127612
-
clio1616v #81518 nem az a lényege a kérdéseknek, hogy akik tudják a választ azok a butáknak elmondják a választ és így információhoz juttassák őket? -
Összesen 65 szavazatból 46 tartózkodott.
így van :D -
széles tömegeket érintő kérdés, és gondolom mindenki tisztában van a szabadalmak szabályozásával :) -
kb, marha érdekes kérdés, nem baj, talán holnap hozzá tud szólni a 45 ember is. -
Ez egy elég gyér kérdés volt, túl szűk kör érintett és mint látható összesen 16 embernek van köze hozzá annak fele is úgy szavazott hogy fogalma nem volt róla :S -
a nagykutyák minden szart levédetnek. aztán meg perelik egymást, mire a másik ugyan annyiból visszaperel.. is-is a valaszom a masodikra pedig mindkettõ -
nem
sok-sok fánkkal -
cargame #81511 passz -
Koppixer #81510 Nem tudom. Ha Blikkes újságíró lennék megkérdezném Rubik Ernőt. -
nem tudom megítélni... -
üres -
Üres. Nem tudok hozzászólni a témához -
Én ismerek olyat aki valamelyest ért hozzá, konzolosban lakik, de nem szokott szavazni... :D -
jelenleg 10 ből 8 tartózkodott - szerintem más is kb. ennyit ért hozzá :) -
Húha, te aztán ultrakomolyan veszed ezt a szavazást! Ríszpekta! -
Nem volt dolgom vele, nincs rálátásom, amit meg itt-ott olvasok róla véletlenül, az kevés ahhoz, hogy bármilyen véleményem kialakuljon (főleg, hogy a kérdésnél nincs meghatározva, hogy magyar, nemzetközi, amerikai vagy világszabadalmi rendszerről van szó) - üres. -
Itthon biztosan nem. -
clio1616v #81501 nem működőképes
részt vettem több szabadalmi leírás elkészítésében és beadásában és nagyon könnyen kijátszható, amit el is fogadnak, az átvizsgálását végzők munkája pedig egy vicc, mivel egyszerűen nem nézik megfelelően a kapcsolatokat más szabadalmakkal -
Szavazó roBOT #81500 Szerinted segítőkész a magyar bolti eladók átlaga? ==>> Működőképes a jelenlegi szabadalomrendszer? -
clio1616v #81499 Fenntartom, hogyha nem szolgálnak ki úgy ahogy nekem kényelmes, akkor nem vásárolok tőlük semmit. -
Itt nyilván nem ez volt a helyzet. -
Na és gondolod, hogy ha máshol is megvehettem volna pikkpakk a cuccot, akkor nem azt tettem volna?!?! Ejnye! -
Fbn Lx #81496 egy kreatív egyén máris gondoskodott a dologról :D -
küldd be, szerintem kikerülne az is :) -
Fbn Lx #81494 ez olyan szerinted okosak-e a barna szeműek jellegű kérdés -
xxxpaulxxx #81493 Mostanában egyre több büdös paraszttal hozott össze a sors... -
Az baj, hogy sokszor teljesen más a tényleges készlet és a rendszerben lévő. -
Eleg valtozo, de ok is emberek -
clio1616v #81490 volt már olyan eset, hogy nálam volt a készpénz és volt raktáron termék sőt ki is hozták nagyon kedvesen megmutatták a telefont, csak éppen saját adminisztrációs hibájukból nem tudták odaadni mivel csütörtökön voltam náluk és én nem a türelmességemről vagyok híres, megköszöntem a segítséget és pénteken megvettem máshol a terméket...
ha nekik nem fontos hogy a pénzemet náluk hagyjam nekem meg pláne nem az, hogy ott vegyem meg a telefonom... nekem egy dolog fontos, hogy azonnal kell amit meg akarok venni... -
clio1616v #81489 lehet benned fel se merül... de én az olyan céget ahol az eladó hajlandóságot se mutat hogy kiszolgáljon azonnal otthagyom...
ha nekik nem marketingstratégiájuk kiszolgálni a vevőt, akkor viszlát
csak a buta ember olyan hülye hogy leáll velük követelőzni és helyre tenni az ilyen cég alkalmazottait, mi vagyok én, hogy egy ilyen szemét cégben rendet tegyek és kiosszam a feladatokat és utánanézzek a raktárkészletüknek...
de ha neked megéri akkor csináld én nem így vásárolok... elvárom, hogy igényem szerint minden erőfeszítésem nélkül kiszolgáljanak, ha már eldöntöttem, hogy náluk akarok vásárolni egy terméket -
Amúgy úgy látom nem nekem van üldözési mániám, hanem neked. Mivel egy vásárlód leordította a fejedet igazságtalanul, ezért úgy gondolod, hogy én is igazságtalanul ordítanám le a fejedet. Ez két helyen is problémás:
1. nem szoktam senkinek sem leordítani a fejét (főleg nőknek nem), nem is szükséges
2. nem vádolnálak igazságtalanul, engem pl. klasszul meg lehet győzni észérvekkel, de sajnos ilyen esetekben így is MINDIG nekem van igazam
Így már világos gondolom?!
