127612
-
szabad vélemény nyilvánítás van tudtommal -
ha le akarja szarni, fordítsa fel a monitort, aztán ami a lyukon kifér rá a képernyőre. mindig van egy-két ember, aki leszarja, de az kit érdekel? ha valamit leszarsz, azt nem hangoztatod, csak ha feltűnési viszketegséged van, de azt meg mindenki más leszarja. -
clio1616v #81035 igaz... elvileg a gyerekek szülei azért fizetik az adókat és járulékokat hogy az állami szervek betartassák a törvényt
egyébként azért csak azokat büntetik meg akik amúgy adót is fizetnek, mert azokról lehet tudni, hogy tejelnek rendesen
magánembert lehet csak büntetni és rajtuk lehet csak pénzt behajtani... cégeken, Kftken nem -
-
alt + f4 -
ez így van -
De ő nem üresen akar szavazni, hanem le akarja szarni. -
Üres szavazás. -
miért nincs olyan lehetőség hogy leszarom? -
nem érdekel -
Jah és természetesen a hatóságok és törvényhozó szervek felelőssége a legfontosabb, ugyanis ezeket a szórakozóhelyeket a legszigorúbban kell ellenőrizni. -
Emberi kapzsiság az oka, mint mindennek:
1. ne engedhessenek be többet, mint amennyit a szervek szerint elbír a létesítmény
2. legyen több menekülőútvonal
3. legyenek azok szabályosan kitáblázva (felfestve és világító táblákkal is)
4. legyenek elegendő számban őrök és felvigyázók, akik tudják figyelni és irányítani a tömeget
5. ezek az emberek legyenek kiképezve hasonló helyzetekre
6. 18 év alattiakat SEMMILYEN szórakozóhelyre se engedhessenek be, különösen nem este 10 után
7. a fiatalokat oktatni kell, hogy mi a teendő hasonló helyzetben
8. a szülőket fel kell világosítani, hogy a törvény előtt (és Isten előtt) ŐK felelősek a gyermekeikért, ha elengedik őket felügyelet nélkül, minden, de minden őket terheli
9. minden szórakozóhelyet kötelező legyen alaposan bekamerázni (nem maradhat ki egyetlen négyzetcentiméter sem) és a felvételeket megfelelő ideig megőrizni
10. legyen megfelően erős és egyenletes megvilágítás mindenhol, amit vészhelyzetben fel lehet kapcsolni és így elkerülni a további pánikot
Az, hogy ezek pénzbe kerülnek, nem indok! Akinek nem telik rá, az bezárhat, viszlát! -
A szervezők, na meg a biztonsági őrök, akik abszolút nem tudták uralni a helyzetet. -
A szervező, biztonságiak, a valakik és az észlények a tömegben akik lökték az embereket. Amúgy vicces, hogy egy ekkora szórakozóhelyen legalább a bejáratnál nem volt egy szájbavert kamera. -
Pontosan. Csak tudnám, hogy ilyen 14 éves gyerekek mit keresnek ilyen helyen. -
Na igen, és ugye ha kezdődik a tömegnyomor, és ez a tömeg pánikolva (vagy akár pánik nélkül is) elindul akkor nem egy megtermett embert fognak agyonnyomni hanem 40kg-os kislányokat, ilyen szituban mindig az erősebb "nyer". -
Kor alapján szerintem több volt ott olyan, akinek érettségije sem volt, nem hogy egyetemre járjon:D -
clio1616v #81020 nagyobb az esély rá ha iskola után nem haza megy a gyerek, hogy történik vele baj...
egy tapasztalatlan és önmagát ellátni képtelen gyereknek még meg kell mondani mit lehet és mit nem... ezért csak és kizárólag a szülője felelős
ezt a korhatárt kb 22 évnél húznám meg, de utána is feltétellel... -
Ez nem valami egyetemi buli volt? /Nem igazán vagyok képben/ -
Cat 02 #81018 Utcán is leszúrhatnak 200 Ffért vagy elüthet az autó, sok felelőtlen szülő :/ -
Volt, hogy ült valaki rajtam az esés után. Nem számított, engem úgy felkaptak, hogy ő is jött velem:D -
clio1616v #81016 a szülők, mert olyan helyre engedték el a gyerekeiket, ahol veszélybe kerülhettek
büntetésnek elég nekik az, hogy most ezekután átgondolják, hogy a kiskorú gyermekeiket ne engedjék el felelőtlenül -
Cat 02 #81015 Többi hely az nagyon igaz. Nem egyszer estem el pogóban és mindig valami random ember felrántott. -
Még mielőtt valaki félreértené, nem zsidó ellenes vagyok, hanem ostobaember ellenes. -
Maga a szervező srác szerintem nem, ő kibérelt egy helyet, meghívta a fellépőket, de a balfasz biztonságiakkal már nem neki kell foglalkoznia, hanem a hely tulajdonosának. Akik a pánikot keltették, ők a hibásak szerintem. Az meg elég szánalmas, hogy egy elesett embert nem rántanak fel rögtön a földről. Érdekes, hogy más körökben, akiket amúgy szeretnek leprimitívezni, rögtön felkapják az embert, idő nincs arra, hogy rálépjenek...
Amit meg kifejezetten viccesnek tartok, hogy nagyon sokan a kurucz.infoval jöttek, hogy ott le van írva mitörtént, aztörtént, igaz nem voltak ott, fingjuk sincs az egészről, mint ahogy nekem sem, de nagyobb pénzösszegget rá mernék rakni, hogy ha zsidóliberális.izrael lenne a weboldal címe, akkor ha ugyan ezt írják, akkor is menne a zsidó hazugság, nemigaz stb. -
Nem egyértelmű, de sokmindenki. Részben a szervezők, a biztonsági emberek, de ugyanúgy a hely tulajdonosai is hibásak meg persze a jelenlévő tömeg is hibás de ez már az előzőek okozata szóval a tömeget nem lehet egyértelműen hibásnak tekinteni ez ügyben. -
a lemmingagyúak + a lemmingek -
Unreal1942 #81010 Valahol mindenki aki ott volt az ostoba tömegben. Leginkább azok akik állat módjára áttapostak rajtuk. Ész nálkül mint a marhák lökték, nyomták egymást.
Igen valahol ezek társtettesek. Ettől még baleset volt, de nagyon kellett hozzá az emberi ostobaság.
A szervezők akik nem mérték fel, hogy ebből baj is lehet. Csak a profitot lesték.
A biztonságiak akik beengedték a nyilvánvalóan nagy tömeget a hely kapacitásához képest.
-
Szavazó roBOT #81009 Miben gyűjtöd a pénzed? ==>> Szerinted ki(k) felelős(ek) a szombat esti tragédiáért? (West-Balkán)? -
nem.
Most 5 ezer Ft van benne konkrétan... :( -
hazucccc kutya -
széf -
Fbn Lx #81005 : D -
Koppixer #81004 A Kohn Samu barátomnál. Náluk ez családi hagyomány. -
Gibor #81003 Bankban. Ha otthon lenne elkölteném több mint valószínű, bár ígyis :) -
Xd -
ehhez pofa kell (PM) -
take kcsg vagyok :D -
asd.,Xd -
vegyél fel fél milliót providentnél :O :D