127612
-
A gond az velük, hogy te sem örültél volna középiskolában, ha a fiúöltözőben/zuhanyzóban a többi "fiút" jobban érdekelte volna a segged, meg a lógó szerszámod, mint a foci. Szóval nem túl jó ötlet heterókkal összezáratni őket, egy (hivatalosan) többnyire hímnemű seregben. Senkinek sem. Persze ha külön csoportokat/osztagokat/körleteket alkotnak, az úgy nem probléma. A női öltözőbe sem engednek be fiúkat, a fiúöltözőbe sem kéne beengedni a buzgárokat. Így korrekt. Ha mi nem szórakozhatunk, ők is szívjanak! :DDD
Röviden, rengeteg probléma forrása lehet a homoszexualitás egy seregben, ahol az emberek össze vannak zárva és egymásra vannak utalva. Nem véletlen nincsenek vegyes körletek, még az amúgy koedukált (lásd. Izrael) seregekben sem. -
teljesen egyetértek! csak akkor küldjük őket bármelyik frontra! legyenek ,,kötelező önkéntesek,, -
Nem érdekel, azt csinálnak amit akarnak.
Igazából ha jó katona nem mindegy, civilként mire gerjed.? -
Nomármost, én nemhogy támogatom a melegek besorozását, de egyenesen követelem! Mindet sorozzák csak be még ma és usgyi a frontra, első sorba! Joguk van hozzá! 
(jah és csak külön százdokba, ahol csak melegek vannak, így nem lesz probléma a buzi heterókkal :D) -
Szavazó roBOT #82154 Szerinted melyik jobb? Netbook, vagy tablet pc? És miért? ==>> Te engedélyeznéd a másságukat nyíltan felvállalók katonai szolgálatát? -
xD
Dell Hibrid Ehun-e -
28 Netbook
28 Tablet PC
ma se tudjuk meg melyik jobb
-
mert még nem mindenki hiszi el, hogy milliós cuccai vannak. -
te meg miért hirdeted a kütyüidet? talán a 12évesnél menő :)) -
Ingyé' se kéne.
HTC HD7, csak ezért -
Tablet kéne, nekem legalábbis. Budin meg az ágyban újságot, ebookot olvasni, ilyesmi. Nem vagyok fontos ember, így munkára nem használnám úgy sem, a póverigényes cuccokat meg úgyis az asztalin futtatom. -
Netbook, billentyűzet miatt. -
Cat 02 #82146 Netbook, mert van bill -
Inkább egy nagyobb képernyőjű telefon. -
Fbn Lx #82144 nekem nem köll
ha ingyen utánam dobnák valamelyiket akkor egy ilyen tabletes hokit dobjanak, mert még nem láttam olyat közelről -
Egyik se igazan, de ha valasztani kene, akkor inkabb tablet -
nincs rájuk szükségem -
Netbook, azért mert...
ingyen kaptam a nővéremtől egyet:D -
pléjsztésön -
alap tablet, de csak azért mert sokkal látványosabb kezelhetőbb meg Android is, ellenben sérülékenyebb, tehát aki nem tud rá vigyázni annak nem ajánlott :)
Jah és majd elfelejtem Android :D :DD -
Narusco #82138 Ingyé' se kéne.
vagyis kéne, de eladnám az fix. ugyanugy ahogy az iphone-okat és társaikat. laptop meg telefon telefonálni aztán csöcs -
clio1616v #82137 iPhone 4 a használható és a desktop PC kombó
ezek a tabletták meg laptopos szarok csak a műmájereknek valók kiteszik az éttermek asztalára aztán húde fontosak :D -
netbook, habár még nem próbáltam, hogy milyen gépelni meg csak úgy használni egy tabletet, de nem hinném hogy nekem tetszene a gépelés rajta. Van előnye meg hátránya mindkettőnek, de inkább maradok a jól bevált gomboknál :D -
Blum #82135 Netbook, azért mert...
Érintő kijelzőt nem szeretem..:/ -
Azok meg mik? -
Tablet: praktikusnak tartom az érintőképernyőt... -
attól függ mire kell. de szerintem javarészt inkább netbook mert alíg kissebb mint egy tablet pc és akkor már miért ne lehessen rajta bill. -
Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy boldog hogyhíjjákot kívánjak! :) -
nekem a tablet, mert netbook helyett ott a laptop -
extramagascsaj #82129 Mutasd az eredményt, mert nincs olyan válasz megint...
Ingyen azért kellene,de egyébként jó nekem a laposom. Ideális. -
Tehát neked pénz kellene, és nem az eszköz -> ingyen se kellene az eszköz, nem használnád. -
egyik se kéne -
De akkor hazdnék mert ingyen azért kéne, de csak azért ,hogy eladjam valami idiótának. -
Tablet.
Netbookot csak az vegyen, aki egy év használat után szemüveges meg gerincferdüléses akar lenni. -
Az "Ingyé' se kéne." szerintem pont ezt a választ fedi. -
Olyan miért nincs, hogy egyik se? Szerintem mindkettő divathulladék és nincs létjogosultsága , talán a netbook 1 fokkal értelmesebb dolognak tűnik. -
Nem raktam be máshova, csak gondoltam szavazós topikba berakom. -
Nem akarok nagyon kötözködni, de mostanában nagyon semmitmondó kérdések vannak... :/ Ez a mai is... ááá...
Jó lenne, h akinek csak van vmi ötlete, küldene be kérdéseket, h sokból lehessen válogatni. Mostanában én se küldtem, szóval én is bűnös vagyok, de majd igyekszem 1-2-t kitalálni. -
"Mutasd az eredményt."
Megmondom őszintén, nem tudok most dönteni. Eddig nagyon netbook párti voltam de most már az érintő kijelző miatt nem tudom. Mondjuk még mindig inkább billentyűzeten írnék mint képernyőn...
Egyébként már vannak "hibridek" :D : Dell -
Mielőtt többen reklámot meg ilyesmit kiáltanának, meg büntetőpontokat követelnének: a szakdolgozathoz történő segítségkéréssel megegyezés szerint nincs semmi gond, amíg az ezt kérő nem pakolja tele az összes topicot.