127612
-
49.999-nél már veri a főnök asztalát.
:)) -
mi a fasszal foglalkozol te? :D -
kereken? -
Egyéb.
Évi 50000$-al én megvagyok elégedve :) -
Egyéb.
napi 4(holnaptól már 8) órában telefonálgatok, de abból jó ha 2,5-et ténylegesen dolgozom, a többi beszélgetés, kávézás+cigizés a konyhában :D:D
jaa és még így is elég jók vagyunk, teljesítjük mindig az elvártat...
imádom a munkahelyem!!!
-
Ha dolgoznék, az a minimális alvóidőből, és a tanulásból menne el (igen, itt kell azt is), és csak hétvégén érnék rá, mondjuk kétszer 6 órát, de legyen akkor 2x8. Ez 30k egy hónapra, ami nagyon kevés, és jó időm megy el rá. -
miféle válaszok ezek B+????? -
Egyéb.
Micsoda kérdés ez? Vagyis inkább válasz lehetőségek.
Annyi a fizum amennyit dolgozok. Nem panaszkodok egyáltalán. Érdemes tanulni. ;) -
egyeb:
igen, mert a berkoltsegem 2/3-at az allam kapja :) -
Fbn Lx #81629 egész nap számítógépes játékokat tesztelek, és egy árva fillért nem kapok érte :S -
extramagascsaj #81628 Ekkora faszságot is rég hallottam...hogy a hitel jobban megéri mint a jövedelem (még ha kevés is) -
hát persze, mert a diákhitel annyira megéri... -
clio1616v #81626 nem -
Szritnem rohadtul nem éri meg. Én inkább éjszakai TESCO-t toltam, de nem kétem a diákhitelből... -
csak te dolgozol a főnöködnek? -
Nem dolgozom. A diákmunkákért (pénztár, raktári meló, árufeltöltés, szórólap), pedig kurva keveset fizetnek, kevesebbet, mint kellene. Így nem éri meg elmenni dolgozni, hanem jobban megéri diákhitelt felvenni. -
clio1616v #81622 tehát akkor megválaszolom, helyetted a kérdést:
"Nem kevesebb. Viszont nem is több. Pont annyit keresek, mint amennyit dolgozok."
Ideális a helyzetem. -
clio1616v #81621 a nettó fizetésemnek a 8-9szerese jelentkezik bevételként a főnökömnél -
KaBuTo666 #81620 Jóval többet kapok.
-
Saabcab #81619 Másfél óra. -
hol dolgozol? :O -
szurop #81617 Én jóval többet kapok kézbe, mint amennyi járna a munkám után. -
munkanélküli vagyok -
Nem igazán, motiváció hiányában én sem nagyon töröm magam. Munkaidőm felében netezek. :DD
Ha meg van dolog, több jut nekem is. -
ja -
Nehéz elképzelni, nem sg-re járós fajta. (Asszem 56 éves) :) -
még tanulok, de remélem jól megfognak fizetni -
Igen, mert annyi bal..sz ügyféllel volt már dolgom, hogy a 2-szerese is kevés lenne. -
Ez hüleség, a fizetés sosem elég! Én pl. bármennyi pénzt el tudok költeni, pedig spórolós vagyok sok téren. A gáz/víz/áram szolgátatók mégsem kérdik meg, hogy ugyanmá nem zavar, hogy évente zéezer százalékkal övelik az árakat, miközben az én fizum ezt nem követi automatikusan. Szal. a reálbér az bezony csökken, még akkor is, ha esetleg inflációkövető emeléseket kapnánk (másrészt az inflációkövetés az NEM fizetésemelés, csak szintentartás, az az emelés, amit afelett kapnál).
ÉS akkor a kajaárakról nem is beszéltem... -
Vagy csak végre kénytelen volt bejelenteni. :) -
Freeda Krueger #81608 lehetne több is a fizetésem,mert elég lelkiismeretesen dolgozom,bár lazsálhatok is. -
Freeda Krueger #81607 De nemrég azt írtad hogy kérni akarsz.
Lehet a főnököd olvasta.
-
Igen, mert lelkiismeretesen dolgozom és/vagy nincs lehetőségem lazsálni.
Fizethetnének többet is. -
Változó de szerintem a Magyarországi átlag fizetések sajnos amúgy is elég alacsonyak a bolti árakhoz képest. -
Unreal1942 #81604 Amíg ugyan azon munka néhány száz kilométerrel errébb 5-6 szorosát éri addig itthon mindenki keveset keres!
Az árak ehhez képest ugyan ott tartanak nálunk is. Ez a nagyobb probléma.
-
Egyéb.
Nem igazán tudom megítélni. Nagyon jól fizetnek, ennyi nekem elég. -
Nem tudom, mert nem mondják meg, hogy mennyit fizet ki a megrendelő azért a munkárt amit X/Y idő alatt megcsinálok.
Viszont micsoda véletlen, éppen ma hívott fel a főnök és minden átmenet nélkül közölte, hogy kapok egy igen masszív fizetésemelést, pedig nem is kértem. Csak úgy. Ezek szerint megéri engem alkalmazni. :) -
Szavazó roBOT #81601 Mennyi "felesleges" időt töltesz el naponta utazással? ==>> Csak őszintén: a tényleges munkateljesítményedért kapott fizetés kevesebb mint kellene? -
ÖSSZESEN háromnegyed óra max. -
30 perc kb.
kertvárosba lakok, és vagy 4 km-re van a suli, általába visznek, az olyan 20perc/nap, de a busz az kétszer annyi ..