127612
  • Dzsini
    De ők (és azok, akik kiadták a helyet) tehetnek arról, hogy a tűzoltóság által meghatározott 307 fős limit ellenére ~2800 főt toltak oda be, a jogszabályok hiányosságait kihasználva. A bővítések már megindultak, de akkor is 3 állandó és 3 menekülő lépcsőház meglétével EGYÜTT is maximum 1100 fős terhelhetősége lett volna a helynek. És innentől mindegy, hogy késsel hadonásztak, vagy csak azt mondta valaki, mert majdnem tízszer annyian voltak ott teljesen tilosban, mint amennyien lehettek volna. És ez a szervezők felelőssége. És mindegy, hogy volt már régebben is hasonló méretű esemény a helyen, az is szabálytalan volt, és csak a szervezők szerencséje, hogy idáig nem kellett valami miatt menekülni (pl. tűz üt ki valahol).
  • Gibor
    Akik *pánikot* keltettek a tömegben.

Furcsa hogy a legtöbb szavazat a "Noise Night Life" szervezőire ment, mikor ők nem tehetnek arról hogy valaki késsel hadonászik... de ne legyen legalább itt flémkeltés belőle, ígyis alig bírom hallgatni a rádiót melóhelyemen és csak felidegesít az egész.
  • Koppixer
    már a másik topikban ment erről a vita, oda ezt írtam: link
  • N o N a m e
    szerintem a tangája.. a melltartó túl fent van, a keze valahol a hasán lehet, ahol a vágás szerű dolog van ott valamilyen csont van.
  • clio1616v
    lehet valaki a nagy tolongásban elejtette a kését, na meg a tűsarkú is el tud mélyülni ha nagy a nyomás
  • OrioN the S
    pedig nem egy ember ruhája lett véres. csajszi ruhája is véres volt. amint valaki a késelésről nyilatkozott, mesélt valamelyik roportban azt kivágták. érdekes.
  • HöfEE
    Nem hihetetlen, én nem Budapesten lakom, nagyon is tudom milyen az amikor hasonló történik egy discoban vagy akármilyen szórakozóhelyen. Ha valakit megkéselnek az nem egészen így néz ki, ott folyik a vér itt viszont nem. Legalábbis ha tényleg a hasi szúrásba halt bele akkor elég sok vért kellett veszítsen.
  • OrioN the S
    Naja. Amikor 6000 fős buli volt, akkor se volt pánik... amúgy a DJ zene OFF és mondta, h kéne kimenni, mert késeltek. Mondjuk Ő is jól nyomta, h így kijelentette... nem kellett volna bemondani. Mindegy. Meg a rendőr is mondta, sőt a biztonsági is és utána 10 perccel már csak taposás... :\
  • jazzy
    Én nem gondolnám, hogy ez a táska pántja. Orionnal értek egyet. Ettől függetlenül persze lehet, hogy mi tévedünk.

De a másik verziót mi bizonyítja? Több benne a kusza dolog, összeegyeztethetetlen dolgok.. Felordított valaki, hogy késelés, Egy discoban? Könyörgöm, ha a fülembe ordítanak alig hallom.. Vagy csak úgy bepánikolt a tömeg? Mitől? Tömegek nem szoktak csak úgy jókedvükben pánikolni. Stbstb..
  • OrioN the S
    Jogos, de vmi orvos szakértő mondta, hogy tűsarkú nem okoz ilyen sérülést.

Amúgy mi olyan hihetetlen ebben, hogy bement 5-10 ... és bökdöstek, mert bunyó volt? Vita hevében "meghalsz,meghalsz,meghalsz" felkiáltás, síri kuss, leesett nekik, h mi történt és akkor indult a tömeg. Kb. mindenkibe belekötöttek előtte...
  • HöfEE
    Ezzel az a baj, hogy amikor ilyen tömegben valaki földrekerül és megtapossák, (pl. tűsarkú cipővel) az simán okoz ilyen sérülést, de akármilyen szemét, üvegek széttörve stb bele tud úgy állni az emberbe ha közben nyomják, hogy ilyen sérülés legyen az eredménye.
  • bardocz
    Ez pont annyira lehet vágás, mint egy öv, vagy táska pántja.
  • jazzy
    Pont erről beszéltem.
  • jazzy
    Mégis vannak a neten az egyik lányról készült képek, ahol egyértelműen látható egy vágott nyílt seb..

