127612
  • DJ RX7
    kb 15 cm
    Sima, egyenes.
  • kifli
    5-10cm sima egyenes
  • Ferenc4
    szak nyelven.:két parabolás kopaszodás
  • Jimmyke
    sima, egyenes, 30+ cm.
  • NEOreg3
    tüsi

fos
  • Cat 02 #80872
    Sima, csak hullámzik, mint a qrva >.>
  • byzhouse
    rövid
    Sima, egyenes.
  • RS
    Tüsi < 1-2 cm.
    Göndör.
  • immovable
    Kopasz.
  • extramagascsaj
    Hosszabb, mint 30 cm. Hullámos, de ki szoktak simítani. Szökő évente 1x meg becsavarom. :D
  • Blum
    Rövid,egyenes.
  • Lacee86
    Rövid (4-5 cm körüli), egyenes.
  • DIESEL DOG #80865
    Tüsi < 1-2 cm.

Sima, egyenes.
  • clio1616v
    3-20mm

saját magam vágom és fejem tetején 20mm és a fülemtől fokozatosan 3-6-9-12mm-esre vágom le kb. kéthetente
  • Tsol
    5-7cm. Sötétbarna, enyhén göndör.
  • Marci0115
  • Dzsini
    2-5 centi - tüsi és rövid között, hullámos.
  • Szavazó roBOT
    Rejtett, vagy ismeretlen telefonszámról hívnak, felveszed? ==>> Milyen hajad van?
  • BaliBoy
    Felveszem. De nem kíváncsiságból. Abból már kinőttem. Munka miatt sokan keresnek.
  • SötétBarom
    Legközelebb felveszem inkább ! :DDDDDDDD
  • kifli
    igen/igen

Felszoktam venni a rejtett számokat is, és az ismeretleneket is. Ha épp roszkor hívnak, akkor tökmindegy kiaz úgysem veszem fel. Amúgy az ilyen telefonos érdekel-e nyelvlecke/utazás cuccokat elég határozottan szoktam elutasítani, már az elején, vagy ha nagyon ráérek, elkezdek szórakozni velük :DD
  • bardocz
    Nekem ingyen küldtek volna. És amikor mondtam, hogy nem, akkor csávó gyerekhangon: háát szép, köszönöm:D
  • szjuca
    Hihi.
  • immovable
    Üres. Leszarom.
  • jhetedikj
    Igen/igen

egyszer akartak nekem egy borotvát eladni telefonon keresztül, nekem erre egy roppant határozott k... nyád' volt a válaszom, érdekes azóta se próbálkoztak
  • Motoroj
    Igen, de nem azért mert kíváncsi lennék ki az.
  • szjuca
    Nem és nem.
  • Pepsi Twist
    igen felveszem, de azért mert nálunk az inkognitó a legfontosabb :)
  • QuippeR
    ez így van, de nem erre irányul a kérdés.
  • Lyukasbogrács
    Mindig megvan annak a lehetősége, hogy valaki visszaél. Ha most ellopják a telefonod, ugyanúgy vissza tud vele élni akárki. Azzal, hogy több buktatót teszel a dolgokba, csak magadnak teszel jót. Inkább megjegyzek még egy jelszót, minthogy illetéktelenek szórakozzanak a dolgaimmal.

Igen, egy kódot kell/kéne megjegyezned, amivel bizonyítod, hogy te vagy a szám tulajdonosa. Ha olyan akar hívni, aki tudja a számod, de te nem tudod ki az, akkor kiírhatná a nevét, vagy írhatna bele egy üzenetet, hogy "szevasz! béla vagyok, józsi bátyja", ebből te tudnád, hogy ismerős, visszaigazolsz, felhív, mindenki boldog, stb, stb. Nem kell túlbonyolítani. Lehet, hogy az a rendszer, ami jelenleg is érvényben van, tökéletesen működik, de elavult. Nem vagyunk oroszok, hogy ami működik, ahhoz nem nyúlunk hozzá.

