127612
-
clio1616v #81318 mindenki kapcsolatban van valamilyen szinten -
Elszeretni nem próbálom, de azt szerettem mindig is ami a másé. Simán kefélgetnénk titokban. A lánynak is megmarad a kapcsolata és Én is jól érzem magam.
Ennyi -
Fbn Lx #81316 nem szoktam egyik lánynál sem próbálkozni, csak ha annak jelét adja, hogy én bejövök.
akkor meg szerintem lényegtelen hogy van e kapcsolata. de még alapból jó helyzetben is visszafogott vagyok és fosok, amikor más a helyemben már dugná. -
F1re #81315 Ráhajtok a lányra*, megpróbálom elszeretni. (nem tartom tiszteletben az Ő kapcsolatát).
kivéve ha vmi haverom spanja a srác ill, ha vmi ganxta, v olyan akitől félni kell :D -
Igazi kis puhapöcs* vagyok, még a független lányokkal* sem merek ismerkedni. -
cargame #81313 Egyeb.:D
kb. mar volt ilyen velem h , en voltam a 3. :D Bazz ha tudna a lany baratja :D -
Tiszteletben tartom mások kapcsolatát, nem foglalkozom vele - bármennyire is tetszik - és továbblépek. -
Őket elhagyták a fiúk. Ennyi. :D -
akkor ebbe az elméletbe kérlek illeszd be az úgynevezett szingliket :) -
extramagascsaj #81309 ha vkit vinni lehet...vigyék -
Erre szokták azt mondani, hogy a nők olyanok mint a majmok: addig nem engedik el az egyik ágat míg nincs meg a másik. Ebből is látszik, hogy ők még nem jöttel le a fáról.
-
Na ez látod nagyon igaz. -
igen, nemcsak a nők ilyenek hanem az emberi szeszély általában.
de azért a férfiak futnak általában a nőkért, mert a megkövült geci jobban fáj mint a férfi büszkeség. -
tudom, de szerintem butaság. meg amúgyis, egy párkapcsolatban hány ilyen van. a két féltől függ hogy engednek-e a csábításnak
(és ott van baj hogy inkább a megszokás rabjai a felek, unják a banánt, inkább nem lépnek, hanem ha jön egy 3. fél és biztos az ugrás, csak akkor...) -
Ott a pont. :) -
Én nem vagyok szakértője a lányoknak,de ezek szerint van még nálam is kevésbé tapasztalt egyén a férfi társadalomban.
Ezt amit írtam nem kitaláltam hanem látom/láttam magam körül. Egyik sem tudja igazán, hogy mit akar. És ez nem fiú függő. Egyik pillanatban még így gondolkodik, a másikban már máshogy. -
nem neked ment az előző. :)
Általános vélemény volt. -
És ha elhódítod? Mire számíthatsz majd Te egyszer a bot másik oldalán? ... nyilván "megingathatatlan jellem" a lány...
(kivéve ha pusztul a kapcsolatuk.. és úgy fordul a karjaidba. Ilyenkor viszont jobb adni neki egy kis időt, hogy kitisztuljon a feje.. (tapasztalat)) -
nem.
"maguk sem tudják mit akarnak" >> na akkor az biztos, hogy a jelenlegi barátjukat sem. -
Induljunk ki abból, hogy a lányok maguk sem tudják, hogy mit akarnak. Ezen tény ismeretében megdől az amit állítasz. Marad az, hogy valaki mással b*szol ki. -
Az egy patkány aki ráhajt másnak a barátnőjére. -
Egyéb: Ráhajtok és aztán mindenki rábaszik a szitura (tapasztalat, sajnos) -
tiszteletben tartom, kiesik a látókörömből -
Csak szolidan, figyelem a reakcióit... ha a barátom bnője, ha csak valakié akkor sem hajtanék rá soha... -
xxxpaulxxx #81294 Egyéb:
Ha ilyen helyzetben lennék... és esetleg látnám, hogy katasztrófa a kapcsolat, akkor megpróbálnám. -
Nem vagyok valami nagy nőcsábász, éppen ezért ha tényleg nagyon tetszene, akkor lesz¤rnám a körülményeket. -
Gibor #81292 Tiszteletben tartom mások kapcsolatát, nem foglalkozom vele - bármennyire is tetszik - és továbblépek. -
Blum #81291 Tiszteletben tartom mások kapcsolatát, nem foglalkozom vele - bármennyire is tetszik - és továbblépek. -
Tiszteletben tartom mások kapcsolatát, nem foglalkozom vele - bármennyire is tetszik - és továbblépek.
Mindig is kúrvanagy pofátlanságnak tartottam az ilyet, nálam alap hogy nem kezdek oylan lánnyal akinek van már barátja... az már más kérdés ha van barátja de én is tetszem neki és emiatt szakít vele :P -
Szituációfüggő. Ráhajtok a lányra*, megpróbálom elszeretni. (nem tartom tiszteletben az Ő kapcsolatát).
Alapvetően ez, ha nagyon tetszik. Ha a barátja ismerősöm, barátom, haverom, akkor természetesen tabu. Ha ismeretlen, akkor nem érdekel, majd a lány eldönti mit akar. (a barátnőmmel így vagyunk együtt 5 éve, hogy amikor megismerkedtünk kapcsolatban volt, igazi seggfej volt az a faszi..) -
extramagascsaj #81288 Tiszteletben tartom mások kapcsolatát, nem foglalkozom vele - bármennyire is tetszik - és továbblépek.
Volt,h bnős pasival kavartam, de akkor sem én kezdeményeztem,hanem a srác. Ma már visszautasítanám...akinek van kapcsolata nem jöhet szóba. Ill. ha kapcsolatban vagyok más pasira rá se nézek. -
Nem érvágás? :o -
jogos
-
Tiszteletben tartom mások kapcsolatát, nem foglalkozom vele - bármennyire is tetszik - és továbblépek. -
puhapöcs
-
Tiszteletben tartom mások kapcsolatát, nem foglalkozom vele - bármennyire is tetszik - és továbblépek.
Azért a valóságban ez picit árnyaltabb ennél, szitutól függhet. -
+1 -
Kapcsolatban levő egyedek nem érdekelnek. -
Ráhajtok a lányra*, megpróbálom elszeretni. (nem tartom tiszteletben az Ő kapcsolatát). -
Tiszteletben tartom mások kapcsolatát, hisz énis beverném a kis pattogó seggarcnak a képét, ha a barátnőmre/feleségemre nyomulna...
Ha a lány kezdeményezne miközben barátja van, akkor meg ott dőlne el az egész, hisz a kutyából nem lesz szalonna...
"Felebarátod házastársát ne kívánd!"