Polgárháború hangulat ezek nélkül is lesz, próbálják elkerülni a sok hazugsággal, de nem fog menni.
  • OrioN the S
    Itt se akarták és volt is affér a biztonságiakkal. Igazából onnantól kezdtek megvadulni "azok".
  • OrioN the S
    meg ez is tuti ps(egy fotós mondta,h amikor egy rövid időre közel tudott menni a lányokhoz, akkor máj tájékon látott egy 5 centis vágást/szúrást utána elzavarták és körbeállták a rendőrök, mentők a testeket)

Itt meg egy sztori.
  • tigeroo
    jobb helyeken nálunk a cigányokat be se engedik:D pedig szabolcsról van szó
  • MR ME
    egyértelmű h polgárháború elötti hangulat lenne, amit végülis jogosan el kell kerűlni, csak azért mégiscsak...
  • OrioN the S
    csak nem értem ezt a nagy kamuzást :\ mondjuk sejtem, ha kiderülne a frankó nyilvánosan, akkor lincshangulat lenne és ezt el akarják kerülni.
  • MR ME
    ezek szerint akkor tényleg 4 halott volt és késelés :/
  • OrioN the S
    pedig ő.

mori 2-őt amúgy szintén bezárták egy időre, mert onnan menekülj ki, ha vmi van... labirintus.
  • OrioN the S
    1 áldozatnál. de tudom... pletyka :s csak az a baj, h mégse. meg a srácról se mondtak semmit aki szintén elhunyt. nemtom mér.
  • bardocz
    De ő csak a zenészeket hívta meg, meg keresett ehhez egy helyet, ahhoz már semmi köze, hogy a helyen dolgozók impotensek.
  • somdav95
    persze üljön csak nyugodtan, legalább rájön kicsit majd mi az a felelősség, csak azt mondom hogy biztos nem ő szervezte egyedül, és abba is biztos vagyok hogy akik a pénzt szedik majd le, azok nem fognak ülni.. ( mint általában ebbe az országba..)
  • MR ME
    oszt vót késelés vagy sem?
  • Palika1989
    Nem a főszervező a hibás, a hely tulajdonosa, üzemeltetője.
    Neki kellene tudni, hogy hogyan kellett volna a tömeget irányítani.
    Aki a bulit szervezi és a bulijának keres egy szórakozóhelyet, az nem készíthet elemzést a helyről - vagyis tényleg a hely dolga ez.

Például a Morrisons 2-be is rengetegen szoktak lenni, ott van vagy 30 maci akik folyamatosan irányítják az embereket hogy ne álljanak meg stb...
  • MR ME
    ahogy kinézett a videón aznap este, meg is érdemli a börtönt, talán ha egy ekkora partyt szervez vki akkor ne legyen már szarrá drogozva, értelmi szintjét meg a videó nagyon visszaadta...
  • daeemoon
    "Érdekes, hogy más körökben, akiket amúgy szeretnek leprimitívezni, rögtön felkapják az embert, idő nincs arra, hogy rálépjenek..."

+1... Bár ott jobban fel vannak erre készülve :)
  • MR ME
    szervezők
  • somdav95
    szervező.. bár nem hiszem hogy egy 21 éves kölyök szervezte volna az egészet, bár abba biztos vagyok hogy ő fogja elvinni a balhét..
  • OrioN the S
    am egyik halott anyám bnőjének a lánya a másik meg egy bnőm nővére :\ mit átélnek szegények... :c
  • OrioN the S
    minden 3. ember vérében találtak volna...
  • bardocz
    "Mi történt tegnap este? *le bekapcs
    Durva buli lehetett"
  • byzhouse
    a szervezők,mert beengedtek sok marhát egyszerre.

Unreal1942: pánik esetén te mit csinálnál? :) ilyenkor mindig mindenki saját magát menti elsőnek.
  • tigeroo
    azért ese semmi
  • milk4
    Egyértelműen a Noise Night Life szervezői.
    Azok, akik közvetlenül okozták a 3 lány halálát.
  • Marci0115
    ··A szombati diszkótragédia két áldozata is kábítószert fogyasztott, szervezetükben amfetaminszármazékot találtak··

ujabb érdekességek
  • Lyukasbogrács
    nem tart vissza senki
  • Marci0115
    csak nehogy ártatlanok is meghaljanak
  • bardocz
    És így beindul egy leszarós láncreakció. Tisztára, mint ahogy a dizsiben beindul a pánik. Először csak 5-en, majd 20-an, végül még ikszezer ember.