127612
  • SötétBarom
    Az esetek nagy részében a rejtett szám valami olyan dolog, aminek nem örülsz. Megpróbálnak neked eladni valamit, vagy a bank buzerál, hogy fizess, esetleg a szolgáltató ajánl valami kurva jót. Hát basszák meg. :D
  • MR ME
    am akik nem veszik fel azok az otthonit se veszik fel? vagy mindenki beszerzett olyan telót ami kiírja a számot és teleírta a telefonkönyvét h azt se tudja felvenni? vagy ott nyugodtan kiszívhatják az agyát?
  • SötétBarom
    Nem, ne hívjon senki rejtett számról. Ha nagy mákja van, és jókedvem van, meg ki vagyok pihenve, LEHET, hogy felveszem.

Igen, kíváncsi vagyok ki az. - Meló miatt sokszor hív ismeretlen szám, így mindig felveszem.
  • OrioN the S
    F.B.I./C.I.A./D.E.A.
  • tigeroo
    paranoia
  • MR ME
    +1
    nemtudom mitől fél az aki nem veszi fel, h kiszívják az agyát?
  • DJ RX7
    Nem, ne hívjon senki rejtett számról.

Ha többször próbálkozik, akkor felveszem, talán valamelyik ismerősnek új száma van.
  • QuippeR
    felveszem mindet, de nem kíváncsiságból, hanem mert erre van a telefon.
  • tigeroo
    felszoktam venni, mert van olyan hogy énis "kölcsöntelóról" hívok fel valakit ha éppen vmi cici van az én telómmal.

de tesóm pl. a magánszámokat sose veszi fel, de én úgyvagyok vele, hogy sohasem lehet tudni hogy ki keres és miért, lehet hogy fontos attól függetlenül.

például lehet hogy elrabolnak, de megtudom szerezni az fogvatartóim egyik mobilját, hívnám az egyetlen számot amit ismerek és nem venné fel. na az cink lenne
  • Unreal1942
    Rejtette számot soha nem veszek fel. Leszarom ki az.
    Ismeretlent felveszem, ha látom. Vissza nem hívom, ha csak nem fogadott hívásban veszem észre.
  • DIESEL DOG #80787
    Maximum akkor ha többször próbálkozik az illető, de nem igazán jellemző, a rejtett számmal hívókat vagy kinyomom vagy elnémítom a telefon csörgést és hagyom amíg fel nem adja...
  • Sir Quno Jedi
    Mikor apám meghalt, hónapokon és éveken át zaklatták anyámat, hogy milyen faja utazást, faszomsetuggyamit tudnak neki és kedves férjének ajánlani és jöjjenek el ide, meg oda, meg a férjével is beszélni akarnak. Ha meg mondta anyám, hogy nem tudja adni, akkor meg faggatni kezdték, hogy miért nem, meg hol érik el, meg akkor mikor hívják stb. Kurva erőszakosak, hiszen ezt oktatják nekik, hogy egy pióca vehemnciájával vessék rá magukat a gyanútlan kagylófelvevőre. Tök kedvesek, újra és újra kiborították és feltépték a sebeket. Kívánok nekik hasonló jókat! Rohadékok.
  • Simaji
    Csak ha többször próbálkozik akkor veszem fel leginkább. De csak ha rövid időn belül hív újra vagy sokáig csörget.
  • Sir Quno Jedi
    Lokális vezetékes teló az megint más. Otthon nem vesszük fel soxor, mert úgyis csak az 1001.-edik gecó reklámozó, felmérő, utaztató, politikai/vallási/jótékonysági szívató stb. ÉS nem értenek a szép szóból, ugyanaz a cég képes heteken át hívogatni az embert (te meg éppen mondjuk WC-n ülsz és fontos telefont vársz). Na az ilyen cégeket fel is számoltatnám, a tulajdonosokat meg kínapdra vonatnám, dögöljenek meg lassan, szörnyű kínok között a rohadékok, ez ugyanúgy spam, csak még annál is rosszabb.