Utolsó kérdést nem értem. Akárhol be tudnak azonosítani, amíg az azonosításra használt eszközökből több létezik, mint egy. Lemásolhatják a személyimet, a lakcímkártyámat, a bankkártyámat, átplasztikázhatja akárki a saját képmásomra magát, ellophatja a jelszavaimat, addig akárhol.
  • Gell97 kolega
    +1 :D
  • byzhouse
    1,1 hadd fogyjon a pénze :D
  • Dzsini
    És akkor a telefonszám mellett jegyezzem meg a saját jelszavamat vagy kódomat is (a bankkártyám és egyebek PIN-je mellett, plusz a jelszavaim X szolgáltatáshoz, stb.) ha valaki esetleg megszerzi a kódom, akkor visszaélhet vele (ha bármilyen szinten ez a kód igazolja, hogy én én vagyok). És egy kódot használok mindenkihez, vagy személyenként mást és mást? És hogy adom meg a kódot az első kapcsolatfelvétel előtt, hogy engedélyezze, hogy felhívjam?

A biológiai azonosító (szem, ujjlenyomat, fülforma, whatever) esetleg jó lehet, de akkor is ezernyi kivétel kell (pl. hivatalok, mentők, egyebek ne legyenek ilyen irányban korlátozva), és érdekes dolog továbbgondolni azt, hogy rengeteg telefonszám pl. ismeretlen felhasználónál van, hiszen feltöltőkártyát bárki vásárolhat, továbbadhat, nem kötelezően tartozik emberhez, illetve nem ahhoz az emberhez, aki esetleg eredetileg vásárolta.

...mondjuk ez a normál számoknál is így van, ezernyi példa volt rá nekem is, hogy a telefonszámomon teljesen más személyt kerestek, mert pár hónappal előtte még az övé volt a telefonszám, lemondta, nekem kiosztották újra. Sztorik meg vannak arról is, hogy a számhoz tartozó emailcímben az előző user levelei is benne voltak :)

Innentől pedig az adatvédelem vidám ösvényeire kerülünk, hány irányból, hány helyen lehet téged beazonosítani?
  • Hegi90
    Igen, kíváncsi vagyok ki az
    Igen, kíváncsi vagyok ki az.

Hmmm... felhívogatós ügynökök? Meg hallgatom az első pár mondatát, hogy milyen ügyben keres, majd közlöm vele, hogy köszönöm de nem érdekel, további szép napot. Mi ebben a nehéz itt pár embernek? Egyáltalán minek akadnak ki rájuk?

Inkább nem veszed fel a rejtettet/ismeretlent és utólag derüljön ki, hogy valamilyen ismerősöd valamilyen okból nem tudott normálisan hívni, és segítség kellett volna neki?
  • Lyukasbogrács
    lemaradt egy /bé
  • Lyukasbogrács
    "ha elkéred valakitől a telefont akkor megadnál egy jelszót, vagy kódot és a [b]te telefonszámodról hívná[b], akit fel akarsz hívni."
    már miért ne oldaná meg? épp ez a lényeg, hogy a te saját "nevedben" tudd felhívni más telefonjáról.
  • N o N a m e
    feleszem mindkét esetben, de nem azért mert kíváncsi vagyok hogy ki hív :P
  • Sir Quno Jedi
    Egyik idősebb kollegám meg azt szokta csinálni, hogy felhívják az idióták, tök kedvesen szól, hogy peeersze, szívesen maghallgatja őket, csak hoz papírt, ceruzát, egy pillanat, aztán otthagyja félrerakva a telefont és azanp már nem jár arra... (néha zenét is játszik be nekik, szórakoztatja őket, mer mérne)
  • Sir Quno Jedi
    Nem szoktam telefonba üvöltözni, nem szükséges, elég meggyőző hangom van anélkül is és a szövegem is elég hivatalos tud ám lenni.
  • Sir Quno Jedi
    Ha aznap este hat ilyen hívásod lett volna, a hetedikért te sem kelnél fel és vánszorognál ki a telefonhoz, nekem elhiheted. Akkor sem, ha maga a minden6ó hívna.