-
Oké, zárjuk rövidre: TUDOM, hogy mi van raktáron és tudom, hogy ő meg sem nézte és NEM tágítok addig, míg meg nem nézi a kurva nyilvántartásukban és LÁM VAN amit keresek, mivel ÉN ELŐRE megnéztem a raktárkészletüket a gecilusta, hozzánemértő, azonnalcsípőbőllepattintós hülyegyerek helyett?!?! Értve vagyok?! Ha ezek után én vagyok a rossz ember, mert nem hagyom, hogy hülyét csináljanak belőlem, akkor legyen, vállalom!
És nem, nem üvöltözök, mert nem szükséges, udvarias vagyok és kimért, hűvös és kitartó. Ha ez sem elég, hogy az ember hozzájusson ahhoz, amiért odament, akkor nem tudom mi kéne?! Szopjam is le esetleg?!?!? Vagy érdeklődjek a családi problémáiról és keressünk rá együtt megoldást?! Az segít?!?!? (not)
Jobbat mondok, miután kiderül, hogy MÉGISCSAK van amiért jöttem (ki hitte volna), akkor nem akarják áthozni a raktárból, hogy megnézhessem/kipróbálhassam (189eHUF berendezésről van szó), mer ők nem hozzák át és nem bontják ki! SZERINTED?!!!
Mondjak esetleg cégnevet is, az segít?! -
clio1616v #81486 Problémás vásárló vagy...
mert megmondod az eladónak, hogy te jobban ismered nála, hogy mi van raktárkészleten amit mivel teveled kitüntetett figyelemmel kell eljárni mert fontosabb vagy minden más vevőnél -
Megkérdezném akkor, hogy a te iq0 női vásárlóid szemétségeit miért vetíted ki rám?!?!? Azt már értem, hogy nem tudod értelmezni amit írok, de ez kicsit zavaró. -
Hülye kérdés. Változó/változó -
te saját magadnak mondasz ellent. előbbi hsz-idben azt is irtad, hogy te kérsz, ha nem adnak, vagy akadékoskodnak akkor retorzió...nem gondoltad te át ezt.
amúgy csak egy példa a görény eladókról, meg arról hogy mi van meg mi nincs a raktárban, és te tudod hogy van.
egy nő valamelyik nap bejött hozzánk, meg is kérdeztük udvariasan miben segithetünk. olyan kedvezményt emlitett ami nincs is. később kiderült, rosszul tudta, na ez még hagyján. márkás cuccot keresett, egy bizonyos márkát, kb. fél óra volt mire rájöttem mit is akar pontossan, mire közöltem hogy sajnos az nincs. de hogy neki vegyem elő a fiókból.(hozzáteszem már hónapok óta nincs amit keresett, de ő tudta) a végén közölte hogy én nem akarom őt kiszolgálni, és hogy még életében nem találkozott ilyen flegma eladóval, és legalább tiz percig orditott, hát nem tudom mondjuk te hogyan érezted volna a helyemben magad, de nekem rosszul esett, hát ennyit a retorziókról. és ez csak egy a sok közül, na az ilyen elmehet a sunyi picsába, vevő ide vagy oda. amikor már láttam nem lehet vele mit kezdeni, köszöntem hogy viszontlátásra, és hátra harc és otthagytam had orditson. -
clio1616v #81482 akkor igazából a te kérésed számukra parancs... erre gondoltam amikor írtam, hogy parancsolgatsz nekik
én úgy vagyok vele ha már kérni kell valamit akkor régen rossz
nagyon ritka, hogy valamit kérek valakitől, viszont ezt csak egyszer teszem, ha nem teljesül nem kérem újra -
De ki mondott itt ilyet neked? Miért is parancsolgatnék az eladóknak. Én mint említettem mindig kínosan udvarias vagyok és KÉRNI szoktam. Még akkor is, ha letagadják, hogy mi van raktáron, miközben én pontosan tudom, hogy van nekik a keresett cucc. :D -
clio1616v #81480 én ugyan kiszolgálnálak ha parancsolgatnál, de meg lenne a véleményem rólad és a kollégáimmal amikor meglátunk, hogy te jössz összenéznénk :) -
éééés szerinted én volnék ilyen az eladókkal amúgy?! [wrooong]