuu :S :/ -
DIESEL DOG #79886 Ezt még nézni is rossz... rohadt fájdalmas... :S -
Koppixer #79885 a csonttörésről jut eszembe: Horrorisztikus sérülést szenvedett a Barca fiatal védője -
xxxpaulxxx #79884 Nah ez a bajom a Mainstreammel:D:D
Mai kérdésre: szerencsére még nem történt és nem is szokott:D -
Nem kell, csak vannak paranoiások, akik így "védekeznek" a balszerencse ellen. -
Nem.
Minek ehhez kopogni?:/ -
Eddig egyszer estem el, de semmi komoly, ami nem fáj esés az nekem jól esik 
Az elő tető alól akartam ki lépni és járda lejjebb van, ahogy léptem le pont nyakon baszott egy tetőről érkező jégtömb, és azzal egyidejűleg tettem le a lábam a jeges betonra, estem egy szépet, szerencse hogy nem vertem be a fejem a betonba
-
nincs, csak 20 centi hó az udvaron, de tényleg, nincsmég.. -
na jó akkor legyen tél,de semmi hangulat :| -
A csillagászati tél dec 21-én kezdődik, de amúgy meg nézz ki az ablakon, vagy menj ki az utcára. xD -
tél van már? -
Nekem is nagyon jó gumi van rajta, eddig két szezon alatt ne estem el, gellérthegyen meg tudtam vele simán állni a hóban 30-40-nél, de tegnap az az úthiba eléggé megviccelt:D