Legjhobb, hogy mikor udvariasan közlöd a kisnyomival aki hív, hogy erre nem érsz éppen rá és nem érdekel a sokadszori ajánlatuk, BÁRMI is az és nem adsz ki információt idegeneknek a családodról (sem), akkor MEG IS SÉRTŐDIK némelyik és nekiáll felelősségrevonni az embert, hogy hogy lehet így vislekedni és ő csak a munkáját végzi és megérdemli, hogy meghallgassam blablabla. Na ilyenkor aztán elfogy a nemlétező türelmem is. Kis köcsög menjen koldulni, az sem érdekel, de nehogymá nekem pattogjon a saját telefonom, a saját házamban, a saját szabad/munkaidőmben!?

Fuhhh, meg tudnám ölni az összes ilyet. Én elhiszem, hogy ők is csak emberek (not), de gondolkodjon el már, hogy milyen munkát végez és hogy mit árt másoknak?! A mekiben legalább hasznos melót végezhetne, mert adna ennem vaze...
  • Sir Quno Jedi
    Jah és tököm sem kíváncsi arra ki hív, inkább arra vagyok kíváncsi, miért zaklatnak már megint. Szal. nem kíváncsi vagyok, hanem fel KELL vennem.
  • chhaya #80782
    Utálom az ilyeneket fogadni, de mióta melót keresek, fel szoktam venni mindet.
  • Sir Quno Jedi
    Nekem céges, így fel kell vennem az ismeretlen számokat is, de a rejtettet is. Viszont az ismert számokat azt nem szoktam, ha tudom ki az és nem óhajtok vele beszélni akkor éppen (vagy soha többet). Tehát pont fordítva van, mint itt a szavazásban. Azt is meg kellett vón kérdezni, hogy az ismert számokat felveszed-e... :DDD
  • dartonita
    Nem,nem.
  • clio1616v
    ismeretlen szám az amit nem ismersz de a számot magát látod... a rejtett számnál nem látod a hívószámot, mivel rejtett
  • HöfEE
    A rejtett számot nem írja ki a telefonod, az ismeretlen számot meg igen, csak nem tudod ki az.
  • Molnibalage
    Mi a difi a rejtett és ismeretlen között? Ismeretlen szám gyakran hív, legtöbbször vonalas telefon. Rejtettet szám infót még soha nem muatott egyik telefonom sem. Egyébként felveszem.
  • clio1616v
    fel...

de honnét tudja valaki hogy ugyanaz a rejtett szám próbálkozik többször? :D
  • Szavazó roBOT
    Szerinted befolyásolja az új médiatörvény az SG Fórum létét? ==>> Rejtett, vagy ismeretlen telefonszámról hívnak, felveszed?
  • xxxpaulxxx
    Ez odabaszXDXD
  • Fbn Lx
    ha holnaptól nem láttok a topigban, akkor kiderül a válasz
  • Fbn Lx
    a fidesz egy szar. most engem őrizetbe vesznek?
  • Motoroj
    Nem hinném hogy foglalkoztat bárkit is.
  • daemonervosa
    egyéb :

őőő nem?!

wtf
  • Arnoux
    egyéb: nem
  • szabii98
  • tommygear
  • byzhouse
    :DDDDD
  • jhetedikj
    :DD
  • HöfEE
  • gabesz012
    Egyéb: nem.
  • Dzsini
    Már az előző törvény sem "ellenőrizgetésre", hanem bejelentésre alapozott, csak a legnagyobb híradókat, tévéadókat figyelte egy belső testület.
  • morcosqtya
    Most igazából kétlem, hogy nagy visszhangot verne az SG, de érdeklődve várom.. :)

Gumiszobát ha nézik akkor we are doomed... :)))
  • Lacee86
    Hát nem, de a net meg a tv egész más. Neten van kismillió honlap, kismilliárd fórummal/topikkal. Azokat a kutya nem fogja ellenőrizgetni.
  • Willenbrock
    Szerintem biztos hogy nem.
  • Willenbrock
    Szabadidőmben este/éjjel leginkább.