127612
  • morcosqtya
    49.999-nél már veri a főnök asztalát.
    :))
  • kifli
    mi a fasszal foglalkozol te? :D
  • Gurren
    kereken?
  • Pepsi Twist
    Egyéb.

Évi 50000$-al én megvagyok elégedve :)
  • Bulykin
    Egyéb.

napi 4(holnaptól már 8) órában telefonálgatok, de abból jó ha 2,5-et ténylegesen dolgozom, a többi beszélgetés, kávézás+cigizés a konyhában :D:D
    jaa és még így is elég jók vagyunk, teljesítjük mindig az elvártat...
    imádom a munkahelyem!!!

• N1ggA
    Ha dolgoznék, az a minimális alvóidőből, és a tanulásból menne el (igen, itt kell azt is), és csak hétvégén érnék rá, mondjuk kétszer 6 órát, de legyen akkor 2x8. Ez 30k egy hónapra, ami nagyon kevés, és jó időm megy el rá.
  • z99999
    miféle válaszok ezek B+?????
  • BaliBoy
    Egyéb.
    Micsoda kérdés ez? Vagyis inkább válasz lehetőségek.
    Annyi a fizum amennyit dolgozok. Nem panaszkodok egyáltalán. Érdemes tanulni. ;)
  • efti
    egyeb:

igen, mert a berkoltsegem 2/3-at az allam kapja :)
  • Fbn Lx
    egész nap számítógépes játékokat tesztelek, és egy árva fillért nem kapok érte :S
  • extramagascsaj
    Ekkora faszságot is rég hallottam...hogy a hitel jobban megéri mint a jövedelem (még ha kevés is)
  • jhetedikj
    hát persze, mert a diákhitel annyira megéri...
  • clio1616v
    nem
  • Molnibalage
    Szritnem rohadtul nem éri meg. Én inkább éjszakai TESCO-t toltam, de nem kétem a diákhitelből...
  • tenkenorman
    csak te dolgozol a főnöködnek?
  • N1ggA
    Nem dolgozom. A diákmunkákért (pénztár, raktári meló, árufeltöltés, szórólap), pedig kurva keveset fizetnek, kevesebbet, mint kellene. Így nem éri meg elmenni dolgozni, hanem jobban megéri diákhitelt felvenni.
  • clio1616v
    tehát akkor megválaszolom, helyetted a kérdést:

"Nem kevesebb. Viszont nem is több. Pont annyit keresek, mint amennyit dolgozok."

Ideális a helyzetem.
  • clio1616v
    a nettó fizetésemnek a 8-9szerese jelentkezik bevételként a főnökömnél
  • KaBuTo666
    Jóval többet kapok.
  • Saabcab
    Másfél óra.
  • jhetedikj
    hol dolgozol? :O
  • szurop
    Én jóval többet kapok kézbe, mint amennyi járna a munkám után.
  • MR ME
    munkanélküli vagyok
  • SötétBarom
    Nem igazán, motiváció hiányában én sem nagyon töröm magam. Munkaidőm felében netezek. :DD

Ha meg van dolog, több jut nekem is.
  • NEOreg3
    ja
  • Molnibalage
    Nehéz elképzelni, nem sg-re járós fajta. (Asszem 56 éves) :)
  • tigeroo
    még tanulok, de remélem jól megfognak fizetni
  • Zoli007
    Igen, mert annyi bal..sz ügyféllel volt már dolgom, hogy a 2-szerese is kevés lenne.
  • Sir Quno Jedi
    Ez hüleség, a fizetés sosem elég! Én pl. bármennyi pénzt el tudok költeni, pedig spórolós vagyok sok téren. A gáz/víz/áram szolgátatók mégsem kérdik meg, hogy ugyanmá nem zavar, hogy évente zéezer százalékkal övelik az árakat, miközben az én fizum ezt nem követi automatikusan. Szal. a reálbér az bezony csökken, még akkor is, ha esetleg inflációkövető emeléseket kapnánk (másrészt az inflációkövetés az NEM fizetésemelés, csak szintentartás, az az emelés, amit afelett kapnál).

ÉS akkor a kajaárakról nem is beszéltem...
  • 0Fritz0
    Vagy csak végre kénytelen volt bejelenteni. :)
  • Freeda Krueger
    lehetne több is a fizetésem,mert elég lelkiismeretesen dolgozom,bár lazsálhatok is.
  • Freeda Krueger
    De nemrég azt írtad hogy kérni akarsz.
    Lehet a főnököd olvasta.

• jhetedikj
    Igen, mert lelkiismeretesen dolgozom és/vagy nincs lehetőségem lazsálni.

Fizethetnének többet is.
  • Simaji
    Változó de szerintem a Magyarországi átlag fizetések sajnos amúgy is elég alacsonyak a bolti árakhoz képest.
  • Unreal1942
    Amíg ugyan azon munka néhány száz kilométerrel errébb 5-6 szorosát éri addig itthon mindenki keveset keres!
    Az árak ehhez képest ugyan ott tartanak nálunk is. Ez a nagyobb probléma.
  • immovable
    Egyéb.

Nem igazán tudom megítélni. Nagyon jól fizetnek, ennyi nekem elég.
  • Molnibalage
    Nem tudom, mert nem mondják meg, hogy mennyit fizet ki a megrendelő azért a munkárt amit X/Y idő alatt megcsinálok.

Viszont micsoda véletlen, éppen ma hívott fel a főnök és minden átmenet nélkül közölte, hogy kapok egy igen masszív fizetésemelést, pedig nem is kértem. Csak úgy. Ezek szerint megéri engem alkalmazni. :)
  • Szavazó roBOT
    Mennyi "felesleges" időt töltesz el naponta utazással? ==>> Csak őszintén: a tényleges munkateljesítményedért kapott fizetés kevesebb mint kellene?
  • tenkenorman
    ÖSSZESEN háromnegyed óra max.
  • somdav95
    30 perc kb.

kertvárosba lakok, és vagy 4 km-re van a suli, általába visznek, az olyan 20perc/nap, de a busz az kétszer annyi ..